Cautare

230 de rezultate pentru "sgv angajare" (6.69 secunde)
Executivul a anuntat, la finalul sedintei de saptamana trecuta, ca a discutat, in prima lectura, proiectul legii cadru privind salarizarea unitara a personalului din sistemul bugetar si proiectul legii de aplicare a acesteia in 2011, urmand ca formele finale ale actelor normative sa fie adoptate luni, 22 noiembrie, dupa consultari cu Fondul Monetar International, iar ulterior sa fie trimise spre Parlament, in procedura de angajare a raspunderii.
Acum i se fac actele de angajare, fara sa dea concurs, asa cum ar fi normal. Adica guvernul spune ca face restructurari, dar isi angajeaza oamenii din partid.
"La un vot diferenta s-a adoptat propunerea de retrimitere la guvern a angajarii, avand in vedere ca decizia Curtii a spus clar ca aceasta angajare pe Legea educatiei este neconstitutionala", a spus liderul grupului PSD din Camera.
PNL a dorit sa stopeze aceasta angajare si, din pacate, a si reusit. Nu este nimic pozitiv in asta", a declarat deputatul pedelist.
Potrivit MAI, Corpul de Control al Ministrului a constatat ca in perioada 15-18 octombrie 2010, cu avizul unor sefi din institutie, "s-au deblocat trei posturi de ofiter in Jandarmeria Romana", prin derogare de la actele normative prin care fusese suspendata orice angajare.
Totodata, sindicalistii "Cartel Alfa" considera ca prin modificarea articolului 72 se elimina din Codul Muncii dreptul de preferinta la angajare recunoscut salariatilor concediati, in situatia in care angajatorul isi reia activitatea mai inainte de trecerea unei perioade de noua luni dupa concedierea colectiva, "ceea ce pune in evidenta inca o data ca modificarile propuse servesc acelor angajatori care nu doresc sa aiba nicio responsabilitate sociala".
Testele de graviditate la angajare sunt in continuare interzise. • Este un Cod al Muncii pentru a diminua munca la negru, pentru a aduce mai multe taxe la bugetul de stat, pentru ca mai multi oameni din aceasta tara sa fie protejati la pensie.
In motiune se mai arata ca noile prevederi ale Codului Muncii duc la o crestere a instabilitatii salariatilor romani pe piata muncii ca urmare a extinderii excesive a contractelor de munca pe durata determinata si a celor de munca temporara, dar si a maririi perioadei de proba la angajare.
"Angajarea raspunderii este totusi o procedura constitutionala, dar exceptionala, dar domnul Boc, guvernul sau, partidul sau, presedintele sau, au desfiintat practic Parlamentul, transformand angajarea de raspundere intr-o practica saptamanala, nemailegiferand altfel decat prin angajare de raspundere.
Totusi, pe site-urile de recrutare nu se remarca o evolutie semnificativa a numarului de anunturi de angajare publicate de angajatori.
informare si consiliere profesionala, mediere pentru locurile de munca vacante, plasarea la locul de munca, asistenta post-angajare, in vederea mentinerii locului de munca dobandit, cursuri de formare profesionala, consultanta si asistenta pentru demararea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri, stagii si schimburi de experienta in Spania.
Jurnalul National informeaza: Guvernul isi va angaja raspunderea pe comasarea alegerilor si reducerea numarului de parlamentari Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca in sedinta din aceasta dimineata a coalitiei s-a convenit comasarea alegerilor pentru noiembrie 2012, reducerea numarului de parlamentari, la 388, insa cu mentinerea Parlamentului bicameral.
Raportul prezinta la inceput problemele cotidiene ale primariilor din judet, cum ar fi lipsa indicatorilor de performanta pentru activitatile desfasurate, a monitorizarii riscurilor, a programelor de dezvoltare a sistemelor de control managerial sau a reglementarilor interne cu privire la angajare, salarizare si promovare.
Cazierul de conduita profesionala, o adaugare la legea existenta, este de fapt o inlocuire a fostelor ,,recomandari’’scoase din legea/2007, prin care toti soferii sunt obligati sa prezinte la angajare, angajatorului, cazierul de conduita profesionala, cazier eliberat de catre Asociatiile Profesionale Reprezentative la nivel national, conform legii taximetriei si nu conform celorlalte legi ce definesc reprezentativitatea.
Unele ministere sau institutii ar putea sa faca angajari peste nivelul negociat cu institutiile financiare, dar pe ansamblul personalului bugetar se va pastra regula o angajare la sapte plecari, a declarat ieri vicepremierul Florin Georgescu.
Daca dupa cele 24 de luni locul de munca mai este mentinut pentru a se face angajare pe el, se transforma in contract de munca pe perioada determinata”, a precizat ministrul Muncii.
"Ce sa mai spunem despre faptul ca anuntul de angajare din ziar dat de Cobra Security vorbeste despre un salariu de 4,5 - 5 milioane lei pe luna, dar cand semnezi contractul vezi ca suma mentionata este de 3,2 milioane?
Pe plan national, Romania are cea mai mare rata de angajare in zona de nord-vest a tarii, respectiv 63%, iar 30% dintre locuitorii apti de munca din aceasta regiune lucreaza in agricultura, reprezentand jumatate din cei cu un loc de munca.
160.000 de persoane in cimpul muncii Potrivit estimarilor inspectorului sef al ITM Galati, 160.000 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale de angajare, din care 137.375 in sectorul integral privat.
Companiile aflate pe lista scurta vor fi invitate sa intre in posesia cererii de oferte, care va descrie procesul de selectie si angajare a serviciilor mentionate.
google-analytics.com