Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (2.98 secunde)
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, marti seara, in fata a aproximativ sapte mii de participanti la un spectacol de campanie electorala organizat la Sala Sporturilor din Targu-Mures, ca maghiarii nu se pot bucura la 1 decembrie, aceasta data insemnand "70 de ani de agonie".
Cine a spus ca roata se intoarce atunci cand te astepti mai putin, mare adevar a grait.
Protocolul dintre Primaria Craiova si Fratii Bacriz pentru acoperirea traseelor de transport public din oras a fost rupt unilateral de municipalitate, ca efect al unei decizii adoptate ieri de majoritatea consilierilor locali. Fratii Bacriz spun ca se vor adresa justitiei si ca vor cere daune de milioane de euro.
In emisiunea "Tu decizi pentru Romania", difuzata in aceasta seara la TVR 1, au fost prezenti sustinatorii lui Sorin Oprescu, fata in fata cu acesta. ... Printre acestia, s-a aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, un admirator si un sustinator declarat al lui Sorin Oprescu, la presedintia Romaniei.
Traian Basescu se duce sa-si ia noul ausweiss spre Cotroceni, iar Mircea Geoana sa danseze cu lupii in Kiseleff 10, dupa alegeri atat de urate incat, invingator si invins, ar putea zice cu mana pe inima ca biruitorul n-a luat mare lucru.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. ... In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Purtatorul de cuvant Bogdan Ciuca a declarat ca Alianta inca functioneaza si ca PC nu a ridicat, deocamdata, problema desfiintarii ei, dar se impune reanalizarea protocolului in conditiile noilor conduceri ale celor doua partide.
Mircea Geoana are de ales intre doua variante: fie demisioneaza de la sefia Senatului de bunavoie si nesilit de nimeni, fie risca sa se confrunte, saptamana viitoare, cu retragerea sprijinului politic al PSD pentru functia respectiva, daca nu chiar cu excluderea din partid.
"Suntem in situatia sinistra de a compara relele sefului statului".
Boris Nemtov, fost vicepremier al Rusiei in perioada Eltin, a fost arestat la Moscova pentru participarea la un miting neautorizat.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a reluat, sambata, la congresul TSD, un mesaj catre Traian Basescu pe care l-a folosit in urma cu un an, la congresul de lansare a candidaturii lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax.
'Institutul CCSB, patronat de magnatul Dan Voiculescu, a realizat, in perioada 3-7 decembrie, un sondaj de opinie national care masoara intentiile vot si increderea in politicieni.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Nu al unui meci de fotbal, ci al votului cu care ne-a obisnuit Curtea Constitutionala de ceva vreme incoace.
L-am citat pe Ion Iliescu, de regula socotit de multa lume ca fiind un "necitabil". ... In primul rand pentru ca si Ion Ilescu a fost printre cei care la un moment dat sustineau politica la asteptare. ... Cu vremea, si Ion Iliescu, si PSD au renuntat la aceasta filosofie.
Pe site-ul iliesarbu.ro puteti citi textul "Banateanul" Parfum de toamna, parfum de liniste, parfum de dor si aduceri-aminte...
Bogdan Tiberiu Iacob) USL are o problema cat roata carului dupa suspendarea lui Traian Basescu si care e foarte greu de crezut ca va putea fi depasita cu respectarea stricta a Constitutiei. E vorba de decalajul existent intre posibilele alegeri prezidentiale si cele parlamentare.
Ce spune Ion Tiriac despre Guvernul Ponta Omul de afaceri Ion Tiriac acorda credit deocamdata guvernului condus de Victor Ponta, sustinut de o larga majoritate in Parlament si care are la dispozitie doi ani "sa faca".
Scapati de liberali! Conform recomandarilor venite de la centru, pesedistii trebuie sa-i arunce pe liberali din caruta puterii, dar fara a recunoaste vreo clipa ca asta fac.
Coalitia de aur (Autor: Dan Constantin) Casandrele care "vad" in fiecare zi spargerea USL (si s-au strans aproape 900 de zile de la semnarea Protocolului de colaborare politica in cadrul Coalitiei) dau acum ca sigura ruptura. Antonescu a sarit la beregata lui Ponta;
Comemorarea Holocaustului Guvernul Romaniei a decis ca data de 9 octombrie este sa fie dedicata comemorarii, in plan national, a Zilei Holocaustului, moment care marcheaza inceputul deportarilor populatiei evreiesti in Transnistria in 1942 de catre autoritatile antonesciene. Prima Zi Nationala de Comemorare a Holocaustului a fost marcata in 2004.
google-analytics.com