Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (7.38 secunde)
"TRAIANE, NICI NU STII, CAT DE MIC AI AJUNS SA FII!" Va amintiti, desigur, sloganul pe care l-a tapurit, acum aproape 10 ani, Traian Basescu, cel ambetat (la modul figurat al termenului , bineinteles) de aburii obtinerii magistraturii supreme a statului de drept din scumpa noastra patrie:"Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!".
Klaus Iohannis a declarat ca se asteapta ca fiecare dintre statele membre ale Uniunii Europene sa ajunga la concluzia ca Europa "ar avansa mai bine daca fiecare dintre ele ar ramane fidela valorilor pe care aceasta s-a fondat, adica pe egalitatea tuturor partenerilor".
Ce ma frapeaza in continuare, desi imi desfasor activitatea in politica de suficienti ani incat sa nu ma mai mire (aproape) nimic, este capacitatea unora de a reinventa, cand si cand, roata, focul sau apa calda.
Pe parcursul vietii politice, in special cea parlamentara, apar situatii care pot da nastere la perceptii eronate, controverse sau chiar conflicte intre puterile statului, mai mult sau mai putin constructive, mai mult sau mai putin utile societatii romanesti.
Iata de ce nu a trecut motiunea! ... Am scris aceste cateva randuri inainte de a se afla rezultatul votului pe motiunea de cenzura, in orice caz, inainte de a fi aflat daca, in dezbaterile care au precedat votul, s-au lansat argumente cu greutate.
In anii '60, regimul democrat-popular a facut o campanie de inscriere fortata a taranilor in ceea ce in termeni moderni se cheama forme asociative. ... Ele au facut trecerea spre gospodariile agricole colective, transformate apoi in cooperative agricole de productie.
Hotararea de Guvern privind acordarea de subventii la cumpararea de masini agricole poate fi publicata in Monitorul Oficial fara semnatura Ministrului Finantelor, a declarat vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. „Este un act normativ care trebuie dus la indeplinire de Ministerul Agriculturii.
Nu numai procurorii impiedica recuperarea sutelor de miliarde de lei. Noul Cod de Procedura Fiscala ii leaga practic pe finantisti de organele de ancheta care sint obligate sa obtina sentinte favorabile din partea judecatorilor si astfel sa-i trimita pe infractori in spatele gratiilor.
Pentru ca are ca principal scop stabilitatea preturilor si cea financiara, Banca Nationala a Romaniei (BNR) va adopta orice masuri in acest sens, chiar daca masurile vizeaza restrictii de acordare a creditelor in valuta, potrivit guvernatorului BNR, Mugur Isarescu (foto).
Banca Nationala a Romaniei are ca principal obiectiv stabilitatea preturilor si cea financiara si va adopta orice masuri in acest sens, chiar daca acestea implica restrictii de acordare a creditelor in valuta, a declarat agentiei Mediafax guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu.
Cit mai aproape de cer. ... Dincolo de confort, totul incepe si continua cu batai de cap.
Dupa ce tot anul Inspectoratul de Concurenta Constanta a organizat caravane de informare a autoritatilor locale si a mediilor de afaceri din judetul Constanta cu privire la legile concurentei, acum s-a intors roata, si a venit randul inspectorilor din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta sa se scoleasca.
Compania EDAG a prezentat oficial la Geneva un nou concept denumit Light Car, o minune tehnologica pentru un viitor mai verde. ... Puterea este asigurata de cate un motor electric, amplasat la fiecare roata, energia fiind stocata in acumulatorii litiu-ion ce ofera o autonomie de 150 de kilometri.
Opel Ampera, "fratele" lui Chevrolet Volt pe batranul continent, a vazut lumina reflectoarelor pe scena Salonului Auto de la Geneva, ajuns la cea de-a 79-a editie. Carl-Peter Forster, presedintele General Motors Europa, a anuntat, cu ocazia prezentarii, ca modelul va intra in productie la sfarsitul anului 2011.
Era singura fabrica din tara care producea insecticid biologic nepoluant si stimulente de hrana pentru animale si pasari. Unul din trei calafeteni fie a lucrat la Biosinteze, fie a avut rude care au fost angajate acolo.
Val Valcu se intreaba in Puterea daca putem sa-l credem pe Sebastaian Lazaroiu cand crediteaza Partidul Poporului cu 13 la suta? In principiu, un sociolog impartial trebuie crezut, chiar si de cei carora nu le plac cifrele avansate.
Concurat fiind de Opel Insignia s­i, mai ales, anticipand lansarea noului Volkswagen Passat, Ford propune un face lift pentru Mondeo, cu darul de a-i induce o imagine premium.
Concurat fiind de Opel Insignia s­i, mai ales, anticipand lansarea noului Volkswagen Passat, Ford propune un face lift pentru Mondeo, cu darul de a-i induce o imagine premium.
La eveniment a participat si un bun prieten al lui Gica Popescu, Ion Craciunescu, membru Consiliu Director al SOS Satele Copiilor Romania. "Evenimentul de deschidere pentru public va fi de mare amploare.
Potrivit ultimelor discutii dintre autoritatile romane cu reprezentantii Fondului Monetar International, Guvernul s-a angajat sa elimine subventia la energia termica in perioada imediat urmatoare.
google-analytics.com