Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (3.12 secunde)
Doua vesti imbucuratoare vor sta de veghe in aceasta perioada si vor alina psihicul dumneavoastra stresat de multe si marunte probleme. Pe de alta parte, curba financiara are o alura foarte favorabila si aveti posibilitatea sa investiti. ... O problema spinoasa se iveste la orizontul acestei saptamani.
Iata cum iti dai seama Ti-a trecut prin cap ca persoana de langa tine e psihopata, dar ai alungat repede gandul, crezand ca ti-ai fi dat seama inainte de a incepe o relatie cu ea. Ar fi tradat-o privirea, poate tatuajul sau discutiile despre criminalii in serie, la cina.
Cei care aveau de cheltuit ura impotriva lui Nastase au cheltuit-o, cei care aveau de revarsat compasiune si-au revarsat-o. ... Cei care juisau la aflarea vestii condamnarii aveau a se rasti la cei care il compatimeau pe Nastase.
In noianul de comentarii declansate de arestarea lui Adrian Nastase si rolul lui Traian Basescu in aceasta afacere judiciara, mi-a atras atentia textul unui tanar condeier (ganditor la rece) care, asa cum recunoaste mai curand cu insolenta decat cu franchete, nu are nici un fel de pregatire juridica, si care se impiedica de urmatoarea dilema:
(continuare) • Sa dea Domnul sa ramana teferi ca tara, dar de vor "crapa", urmare a prostiei lor monumentale!
Facut din granit albastru, Ghidul de piatra din Georgia este menit sa reziste testului timpului si sa comunice cunostinte filosofice, politice, astronomice etc. Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin 10 reguli de viata in 8 limbi:
FARCAS) Partea a II-a Arta inselatoriei Principala dovada sugerand manipularea rapoartelor OZN si a credintei in OZN-uri consta in faptul ca prezentarea, provenind de la agentia britanica de spionaj GCHQ, poarta titlul "Arta inselatoriei: instruirea pentru o noua generatie de operatii on-line sub acoperire" (The Art of Deception:
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... 3 cu ocazia Mosilor de vara Targul de Rusalii. Programul este de la 10, 00 pana la 18, 00 iar intrarea este libera.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... La ecran si pe aleea Samurcas Teatrul Ion Creanga va scoate la joaca.
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. Kiseleff nr.3, de vineri 25 iulie, pana duminica, 27 iulie, intre orele 10-18.
va invita de vineri pana duminica la Targul lui Gustar, din 22 pana in 24 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Sos.
La Piata Taraneasca din Amzei sunteti invitati la un festin de bunatati romanesti autentice: produse traditionale din carne tocmai din Iasi, Cozonac Bujor, specialitati de la Targul Domnesc:
Steluta Indrei ) De sanatatea femeii depinde sanatatea natiunii - interviu cu Maria Vasilescu, publisher Revista Politici de sanatate 1. De ce este necesar sa vorbim despre sanatatea femeii? ... Femeile si barbatii prezinta diferente atat ca predispozitii de imbolnavire, cat si ca modalitati de tratament.
De grija evaluarilor moare sistemul de educatie. ... Declaratia politica pe care o adresez astazi se refera la evaluarile nationale pe care, aproximativ 600 000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, au fost nevoiti sa o dea, cu voie sau fara voie.
Kuzovkin, ufolog si cunoscut autor sovietic, a fost implicat in cercetarea OZN dupa ce a observat un astfel de obiect in 1964. ... Ei au observat aici, printre altele, un obiect care semana cu o roata, in pozitie verticala, mare cat o cladire de zece etaje.
Andrei, fiul marelui poet Adrian Paunescu, incearca sa scrie si el poezie cu mesaj social-politic, la fel cum a facut si tatal sau. Andrei Paunescu a compus niste strofe pline de naduf la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara.
Reprezentantii DUBAI TOURISM (DCTCM) in Romania au declarat recent, cu ocazia uinei conferinte de presa, ca se asteapta la o crestere de cel putin doua cifre procentuale a numarului de romani ce vor alege Dubaiul ca destinatie de vacanta.
Trebuie sa schimbe modalitatile de abordre a lucrurilor. ... Leii au probleme de rezolvat. ... Are o saptamana de excelenta divina. Are nevoie de dubla protectie in cazul in care nu a tinut post. ... Are noroc de o suma de bani importanta. ... Sa nu se dea de ceasul mortii.
Traditii, obiceiuri si superstitii in prima zi de Paste (Autoare: Mihaela Gheorghe) In prima zi de Paste exista unele traditii, obiceiuri si superstitii.
128, sector 1, Bucuresti), dedicat celebrei marci de scutere LAMBRETTA.
google-analytics.com