Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (2.68 secunde)
Managementul catastrofal al unor companii de stat de importanta strategica nationala a provocat situatii de domeniul incredibilului.
Neregulile savarsite de presedintele PPCD Constanta Liviu Scarlat, prezentate de Garda Financiara, sunt un subiect care merita efortul aprofundarii. Ele sunt complexe, iar cotidianul "Replica" de Constanta vi le prezinta pe larg.
Congaz SA Constanta a finalizat implementarea Sistemului Informatic Integrat pentru managementul activitatilor din cadrul companiei pe baza unui soft complex elaborat de cunoscuta firma de aplicatii informatice SIVECO Romania SA.
Pentru proiectul de impaduriri a regiunii Dobrogea, Comisia Europeana a alocat fonduri nerambursabile de un milion de euro.
sau nu utilizau casele electronice de marcat, comercializand in plus si bauturi alcoolice nemarcate sau marcate necorespunzator. Astfel, pentru ca nu avea casa de marcat, SC Best Activ SRL Harsova a fost amendata cu 10.000 RON.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Constanta continua procesul de identificare a parcelelor agricole pe fotografiile aeriene. ... Incepand cu data de 1 noiembrie, APIA va derula procesul de identificare a parcelelor agricole in urmatoarele comune pentru care s-au primit ortofotoplanuri: Basarabi, Cumpana, Harsova, Mircea Voda si Sacele.
Actiunile Garzii Financiare Constanta continua in forta, zeci de firme fantoma fiind descoperite in fiecare luna, prejudiciul produs bugetului de stat ridicandu-se de fiecare data la ordinul milioanelor de euro.
Sistemul de irigatii al judetului se duce, incet-incet. In anul 2004 suprafata irigata se ridica la 110.000 de hectare iar anul acesta, doar 50.000 de hectare de culturi mai beneficiaza de irigatii.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment.
Serbia se grabeste sa construiasca o autostrada intre orasul Nis si granita cu Bulgaria (coridorul numarul 10) care sa concureze drumul prin podul intre Calafat si Vidin care face parte din coridorul numarul 4, a declarat joi ministrul sarb al transporturilor Milutin Mrkonjic, citat de postul national de radio de la Sofia.
Inca 21 km din Autostrada Soarelui gata de receptie Cei care vor merge pe litoralul Marii Negre la finele acestei saptamani vor putea evita aglomerata din Constanta, intrucat va fi deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada, conform anuntului facut de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
Pas de melc: inca 21 de km de autostrada spre mare Persoanele care merg pe litoralul Marii Negre, pot evita aglomeratia din Constanta, intrucat vineria fost deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada.
Conservarea patrimoniului cultural, istoric si arheologic al Romaniei a fost in ultimele decenii cea de pe urma grija a celor care au condus mai mult sau mai putin efemer destinele statului.
Mai putin iubit decat marinarul din Basarabi, premierul Tariceanu se agata de ce poate pentru a-si imbunatati imaginea. Nu mai devreme de ieri, a cerut ministrului Apararii Nationale sa solicite Consiliului Suprem de Aparare a Tarii retragerea trupelor romanesti din Irak.
Ideea liberala, prezentata de premier este cea mai crunta ofensa pe care i-ar fi putut-o aduce vreodata lui Basescu cineva. Un subiect atat de sensibil prentru presedinte, prezentat de rivalul Tariceanu? ... Alianta, in conditiile acestea nu mai are, la centru, decat o singura sansa:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
google-analytics.com