Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (3.17 secunde)
Fie ca este vorba despre ziare locale sau nationale, ori despre posturi de radio cu acoperire nationala si transmisii internationale, numele lui Bogdan Ciuca apare destul de des.
Coalitia de guvernamant a cazut de acord marti ca numarul secretarilor de stat sa fie redus cu 30, astfel incat sa ramana doar 52 de posturi.
S-a stabilit numarul de oameni care vor pleca, in loc sa se stabileasca exact ce posturi trebuie eliminate. In orice caz, sint convins ca cei care vor fi restructurati nu vor fi lasati pe drumuri.
Cei mai multi dintre noi "traim" conflictul din sudul Libanului prin prisma imaginilor difuzate de diverse ziare si posturi de televiziune.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu semnat primele decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat, dupa ce a convenit cu reprezentantii partidelor din Coalitie sa reduca numarul acestor posturi cu 30%, de la 82 la 52 de locuri.
Consilierii-spectatori Posturi remunerate din bani publici, multe locuri din Consiliile de Administratie sunt ocupate acum de persoane care nu au tangenta cu activitatea regiei la a carei conducere participa.
Astfel, potrivit calculelor, s-a stabilit ca PSD, avind 14 consilieri, are dreptul la doua posturi. "Avind in vedere ca noi avem 7 consilieri si PNL la fel, ori noi, ori PNL avea dreptul la un post", a mai spus presedintele CJ.
Cele mai multe discutii au aparut la organigrama Muzeului de Stiintele Naturii, unde se infiinta un post de director coordonator, precum si un post de referent si doua posturi de muncitori sezonieri.
Celelalte trei posturi de chestor sunt ocupate de democratul Ioan Oltean, deputatul UDMR Kelemen Hunor si Miron Ignat reprezentant al minoritatilor.
Cele doua posturi suplimentare in Consiliul National al Audiovizualului ar reveni Parlamentului, unul Senatului si unul Camerei Deputatilor, potrivit propunerii legislative privind modificarea Legii Audiovizualului, prin care se urmareste cresterea numarului membrilor CNA de la 11 la 13.
Pe de alta parte, Secasiu a spus ca a solicitat Guvernului suplimentarea cu 120 de posturi a schemei de personal a CNSAS pe 2007, pentru manuirea celor 12 km de dosare.
"Nu s-a discutat aceasta problema, dar cred ca membrii PC care conduc institutiile statului in judete nu trebuie sa se retraga, pentru ca sunt profesionisti care au ocupat prin concurs acele posturi", a afirmat Gheorghe Martin.
La Consiliul National de Coordonare a PD sunt vacante noua posturi de secretar executiv. Obtinerea derogarii este o simpla formalitate, conducerea partidului afirmand public ca nu pune stavile de vechime in calea candi-datilor.
Un numar de 30 de candidati, printre care fostul consilier prezidential Elena Udrea, viitorul ministru Mircea Toader si Darius Valcov, sotul vicepresedintelui PIN Lavinia ßandru, vor concura sambata pentru cele 9 posturi vacante de secretar executiv al PD.
Deputatul Lakatos recunoaste ca organizatia politica din care face parte ar vrea sa prinda cat mai multe posturi de secretari de stat si sefi de agentii, dar pana acum nu au avut cu cine negocia, partenerii lor de la Guvern fiind din nou certati.
Pe de alta parte, PD si UDMR isi vor imparti cele sase posturi de secretar de stat si 11 functii din companiile si agentiile nationale.
Ceea ce ei castigasera de la liberali au pierdut insa in favoarea democratilor, in cadrul negocierilor de duminica. UDMR-istilor le-au ramas doua posturi de secretar de stat si doua pozitii de vicepresedinte la agentii nationale.
El a adaugat insa ca, deocamdata, se poate vorbi doar despre o pozitionare la nivel parlamentar, acolo unde PLD va sustine toate proiectele Aliantei si ale programului de guvernare. "Nu dorim posturi in actualul guvern. Nu ne intereseaza un guvern condus de Tariceanu", a precizat Stolojan.
Posturile de vicepresedinti, adjudecate Surse din interiorul liberalilor sustin ca, potrivit negocierilor, membrii CEx si-au atribuit deja, in mare parte, cele 15 posturi de vicepresedinti.
De asemenea, el a spus ca, pentru cele opt posturi de vicepresedinti pe regiuni, pot candida fie membrii filialelor respective, fie parlamentari care reprezinta circumscriptiile respective.
google-analytics.com