Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (8.28 secunde)
Pentru cele 15 posturi si-au anuntat candidatura la regiuni: Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
De asemenea, este de asteptat sa-si depuna candidaturile si o serie de alti lideri de filiale sau parlamentari fie pentru cele sapte posturi de vicepresedinte la centru, fie pentru cele opt pe regiuni de dezvoltare.
"Pentru mine, pentru noi, acest congres nu are o relevanta, nu are o miza, decat ca se asaza niste lucruri in PNL in sensul acestei multitu-dini de posturi de vicepresedinti pe care si le-au scos la bataie (...).
La randul lui, Iuliu Winkler a afirmat ca spera in obtinerea a patru posturi de europarlamentar pentru formatiunea sa politica.
"Cei care prezinta mesajele sa fie ei credibili, nu niste domnisori imburgheziti, invatati cu masina la scara ca au fost secretari de stat, ministri si vor sa castige puterea ca sa se instaleze iar in posturi de comanda".
Suspectul, ale carui fotografii au fost difuzate de presa, a fost identificat drept Ogun Samast, in varsta de 17 ani, originar din Trabzon, in nordul Turciei, au precizat cele doua posturi de televiziune.
Posturi de securitate au fost instalate la fiecare 100 de metri pentru a asigura protectia miilor de pelerini care au inceput sa soseasca la Karbala inca de sambata.
Romania are repartizate 35 de posturi in Parlamentul European. Conform rezultatelor alegerilor parlamentare din Romania din 2004, PNL are acum 7 europarlamentari.
minciuna la scena deschisa, prezentarea distorsionata a situatiilor, atatarea populatiei prin discursuri demagogice, tehnica hotului care striga 'prindeti hotul!', campanii de discreditare prin posturi de televiziune si ziare, tupeul, violenta limbajului si amenintarea", arata semnatarii apelului.
Restrictia este insa pur teoretica, deoarece mai multe posturi de televiziune britanice au difuzat marti imaginile, obtinute de tabloidul The Sun, in conditii pe care nu le-a specificat.
In plus liderul organizatiei locale a PNG a cerut organizarea unui concurs pentru ocuparea unor posturi de directori ai societatilor din subordinea municipalitatii.
"Prin initierea restructurarii guvernamentale, PD trebuie sa piarda un portofoliu de ministru, in afara celor doua posturi asumate de vicepremier, la care a renuntat in prealabil.
Vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde, a declarat ca partidul sau ar accepta varianta restructurarii in cazul in care se va ajunge la un Guvern mai mic si mai functional, cu 17 posturi.
Premierul a aratat ca se poate vorbi de o reducere a numarului membrilor Cabinetului sub 22 de posturi si a amintit ca numarul secretarilor de stat a fost redus semnificativ, proiectele de descentralizare a activitatii la nivelul ministerelor fiind intr-un stadiu avansat.
Premierul vrea o formula eficienta, si nu una spectaculoasa Premierul a aratat ca se poate vorbi de o reducere a numarului membrilor Cabinetului sub 22 de posturi si a amintit ca numarul secretarilor de stat a fost redus semnificativ, proiectele de descentralizare a activitatii la nivelul ministerelor fiind intr-un stadiu avansat.
Si-a inceput activitatea in Ministerul israelian de Externe ca functionar, ulterior ocupand numeroase posturi, printre care si cel de ministru plenipotentiar la Paris, ambasador in Portugalia, consul general la New York si adjunct al directorului general in Ministerul de Externe.
"Cand ministrul este decapitat si principalele posturi de ambasador nu pot fi ocupate, este evident ca politica externa este blocata", a explicat acesta, citat de AFP.
Prezent si el la conferinta de ieri a PNL, deputatul George Dragomir a anuntat ca tinerii liberali constanteni au de acum un reprezentant si la nivel de conducere centrala, dupa ce Adrian Bratu a fost ales intr-unul din cele 11 posturi de vicepresedinte al Tineretului Liberal.
Democratul l-a ironizat apoi pe premier, recomandandu-i sa preia, pe langa Externe si ANAF, dar si toate celelate posturi pe care le-au pierdut democratii in Guvern.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
google-analytics.com