Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (5.10 secunde)
Pentru alegerile europarlamentare, peremistii constanteni si-au propus obtinerea a cel putin 15%, iar pentru localele din 2008, PRM intentioneaza sa obtina la Constanta cel putin cinci posturi de consilieri locali si unul de viceprimar.
I-am zis sa-si vada lungul nasului, pentru ca nu noi am pus director la SRI si mai au oameni in posturi cheie.
El a afirmat ca este extrem de necesara si debirocratizarea, precum si schimbarea unor proceduri administrative vechi de peste 17 ani, care nu fac altceva decat sa incurce cetatenii si sa justifice mentinerea unor functionari in anumite posturi.
Resping categoric orice zvonuri legate de posturi de ministri sau alte foloase politice si nimeni din partid nu este mandatat sa ajunga la vreo intelegere", a spus liderul PSD.
In ceea ce priveste cele doua posturi de vicepresedinte, unul revine in continuare lui Paul Miclaus, sustinut de PNL si validat anterior, iar pentru cel de-al doilea PSD a cedat in favoarea PD, Dorina Mihailescu fiind inlocuita de Carmen Negoita.
Contracandidatii tuturor celor ce au iesit invingatori in urma acestor alegeri vor ocupa posturi de secretar al departamentului condus de fiecare persoana aleasa in biroul executiv.
Pentru prevenirea acestor evenimente, Culetu a solicitat conducerii IPJ Constanta sa precizeze care este numarul de posturi de care ar mai fi nevoie sa fie suplimentate, urmand sa fie adresata guvernantilor o cerere in acest sens.
Daniela Popa a spus ca in turul al doilea al alegerilor locale nu exclude formarea de intelegeri, la nivel local, pentru obtinerea cat mai multor posturi in administratia locala.
Un alt ministru galatean este liberalul Victor Paul Dobre, actualul ministru secretar de stat in MIRA, care rezista in functie, desi de cateva ori s-a vorbit de mutarea sa pe alte posturi.
ANI are 106 posturi de inspectori, iar la concurs vor fi scoase aproximativ 50, numarul exact urmand a fi stabilit.
Curatat la sange de orice elemente pro-actuala administratie publica locala, PNL se bate acum pentru 5 posturi de consilier, ceea ce presupune un scor electoral de circa 20-22%, dupa redistribuirea voturilor.
La indemana oricui Toti cei care acceseaza zilele acestea site-ul www.ejobs.ro in cautarea unui nou loc de munca sau pur si simplu din curiozitate pot observa foarte usor cum un partid nou-infiintat, grijuliu la apropierea campaniei electorale, nu cauta membri, ci direct candidati pentru posturi de consilier sau primar.
In linii mari, listele organizatiilor locale au fost creditate, fiind in unele cazuri puse in discutii si alte persoane decat cele aflate pe listele initiale, dar, in general s-a stabilit ca regula ca oamenii care au fost alesi acum patru ani sa fie mentinuti in posturi.
Sunt cate unii care, impinsi de la spate de partidele din care fac parte, se anunta candidati pentru diferite posturi in administratia publica locala.
PSD saluta "efortul institutiilor media de a mentine dezbaterea politica in limite civilizate si priveste, in acelasi timp, cu ingrijorare, tendinta unor posturi radio si TV, precum si a unor ziare, de a se transforma intr-o tribuna politica a presedintelui Basescu si a derapajelor sale de la regulile jocului democratic".
"Asa cum spunea in urma cu un an si jumatate-doi ani, votul uninominal inseamna aparitia unor infractori pe post de presedinti de consilii judetene, aparitia dinozaurilor comunisti pe aceleasi posturi, votate uninominal, reaparitia unor oameni cu dosare penale in postura de edili.
Potrivit lui Borbely, UDMR a avut un scor electoral de 5,52 la suta pe tara, a obtinut patru posturi de presedinte de consilii judetene, iar obtinerea celui de-al cincilea a depins de circa o mie de voturi.
Prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a spus, la randul sau, ca se va merge pe solicitarea a minimum cinci astfel de posturi, pentru ca exista o hotarare a Comitetului Executiv National PSD, prin care s-a stabilit ca, dupa alegerile generale, in functie de rezultatele obtinute in filiale, se vor imparti si functiile guvernamentale, secretarii de stat, directorii din minister.
Negocierile pentru viceprimari vor continua saptamana viitoare Desi pe ordinea de zi a sedintei de ieri figura si alegerea celor doi viceprimari, unul dintre cele doua posturi revenind PSD, care a anuntat ca-l va propune pe Nicusor Ciumacenco, acest lucru nu s-a mai intamplat din cauza impotmolirii tratativelor dintre reprezentantii PSD si PNL.
Negocierile pentru viceprimari vor continua saptamana viitoare Desi pe ordinea de zi a sedintei de ieri figura si alegerea celor doi viceprimari, unul dintre cele doua posturi revenind PSD, care a anuntat ca-l va propune pe Nicusor Ciumacenco, acest lucru nu s-a mai intamplat din cauza impotmolirii tratativelor dintre reprezentantii PSD si PNL.
google-analytics.com