Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (3.59 secunde)
Aceste concluzii au fost formulate dupa incheierea proiectului "Krug" ("Cercul"), in 1983-1984 - un studiu activ al aparitiilor OZN langa Centrul pentru testarea zborurilor de la Akhtubinsk, folosind echipamente sensibile si numeroase posturi de observatie.
Nick Pope a mai avut si o serie de alte posturi fascinante in cursul carierei sale de 21 de ani de angajat al statului, culminand cu pozitia de director adjunct al Directiei de securitate a apararii.
atat celor aflati in posturi de conducere ale unor firme, precum si oamenilor de afaceri, in orice domeniu. Numarul casei 9 Aspecte pozitive:
Este vehiculata ipoteza ca ministrul de stat Gheorghe Pogea sa fie propus pentru portofoliul de la Transporturi, in cazul in care postul sau va fi preluat de Vasile Blaga, celelalte doua posturi de vicepremier, detinute de PC si UDMR, urmand sa fie desfiintate.
La nivelul spitalului mai sunt 185 de posturi vacante de asistenti. - Cati medici, cate asistente au plecat sa munceasca in strainatate, in ultimii ani?
- A numarului mare de studenti scolarizati de stat comparativ cu numarul mic de posturi disponibilie in cadrul spitalelor; - A distribuirii incorecte a banilor pentru consumabilele dintr-un spital;
Potrivit relatarilor unor posturi de televiziune, deputatul PSD Dan Iosif i-ar fi "invitat" pe ziaristii care il chestionau referitor la o presupusa votare cu doua cartele in plenul Camerei sa mearga cu el in toaleta pentru a le arata cum a votat.
Suspiciuni planeaza si asupra concursului pentru ocuparea altor trei posturi de inspector de specialitate si referent debutant la Directia economica si la Directia taxe si impozite si a unuia de arhivar la Serviciul administratie publica.
"Este posibil ca medicii sa functioneze in policlinica sau sa ocupe alte posturi in cadrul acesteia. Personalul medical si infirmierele ar putea fi, de asemenea, redistribuiti pe sectiile cu deficit de personal", a precizat Magheru.
Dobre si Hardau, cei mai slabi ministri, apreciaza Hasotti Senatorul Puiu Hasotti a mai precizat ca, pentru armonizarea relatiilor din cadrul unui guvern de coalitie, asa cum este cel de acum, sunt firesti posturi politice, precum cele de vicepremieri, lucru pe care, din cate au demonstrat pana acum, il ignora democratii.
umilite, aratate in posturi jenante, cautate cu lumanarea de niste mici sacali care, astfel, isi ascut dintisorii pentru viitor. Dar, slava Domnului, Babele de la televizor parca nu seamana cu cele din rand.
Mie, unul, nu imi place sa vad ca este o actiune concertata, de la centru, de campanie pe anumite posturi tv, prin care se face reclama oricaror altor tari care au litoral, decat litoralului romanesc.
Partenerii de cuplu ajung sa isi schimbe rolurile, ceea ce creeaza un cerc vicios si ii arunca pe cei doi in posturi si roluri nefiresti.
Partenerii de cuplu ajung sa isi schimbe rolurile, ceea ce creeaza un cerc vicios si ii arunca pe cei doi in posturi si roluri nefiresti.
Partenerii de cuplu ajung sa isi schimbe rolurile, ceea ce creeaza un cerc vicios si ii arunca pe cei doi in posturi si roluri nefiresti.
Si, poate lucrul cel mai grav intre atatea evenimente negative, tot mai coplesitoare, un sir de guverne, zeci si zeci de ministri ce erau alesi democratic, e drept, dupa liste stricte ale noilor partide, dar care, odata instalati in posturi, rupeau fatis orice legaturi cu cei ce i-au ales, uitand senin, relaxat, promisiunile si ofertele generoase, largi, facute in campanie.
Conservatorii i-au ajutat pe pesedisti sa-si puna oameni in posturi-cheie la societatile subordonate municipalitatii. Partidele politice care au reprezentanti in conducerile societatilor subordonate municipalitatii si-au reimpartit marti seara, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, sferele de influenta.
Astfel, Bogdan Ciuca a adaugat ca "pot fi restructurate posturi la nivelul secretarilor de stat si al agentiilor guvernamentale". Reprezentantul conservatorilor a conchis ca partidul sau sustine o asemenea restructurare si crede ca aceasta ar putea fi "o formula mai eficienta pentru cabinet".
Eu ma dezic de astfel de comportamente si ii rog pe toti oamenii politici si din PD si din PNL sa nu mai faca asemenea afirmatii privind preocuparea noastra dupa posturi", a afirmat vicepresedintele PD.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat clar ca nu vrea sa renunte la vreun secretar de stat, deoarece considera ca eliminarea acestor posturi din ministere nu trebuie sa se faca "aritmetic", ci sa se tina cont de activitatea fiecaruia.
google-analytics.com