Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (7.06 secunde)
Printre numele vehiculate pentru posturi ca Aparare, Interne sau Justitie sunt George Scutaru, Radu Stroe, Norica Nicolai. Pentru Justitie, liberalii luau in calcul si numirea unei persoane din afara partidului, cum ar fi fostul consilier prezidential Renate Weber.
Alegerile s-au desfasurat fara emotii pentru majoritatea functiilor optand candidati unici, cu exceptia catorva posturi de vicepresedinti, insa si in aceste cazuri optiunile fiind previzibile.
Aici, variantele au fost deja enumerate ieri, mai trebuie adaugat doar faptul ca liberalii au un "dinte" impotriva PD si pentru ca in 2005, desi le-au fost promise trei posturi de directori adjuncti la Administratie, au primit doar doua.
In alta ordine de idei, Laurentiu Mironescu a comentat si situatia democratilor aflati in posturi de conducere din diferite institutii, declarand:
Dupa parerea sa, PSD va obtine posturi la institutiile deconcentrate din tara in schimbul sprijinului acordat lui Tariceanu la sustinerea guvernului.
"Directorilor care vor sa ramana pe posturi le multumesc si inseamna ca daca vor asta sunt de acord si sprijina actualul Guvern si sper sa transmita si domnului Boc sa nu mearga in instanta sa rupa Alianta".
Ar trebui sa fie si la noi ca in America, unde sunt 20 si ceva de mii de posturi, iar cand se schimba conducerea, se schimba si oamenii.
Guvernul Romaniei are in pregatire un proiect de lege care prevede inlocuirea sefilor de servicii deconcentrate la fiecare schimbare de Guvern, deoarece si acestea sunt posturi politice, chiar daca persoanele care ocupa functiile au dat concurs, a declarat deputatul PNL Horea Uioreanu.
"Exista posturi ocupate de persoane incompetente sau incompatibile din punct de vedere politic", a declarat Matei. La randul sau, presedintele organizatiei judetene a PNL, deputatul George Dragomir, a promis ca liberalii vor avea la anul cea mai buna echipa din toate partidele pentru Primaria Constanta.
„Evenimentele de ieri (marti - n.r.) din sedinta Sectiei de procurori a CSM, explicatiile domnului ministru la diverse posturi de televiziune ne-au determinat sa îi adresam rugamintea de a anula vizita la INM, în asteptarea clarificarii motivului revocarii solicitate“, se arata într-un comunicat al INM.Institutul considera ca, „în lipsa unei asemenea clarificari, mesajul ministrului justitiei ar intra în contradictie cu obiectivele Concursului de referate pe teme de jurisprudenta a CEDO si cu valorile promovate de INM“.Alta demisie Cu doua saptamâni în urma, si-a dat demisia din Ministerul Justitiei si Alina Vrabie, sefa Directiei de avizare a actelor normative, care se opusese avizarii unei hotarâri de guvern deja adoptate, prin care i se transfera Postei Române un imobil si un teren. 
"Un cadou otravit pentru locuitorii Constantei", crede Mironescu, potrivit caruia PSD va continua sa primeasca si in perioada urmatoare tot felul de posturi si favoruri de la PNL.
Nu vom avea beach-baruri, toalete, dusuri, posturi de prim ajutor, absolut nimic", a conchis liberalul. In opinia consilierului judetean Victor Manea, acest subiect nu reprezinta altceva decat o "tachinare politica" fara rost.
Astfel, Geoana i-ar fi solicitat liderului PNL nu mai putin de sapte posturi de ministru in Cabinetul Tariceanu in schimbul sustineri guvernamentale.
Surse din PNL au sustinut insa ca mesajul avea o continuare, aceea ca respingerea unui protocol scris nu exclude posibilitatea ca PNL sa incerce sa multumeasca PSD cu alte posturi in administratia publica locala si centrala sau cu bani de la bugetul de stat, pentru primarii social-democrati.
Ca ultima strategie, PD a negociat dis-de-dimineata cu UDMR pentru sustinerea motiunii, maghiarii urmand sa se fi retras din Guvernul II Tariceanu si sa primeasca posturi in eventualul Executiv PD-PLD.
PN¥CD spera sa obtina doua posturi de parlamentari europeni, in varianta in care va intra in alegerile europarlamentare pe liste comune cu PNL si AP, a declarat Marian Milut.
Dupa demisia lui Markó Béla, Guvernul Tariceanu ramane fara niciun vicepremier, desi initial a avut in schema trei posturi pentru aceasta functie.
De altfel, se pare ca atat Chiuariu, dar si Adomnitei au fost sfatuiti de anumiti liberali, inca din momentul discutiilor despre posibila lor nominalizare in posturi de ministri, sa nu accepte, intrucat acest lucru ar insemna sinucidere din punct de vedere al carierei politice.
De asemenea, Gheorghe Nicolae a precizat ca obiectivele PRM pentru Cernavoda sunt obtinerea la viitoarele alegeri locale a cel putin patru posturi de consilieri si acela de viceprimar.
Vor avea loc restringeri de activitate sau chiar se pot desfiinta posturi de cadre didactice din cauza numarul mic de elevi intr-o clasa.
google-analytics.com