Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (3.16 secunde)
Jean Sider credea ca nu vom fi niciodata in stare sa discernem adevaratele motive ale constiintelor care ne monitorizeaza, spunand: ... Se pare ca exista mai multe motive.
Constantin Dilgoci si-a platit partenera regulat, conform intelegerii parafate, astfel ca administratia din Malu Mare nu prea are, cel putin la prima vedere, motive legal intemeiate sa rupa relatia.
Traian Basescu a cerut reexaminarea acestei legi pe motiv ca textul nu face distinctie intre cazurile in care pierderea calitatii de consilier survine din motive imputabile sau neimputabile persoanei in cauza, cu sau fara vina.
Acesta a spus ca fostul lider al PSD Bucuresti nu si-a manifestat intentia de a se inscrie in PC, dar ca nu exista motive pentru care acesta nu ar putea fi primit in formatiunea pe care o conduce. ... "Nu avem motive sa nu-l primim.
Sorin Oprescu si-a prezentat cele sapte motive care l-au determinat sa candideze la presedintia partidului. ... Alte motive sunt legate de faptul ca actuala conducere a PSD nu a reusit sa recastige credibilitatea electoratului si de rezultatele Congresului din 2005, care au reprezentat un derapaj moral.
Liberalii si democratii sustin ca ambele cereri sunt imposibil de realizat, nu din motive politice, ci mai ales din motive procedurale.
Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice. ... Schimbarea sefilor unitatilor de invatamint pe motive politice este, in opinia lui Stefan Simion, o practica sustinuta a ISJ.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a declarat ieri ca isi asuma faptul ca demisia sa vine intr-un moment delicat pentru presedinte si ca retragerea sa din functie are motive strict personale.
Expunerea de motive a proiectului de lege sustine: ... In respectivul document, sub expunerea de motive, apare numele premierului Tariceanu, fara sa existe insa si o semnatura a acestuia, desi astfel de documente sunt intotdeauna semnate de initiatorii acestora.
Legat de primul subiect, penelistul a precizat ca a cerut sa fie eliberat din functie pe motive de sanatate.
Deputatul Corneliu Ciontu a demisionat ieri din functia de vicepresedinte al PNG, el precizand ca a luat aceasta decizie din motive personale si ca intentioneaza sa se retraga din politica. "M-am retras din motive personale.
"Bilant deplorabil" Comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "Le Figaro" si publicat in editia electronica a acestuia ca, daca vor exista motive obiective, Comisia Europeana trebuie sa decida activarea clauzelor de salvgardare in cazul Romaniei si Bulgariei.
In replica, Geoana si colegul sau de partid Ilie Sarbu au tinut sa explice ca, atunci cand presedintele rade, "toti au motive sa planga". "Daca asta e un subiect de ras, inseamna ca avem cu totii motive sa plangem, pentru ca nu acesta este tipul de abordare.
In expunerea de motive, Guvernul arata ca, anterior, legea prevedea ca urmarirea penala si judecarea fostilor membri ai Guvernului pentru infractiunile savarsite in exercitiul functiei lor se efectueaza "potrivit normelor de procedura penala de drept comun".
La randul sau, Geoana a facut un apel la Vasile Dancu sa revina in functia de vicepresedinte la nivel national si a spus ca plecarea lui s-a produs din motive care i se pot imputa si lui.
La randul sau, Geoana a facut un apel la Vasile Dancu sa revina in functia de vicepresedinte la nivel national si a spus ca plecarea lui s-a produs din motive care i se pot imputa si lui.
Curtea Constitutionala a dat posibilitatea presedintelui sa refuze un ministru si pentru alte motive decat cele legale, introducand posibilitatea subiectiva a presedintelui de a refuza un ministru", a declarat Norica Nicolai.
"Sunt cateva situatii ale unor colegi care au decis, din motive personale, sa-si retraga candidatura. Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
El a afirmat ca amnistia fiscala ar insemna posibilitatea esalonarii platii taxelor si veniturilor catre bugetul de stat, pentru unii agenti economici care, din "motive obiective", nu au facut aceste plati si, astfel, aducerea "din zona gri" in zona economiei reale, taxate, a unor venituri.
„Pensiile nu influenteaza bugetul, mai ales ca sunt foarte putini parlamentari pensionari, insa este vorba de cum incercam sa credibilizam activitatea parlamentara“, a declarat Mircea Toader.În expunerea de motive a proiectului PD-L se spune ca scoaterea pensiilor parlamentarilor din regimul obisnuit al pensiilor din sistemul public este discriminatorie fata de restul cetatenilor si contravine prevederilor constitutionale.
google-analytics.com