Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (2.63 secunde)
"Ca un facut, in ultima vreme, cu fiecare iesire publica, presedintele Basescu 'mai toarna gaz peste foc' starnind noi nedumeriri si motive de panica.
Doar cateva motive banale pentru care Regele Mihai nu putea fi sluga la rusi: ... Nu sunt monarhist din motive pe care i le explic pe larg lui Mihnea Maruta aici.
Iarasi o lovitura frumoasa si precis calculata, din mai multe motive. ... Leonard Orban are o imagine foarte buna din motive care tin mai degraba de impresia artistica decat de executia tehnica, pentru ca in calitate de comisar european din partea Romaniei nu a avut de facut mai nimic.
Pus si el pe lista transferabililor la bursa zvonurilor, primarul spune ca nu are motive sa plece din PSD, dar, surprinzator, nu se plange nici de PDL. ... Am relatii excelente cu oameni din PDL, dar le-am spus ca nu am motive sa plec de aici.
Pus si el pe lista transferabililor la bursa zvonurilor, primarul spune ca nu are motive sa plece din PSD, dar, surprinzator, nu se plange nici de PDL. ... Am relatii excelente cu oameni din PDL, dar le-am spus ca nu am motive sa plec de aici.
Deputul Dan Ilie Morega demisioneaza din functia de presedinte al UNPR Gorj, dupa numai cinci luni de la inscrierea in partidul progresistilor, invocand motive personale dar si lipsa de colaborare in plan judetean cu reprezentantii conducerii organizatiei PDL.
"Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National: Care credeti ca au fost adevaratele motive pentru care Boc si-a dat demisia?
Motive "exclusiv politice" ... Flavius Sirop crede ca graba schimbarii sale tine si de faptul ca peste o luna, dupa ce ar fi fost gata evaluarea, n-ar mai fi fost motive pentru schimbare, intrucat rezultatele economice ale mandatului sau sunt foarte bune:
Motive "exclusiv politice" ... Flavius Sirop crede ca graba schimbarii sale tine si de faptul ca peste o luna, dupa ce ar fi fost gata evaluarea, n-ar mai fi fost motive pentru schimbare, intrucat rezultatele economice ale mandatului sau sunt foarte bune:
In expunerea de motive a proiectul de modificare a legislatiei electorale se mentioneaza ca "prin modul de atribuire a mandatelor in doua etape si procedura folosita la alegerile parlamentare din 2008 s-a ajuns in situatia ca un deputat sau senator, cu un numar foarte mic de voturi valabil exprimate in colegiu sa primeasca mandatul de parlamentar, in defavoarea celor cu un numar ce depasea 40%".
Potrivit acestuia, "exista tot mai multe motive" pentru care s-ar putea demara procedurile constitutionale pentru suspendarea lui Traian Basescu. ... De altfel, sesizarea Curtii Constitutionale de catre Traian Basescu privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European este nefondata din doua motive.
Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, vineri, la RTV, ca nu au aparut din vara pana acum motive care sa justifice declansarea unei noi proceduri de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
"Presedintele Traian Basescu e iresponsabil, nimic nu este mai antieuropean si mai iresponsabil decat din motive de campanie electorala sa strigi peste tot ca tara pe care o conduci nu este stat de drept (..) Haideti sa-l lasam pe dl presedinte Traian Basescu in pace sa-si vada de treaba domniei sale la Bruxelles.
Propunerea legislativa modifica Codul Muncii si a fost depus la Senat de 85 de parlamentari de la toate partidele.Initiatorii proiectului au apreciat, in expunerea de motive, ca timpul petrecut de parinti alaturi de copii reprezinta cea mai eficienta si simpla metoda de a forma si consolida o relatie sanatoasa copil-parinte.
In afara de tranzitul unor containere si de modesta captura de hamsie, Marea Neagra nu are motive sa-si aminteasca de noi, mai ales de cand flota comerciala a plecat, asemeni celor 3 milioane de romani, sa munceasca pentru altii.
Pe langa motivul de fond care a fost larg dezbatut in aceste zile - OUG 13 , o ordonanta data pentru un singur om - mai exista si alte motive care arata clar ca Grindeanu nu mai poate sta niciun minut in fruntea guvernului.
cele 9 midibuze care trebuiau sa fie 10 - dar unul s-a pierdut pe traseu, din motive cunoscute cel mai bine de fostul primar Horea Anderco - si cele 5 "Karosa”, din care 2 articulate.
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) considera ca nu exista suficiente motive pentru ca procesul de denominare a monedei nationale sa fie amanat, a declarat ieri presedintele asociatiei, Radu Gratian Ghetea, cu ocazia conferintei “Piata Cardurilor“. “Nu exista motive care sa ne convinga ca denominarea ar trebui amanata.
Fostul angajat al firmei ne mai spune ca "tot o ilegalitate este si faptul ca suntem obligati de catre conducere sa scotocim prin aproape toate masinile ce ies din port”, acest lucru nefiind posibil, din punct de vedere legal, decat in prezenta celor de la Politia de Frontiera si numai prin sondaj sau daca exista motive si indicii ce ar putea face ca acel agent sa creada ca s-a comis o infractiune.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
google-analytics.com