Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (2.87 secunde)
Excentrica, aceasta isi acoperea bratele cu bratari de os cu motive africane sau imbraca rochii cu astfel de motive, ce scoteau in evidenta particularitatile culturii negre, in raport cu luxul tinutelor ei, facand furori la seratele din high-society.
Olteanu a sustinut ieri ca deputatul Titu Gheorghiof a renuntat la aceasta functie "invocand motive de natura divina". Olteanu nu a dat alte amanunte legate de motivele avansate de Gheorghiof, spunand ca nici conducerea PNL nu a fost curioasa sa afle mai multe.
Peter Sarsgaard, care il interpreteaza pe Clyde Martin, a fost atras de acest proiect din mai multe motive: ... Au fost peste 20 de motive care m-au determinat sa accept.
Cesare ar fi pus sa fie ucis fratele sau Giovanni, nu doar din motive politice ci si din gelozie pentru ca era preferat in amor de madama Lucretia, sora comuna, spune Guicciardini in Storia d'Italia.
Este partea pozitiva a migratiei din motive economice. ... Gestul sau a fost menit sa readuca in prim-planul dezbaterii politice problema abandonului scolar din motive economice.
Este partea pozitiva a migratiei din motive economice. ... Gestul sau a fost menit sa readuca in prim-planul dezbaterii politice problema abandonului scolar din motive economice.
La targurile de la MTR se cauta in special iile pentru copii, camasile de barbati, iile pentru femei, cu motive traditionale romanesti, care variaza ca pret, in functie de model, la 80 RON, 200 RON, 250 RON, la 550 RON.
Din pacate, companiile aeriene nu doresc sa auda aceasta, deoarece ar insemna sa recunoasca faptul ca la ora actuala zborurile nu sunt suficient de sigure! Din motive evidente, majoritatea rapoartelor le avem de la piloti pensionati". ... Un raport impresionant din mai multe motive.
Pope a subliniat ca in legea libertatii de informare, care este in vigoare in Marea Britanie, se specifica un mare numar de motive care scutesc statul de obligatia de a face publice anumite documente solicitate.
Exista trei motive pentru care rezultatul referendumului din Grecia nu ar fi trebuit sa fie o surpriza. ... Ei au insistat in aceasta lupta pentru ca au crezut ca vor castiga, si pentru ca era important pentru ei sa faca Grecia sa capituleze, din motive mai mari.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate. ... La vremea respectiva as fi venit cu o intreaga lista de motive:
In zece circumscriptii electorale vor fi organizate alegeri locale, la 2 iulie, deoarece unele consilii locale au fost dizolvate conform Legii administratiei publice locale, iar unii primari nu-si mai pot continua mandatul din diferite motive.
In plus, s-a anuntat ca circulatia tancurilor pe podurile peste stramtoarea Bosfor este interzisa, din motive de siguranta. ... Comandantul Primei Armate a Turciei anunta ca cei care organizeaza lovitura de stat sunt o factiune mica a Armatei si nu exista motive de ingrijorare.
Din motive neintelese, barbatii afro-americani au un risc mai mare de a dezvolta aceasta boala si au cea mai mare rata de deces cauzata de acest cancer. ... Consumul de carne poate fi riscant si din alte motive:
Contractul Colectiv de Munca permite concediul fara plata pe o perioada de pana la 12 luni pentru munca in strainatate, precum si pana la 90 de zile pentru motive personale. ... Exista cazuri cand se solicita 90 de zile pentru motive personale, muncesc in strainatate si se intorc la spital.
Printre alte motive de ingrijorare, mai mult sau mai putin triviale, din aceasta perioada sunt si cele privind riscul de a lua in greutate din cauza repausului exagerat (30%), teama de a se rani deschizand stridii (10%) sau cea de un incendiu provocat de decoratiile luminoase din brad (8%).Dincolo de angoasele pe care le provoaca perioada, unii o asimileaza si cu o suita de obligatii care sunt foarte aproape sa devina corvezi.
Farcas) Desi, la prima vedere, toata lumea se declara doritoare sa vada rezolvata enigma OZN, in realitate, exista nenumarate motive pentru care aproape nimeni nu doreste limpezirea lucrurilor. ... Nici militarii nu au motive sa agreeze subiectul.
In cautarea omuletilor verzi Faptul ca nicio persoana implicata nu a dorit sa mentioneze extraterestrii ca posibila sursa a observatiilor are motive evidente. ... - Faptul ca nu stim de unde provin aceste aparitii si ce vor ne da oare motive sa fim speriati?
In acest fel, Statutul va fi amanat sine die, chiar daca reprezentanti UDMR au acuzat adesea numeroasele amanari din motive politice. ... Dezbaterile in comisii au fost deseori blocate din motive procedurale sau din lipsa de cvorum.
Jean Sider credea ca nu vom fi niciodata in stare sa discernem adevaratele motive ale constiintelor care ne monitorizeaza, spunand: ... Se pare ca exista mai multe motive.
google-analytics.com