Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (2.61 secunde)
Din acelasi motive. ... In instanta aceiasi lege ne-a interzis greva generala pe motive nelegale facute de un pirit la rindul lui ilegal in acel moment.
Concedierea colectiva, regandita Proiectul legislativ precizeaza ca prin concediere colectiva se intelege incetarea contractelor individuale de munca pentru motive care nu tin de persoana salariatului, intr-o perioada de 30 de zile calendaristice, a unui numar de cel putin 10 salariati, daca angajatorul care disponibilizeaza are incadrati mai mult de 20 de salariati si mai putin de 100 de salariati, cel putin 10% din salariati, daca angajatorul care disponibilizeaza are incadrati cel putin 100 de salariati, dar mai putin de 300 de salariati, respectiv cel putin 30 de salariati, daca angajatorul care disponibilizeaza are incadrati cel putin 300 de salariati.
Lasand la o parte agentiile imobiliare, care au dezvoltat o afacere din intermedierea de tranzactii, cele mai multe persoane fizice care vand locuinte o fac din diverse motive.
Motive din ce in ce mai putine de bucurie pentru persoanele care doresc sa se pensioneze. ... Motive de bucurie nu prea exista, noua lege a pensionarii anuntandu-se mult mai aspra si restrictiva.
Acum, reactoarele trei si patru, fiecare cu o capacitate de 440 MW, au fost inchise la cererea oficialilor UE, din motive de siguranta.
Motive incerte, criterii secrete Cu toate ca regia a fost instiintata, printr-o copie a contestatiei facute de Asirom, ca nu poate incheia un contract cu firma castigatoare, Virgil Boboc a spus ca nu cunoaste motivele invocate de asigurator, motive necunoscute nici de Omniasig, dupa cum a declarat directorul Procopie Fortan:
Acesta sustine ca nu exista motive ca pretul painii si al produselor de panificatie sa fie majorat in perioada imediat urmatoare.
Astfel, daca una castiga licitatia, celelalte participante si-au facut obiceiul de a contesta castigatoarea chiar daca au sau nu au motive intemeiate.
 Impasul va interveni la 3,8-3,9 lei/euro Cu toate ca leul a cunoscut un trend ascendent, bancherii spun ca nu exista motive de îngrijorare. ... „Deocamdata nu sunt motive de îngrijorare.
Specialistii invoca doua motive: ...   Motivele declinului imobiliar Agentii imobiliari sunt de parere ca blocajul la tranzactionare a aparut din doua motive.
Nu vom da numele persoanei din motive lesne de inteles. ... Motive s-au gasit. In situatia acestuia se gasesc sute de galateni, care nu stiu efectiv ce se intampla cu terenurile lor dupa ce le-au arendat.
Sunt unele care te taxeaza cu sume mari chiar in momente critice, cand nu mai ai posibilitatea sa-ti achiti creditul sau cand ceri clementa din partea bancii din aceleasi motive:
"Societatile ajung in stare de insolventa din diverse motive. ... Sunt extraordinar de multe motive, insa, din pacate, de cele mai multe ori societatile ajung in stare de insolventa din cauza unui management defectuos", a precizat Arin Stanescu.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
Motive de amanare Singura oferta de preluare a fost depusa de italienii de la Alenia Aeronautica, insa negocierile intarzie din motive discutabile.
'O informatie trecuta, din motive care ne scapa, mai degraba neobservata in presa, in ziua eliberarii din arest a lui Dan Diaconescu merita, credem noi, toata atentia, pentru ca releva un tablou socant al justitiei mioritice.
Proiectul a fost inregistrat la Senat in luna iunie, astfel incat in expunerea de motive se vorbeste atat despre taierea salariilor cu 25%, dar si a pensiilor cu 15%, ca motive pentru care cota unica trebuie redusa pentru impozitul pe venit.
Principalele motive de ingrijorare se datoreaza lipsei generale de planificare, atat de necesara pentru ca un proiect de asemenea anvergura sa fie incununat de succes, precum si de riscul ridicat de aparitie a unor probleme suplimentare in viitor in cazul in care procesul de implementare nu se deruleaza corespunzator.
"In ceea ce priveste autostrada Cernavoda - Constanta au existat mari probleme la exproprieri, insa la sfarsitul lunii martie toate terenurile vor fi in regula, astfel ca nu vor mai exista motive pentru ca lucrarile sa intarzie.
Potrivit presedintelui Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI), Cristian Clenciu, craiovenii se grabesc sa isi gaseasca o locuinta din doua motive. ... Din cele doua motive, craiovenii au inceput de cateva saptamani sa studieze piata imobiliara.
google-analytics.com