Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (3.73 secunde)
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului nu a aplicat contraventii pentru raportari eronate catre Biroul de Credit, insa a facut-o pentru diverse alte motive. ... Principalele motive ale sanctiunilor au fost omisiunile din contractele de credit sau depozit si perceperea unor comisioane considerate ilegale
"Acum sustin (proiectul - n.r.) mai mult ca oricand, si nu din motive sentimentale, ci din motive pragmatice. Va uitati ce se intampla cu toate monedele, inclusiv cu cele care sunt monede de rezerva, dolarul, chiar euro.
Sebastian Ghita este si el prieten cu Blejnar, seful ANAF, ori se teme, din motive intemeiate, de acesta si, in plus, intretine relatii foarte apropiate cu familia Cocos. ... Pentru ca adevaratele motive sa-i poarte sambetele lui Vantu le are Presedintele Traian Basescu.
Colectia SS2016 abunda in imprimeuri cu motive folclorice, accente aurii, printuri florale si mozaicuri de material.
Desi Energia Rovinari a castigat ambele amicale disputate in compania formatiei SCM-U Craiova, scor 99-91, in Banie, respectiv scor 79-76, la Targu Jiu, tehnicianul gorjenilor are motive de ingrijorare in perspectiva startului returului Energia n-a aratat mare lucru in ultimul test disputat inaintea startului returului sezonului regulat al diviziei A la baschet masculin.
Ei sint albi, mingea e rosie, deci suficiente motive pentru baietii lui Ilie Stan sa manince jar.
Motive medicale nefondate Solicitarea de intrerupere a executarii pedepsepsei cu inchisoarea din motive medicale este nefondata. Este verdictul judecatorilor Curtii de Apel Constanta care au respins, ieri, contestatia formulata de Gigi Becali impotriva sentitei magistratilor Tribunalului Constanta.
Si, cand ei au motive de teama, noi avem motive de sarbatoare. Sarbatoreste, asadar, la Severin, ultima seara de magie desfasurata in orasul de pe malul Dunarii.
patru motive pentru a face actualizarea Firefox, browser-ul web dezvoltat de compania Mozilla, vine cu peste o mie de schimbari in ultima actualizare Firefox 6, dar numai cateva dintre acestea sunt cu adevărat importante, potrivit revistei PCWorld.
Pe de alta parte, principalele motive pentru care se cumpara online sunt legate de confortul pe care aceasta modalitate de achizitie o ofera: ... Designul, comentariile clientilor si prezentarea produselor dintr-un magazin online sunt principalele motive de neincredere, se mai arata in sondajul Daedalus.
Cinci motive reale stau in spatele aventurilor amoroase ale femeilor aflate in relatii stabile, sustine expertul in psihologie si in terapie relationala Renee Lee, relateaza lyla.ro.
Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman. ... Artista care creeaza aceste bratari cu motive nationale romanesti este Marinica Parvu.
Avem in istoria culturii romanesti multe astfel de valori, care azi sunt tot atatea motive de mandrie:
De altfel, intregului tarm i s-a spus, din aceleasi motive, Coasta de Argint. ... Intreaga zona a fost numita Coasta de Argint din aceleasi motive.
(Acestuia n-o sa-i spun numele din motive de... Din anumite motive, sa zicem.) Jucau cumva rolul spionului bun si a spionului rau, ca politistii din filme.
tricouri inscriptionate cu Istanbul, vase pictate manual, fesuri pentru femei - la 25 RON, coifuri din fetru pentru barbati - la 20 RON, suporturi pentru pahare cu motive orientale, set cu ibric si cesti de cafea (de decor), farfurii pictate de mana cu motive orientale si magneti inscriptionati cu Istanbul", ne-a spus Mirela Popa de la APRT (Asociatia de Prietenie Romano-Turca).
Iata cinci motive pentru care gazdele evenimentului, respectiv Alina Gavrila - Director General la Moda Mania (www.moda-mania.ro) si Eniko Georgescu - creatoarea colectiei de pantofi ne-au sugerat sa participam la acest party. ... Ar mai fi cateva motive dar le vei descoperi doar daca vei veni!
A renuntat definitiv la domeniul bancar si si-a creat propriul brand de haine, cu motive inspirate din traditia si folclorul romanesc. Pisele vestimentare cu motive traditionale romanesti sunt din ce in ce mai apreciate de fashionistele de la noi din tara, iar Alina Marica vine in intampinarea dorintelor acestora.
- rochie din dantela si bumbac (bumbac - 67% si amestec - 37%) - rochie din dantela brodata (vascoza 60% si amestec 40%) - 1.400 RON - rochie rosie din dantela (vascoza - 60% si amestec - 40%) - 1.800 RON - rochie din catifea albastra cu motive traditionale romanesti (vascoza - 60% si amestec - 40%) - 1.500 RON - rochie din catifea maro cu flori brodate (60% vascoza si 40% amestec) - rochie din catifea paietata si broderie - 2.000 RON Pentru comenzi telefonice:
Cele doua motive principale pentru alegerea exacta a ochelarilor de soare de culoare inchisa sunt:
google-analytics.com