Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (2.74 secunde)
"Din motive de sanatate au lipsit Valentin Serbanescu si Gheorghe Grameni", a motivat deputatul PNL George Dragomir, presedintele PNL Constanta.
Motive ar fi si altele, drept urmare persoane din anturajul liderilor PSD Constanta au comentat, zilele trecute, ca lui Cristian Carjaliu i se pregateste excluderea din partid.
Persoanele care au pierdut cetatenia romana din motive neimputabile lor si descendentii acestora pana la gradul III pot depune cererea de redobandire sau acordare a cetateniei dupa obtinerea dreptului de sedere, fiind eliminat termenul de 4 ani de la data obtinerii acestui drept.
Georges Chirita proiecteaza si realizeaza calculatoare si televizoare de lux, asamblate sub motive decorative apartinind stilurilor clasice franceze, motive inregistrate in patrimoniul national francez.
Singurul care nu s-a declarat un sustinator al acestuia a fost Horatiu Buzatu, care a explicat ca "neperformanta cronica" a liberalilor in Dolj a fost cauzata si de alte motive decat conducerea filialei. "Sunt motive care se vad cu ochiul liber.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, afirma ca PSD doreste amanarea implementarii reformelor din motive politicianiste. ... "PSD l-am fi dorit partener cu noi, dar din motive politicianiste este un fel de frana.
El sustine, in urma analizei opiniilor, ca problema PSD "nu este legata strict de ajungerea noastra in opozitie, ci de faptul ca nu prea avem motive sa speram ca vom iesi prea curand din ea.
La un moment dat, vrand sa demonstreze ca i-a disparut orice fel de discernamant si nu mai conteaza decat capriciile de femeie nazuroasa, a vrut sa arate natiunii si tuturor celor care ii erau prabusiti la picioare (Parlament, guvern, colegii de partid, opozitie) ca pe aceea care a fost indepartata de la Presedintie pe motive de incompatibilitate, pe Elena Udrea, nu doar ca a rasplatit-o cu o functie ministeriala si cu un serviciu secret, dar, dupa caderea guvernului Boc1 in Parlament, in sfidarea celei mai elementare logici a bunului simt, a propus-o nu in scaunul unui minister, ci a doua!
In comunele Dabuleni, Maglavit, Cotofenii din Fata, Negoi si Plesoi, din diverse motive, nu s-au tinut sedintele de consilii locale in care sa fie aprobate noile organigrame si state de functii, avizate deja de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP).
Cei 209 semnatari ai motiunii considera ca actualul Guvern trebuie sa plece din cel putin 10 motive, enumerand, printre altele, nerespectarea Programului de guvernare aprobat de Parlament, la investitura, in decembrie 2009, sau declansarea unui "veritabil razboi economic impotriva romanilor, inceput cu un atac devastator impotriva mediului privat, impotriva acelor oameni care produc valoare adaugata in societatea romaneasca, ce vor sa munceasca mai bine, pentru a castiga mai bine, pentru a putea trai mai bine".
Cei 209 semnatari ai motiunii considera ca actualul Guvern trebuie sa plece din cel putin 10 motive, enumerand, printre altele, nerespectarea Programului de guvernare aprobat de Parlament, la investitura, in decembrie 2009, sau declansarea unui "veritabil razboi economic impotriva romanilor, inceput cu un atac devastator impotriva mediului privat, impotriva acelor oameni care produc valoare adaugata in societatea romaneasca, ce vor sa munceasca mai bine, pentru a castiga mai bine, pentru a putea trai mai bine".
Acestea sunt, in ordine, primele trei motive indicate. ... E clar ca sunt nemultumiti de guvern, dar nu prea stiu sa spuna de ce, fie pentru ca sunt prea multe motive, fie pentru ca nu stiu cu exactitate.
Din multe motive deputatii din Romania - si mai cu seama aceia de dreapta -se integreaza greu in grupurile politice europene si nu urmeaza clivajele stanga-dreapta descrise mai inainte.
Potrivit expunerii de motive care insoteste initiativa legislativa, impunerea prezentei obligatorii la vot este necesara in conditiile in care participarea cetatenilor la alegeri a scazut constant, odata cu fiecare ciclu electoral.
Dreptul la greva este sever restrictionat, eliminandu-se imunitatea la concediere pe motive profesionale a reprezentantilor angajatilor. ... Inca din Expunerea de motive, Ministerul Muncii isi asuma, ca scop al schimbarii, "sustinerea mediului de afaceri".
Basescu e disperat din cauza aparitiei USL Senatorul PSD Ilie Sarbu (foto) a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca presedintele Traian Basescu are mai multe motive sa fie "disperat", printre acestea numarandu-se si aparitia USL si faptul ca PDL "nu mai raspunde la comenzi".
Boc si Udrea - cei mai de neincredere ministri, Guvernul este corupt, sunt motive pentru suspendarea lui Basescu. ... • Intrebati daca considera ca exista motive ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat, dintre cei 89% care au raspuns, dominant au exprimat o opinie favorabila (80%), restul exprimandu-se impotriva.
Se vor speria doar cei care au motive sa se sperie. De speriati, USL nu are nevoie. Oamenii cinstiti nu au niciun motiv sa se sperie.
"Basescu toarna gaz pe foc" "Ca un facut, in ultima vreme, cu fiecare iesire publica, presedintele Basescu "mai toarna gaz peste foc" starnind noi nedumeriri si motive de panica. ... Aprecierile si aluziile sale creaza noi motive de ingrijorare in randul cetatenilor.
google-analytics.com