Cautare

2735 de rezultate pentru "motive de oboseala cronica" (2.64 secunde)
SECRETUL de sub Marea NEAGRA: TUNELURI sapate pentru a-si duce taranii oile in Turcia Stia Securitatea de existenta acestor tuneluri megalitice de sub Marea Neagra? Cel mai probabil da, deoarece nimanui nu ii era permis sa se apropie de caile de acces.
Oricum, in Europa cel putin, comunismul esuase deja din motive economice, si nu ideologice.
Oricum, in Europa cel putin, comunismul esuase deja din motive economice, si nu ideologice.
Definirea notiunii de fericire a ridicat, de-a lungul timpului, probleme adeseori insurmontabile, avand in vedere dificultatea de a cuantifica o stare care depinde de foarte multi factori. Mai nou, un colegiu londonez a inclus printre materiile predate elevilor si ore de "fericire".
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a efectuat joi, 27 Ianuarie 2011, o vizita la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), de la Strasbourg, la invitatia presedintelui acestui for, domnul Mevlut Cavusoglu.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Toader l-a facut KO pe Lazar in 20 de reprize!
Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat ca parlamentarii liberali sunt dispusi sa-si depuna mandatele in cazul in care presedintele suspendat Traian Basescu va reusi sa adune la referendum opt milioane de voturi in favoarea sa.
Social-democratii, prin grupul lor de la Cluj, identifica mai multe motive pentru care o motiune de cenzura privind caderea Guvernului ar fi iminenta. Potrivit vicepresedintelui Vasile Dancu, solutia pentru o viitoare guvernare este un guvern transpartinic la baza caruia sa stea o coalitie de programe.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, a salutat, vineri, initiativa Consiliului Judetean Suceava de a lansa proietul "Turism religios in Bucovina", dar a criticat clasa politica pentru ca refuza din "motive mincinoase" sa retrocedeze padurile Bisericii din Bucovina.
O noua sageata a social-democratilor la adresa presedintelui Traian Basescu a fost lansata de Viorel Hrebenciuc, liderul grupului parlamentar al deputatilor social-democrati. Hrebenciuc a declarat, astazi, ca intregul discurs al lui Basescu de la Baile Tusnad a avut ca scop castigarea voturilor romanilor din Ardeal, prin provocarea maghiarilor.
Jurnalul National publica articolul "Motive de suspendare", referitor la Fundatia Horia Rusu, care a identificat 10 motive pentru care presedintele Traian Basescu ar trebui suspendat.
Un grup de initiativa format din parlamentarii Lia Olguta Vasilescu (PSD) si Mihaela Popa (PD-L), deputatii: Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
Presedintele Traian Basescu apreciaza, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca desi anul care se incheie a fost unul greu, sunt motive de optimism, referindu-se la "resursa extraordinara a Romaniei - oamenii sai".
Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Comisia Centrala a Recensamantului Populatiei si al Locuintelor (CCRPL 2011) a amanat, azi, pentru a doua oara, validarea rezultatelor preliminare ale recensamantului, din "motive organizatorice", informeaza mediafax.ro.
Exista multe motive pentru suspendarea lui Basescu Senatorul PSD Dan Sova considera ca exista foarte multe motive pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat, apreciind, despre seful statului, ca "este un foarte bun comunicator capabil sa mascheze foarte bine adevarul de minciuna si minciuna de adevar".
Analiza - 7 motive de suspendare pentru presedinte Presedintele Traian Basescu a iesit cu un discurs dur la adresa liderilor USL, carora le-a cerut sa inceteze imediat orice actiune.
La fel cum a procedat cu whisky-ul, turnat cat sa pluteasca gheata, Traian Basescu a stiut sa se joace la limita cu voturile romanilor, atat cat sa ramana el pe linia de plutire. ... Acum la referendum este foarte posibil sa scape de demitere tot la limita.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
google-analytics.com