Cautare

2735 de rezultate pentru "motive de oboseala cronica" (5.71 secunde)
"Plata prin card este un fel de calcai al lui Achile pentru vanzarile online din Romania.
Magda Marincovici/mariustuca.ro) Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Prof. ... Matei Bals, spune ca e si nu e motiv de ingrijorare.
Senatorii au adoptat marti o initiativa legislativa prin care acorda drepturi persoanelor persecutate din motive etnice in perioada 1940-1945, indiferent daca la data refugierii, expulzarii sau stramutarii aveau domiciliul in Romania sau pe teritoriile romanesti vremelnic ocupate de alte state.
"Cele doua partide se inteleg mai bine decat o lasa sa se inteleaga aparentele, asta s-a vazut la impartirea comisiilor la Camera Deputatilor, la impartirea din cadrul grupurile parlamentare de prietenie.
Cine a fost marele absent de la congresul USL? Marele absent al congresului extraordinar al PSD, de sambata de la Romexpo, a fost presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, din cauza unor motive medicale, dupa cum a precizat liderul social-democrat Victor Ponta.
Sunt motive pentru suspendarea lui Traian Băsescu, dar nu este un obiectiv al PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste ca sunt motive pentru suspendarea lui Traian Basescu, ca depinde de comportamentul acestuia daca va fi sau nu suspendat, dar ca acesta nu reprezinta un obiectiv al PSD.
Printre acestea, nu am putut sa nu remarcam icoanele pe sticla si pe lemn cu motive religioase, dar si cu motive populare. "Icoanele mele au diverse tematici care sunt inspirate dupa Scoala de la Nicula. Ma inspira Sfantul Gheorghe, Maica Domnului, Judecata de Apoi - ca tematici.
Insula Rodos este una din optiunile cele mai fericite, datorita diversitatii de motive pentru care o vacanta in insorita insula ti le ofera.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. ... SOARELE ROTUND SI PALID SE IVESTE PRINTRE NORI CA UN VIS DE TINERETE PRINTRE ANII TRECATORI...
Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
"Ne propunem sa daramam caramida cu caramida ce a ramas din regimul politic Traian Basescu — in 2014, se incheie 10 ani de distrugere a Romaniei, de minciuna, dezbinare, saracie, izolare internationala si persecutie sistematica a adversarilor politici.
Stresul, alimentatia, stilul de viata si nu numai pot provoca dereglari menstruale si implicit pot pune santataea in pericol.
Ritmul vietii dumneavoastra se va accelera si veti fi nevoiti sa apelati la toate resursele de energie pe care le-ati acumulat pana acum.
copilul.ro / Frigiditatea sau lipsa dorintei sexuale si a orgasmului Frigiditatea este o disfunctie sexuala a femeilor care poate afecta calitatea vietii si sanatatea relatiei sexuale de cuplu. Lipsa de dorinta sexuala, aversiunea fata de sex sau lipsa orgasmului reprezinta motive importante care duc la despartire sau divort.
Berbec Sfarsitul anului, respectiv zilele de 28, 29, 30, 31 decembrie ii solicita din plin pe acelasi nativi care se simt sufocati de treburi si solicitari.
Ar fi bine sa tragi aer in piept si sa te pregatesti pentru o serie de confruntari cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amesteca nepermis in relatia voastra. Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat.
FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. Sa-l luam, de pilda, pe Ciolos, care cere nici mai mult nici mai putin decat alegeri anticipate. ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie.
Dragos Moldovan face praf UNPR, in Cronica Romana. Cititi in continuare argumentele de bun simt ale jurnalistului, care sustine ca UNPR este o aratare dezgustatoare.
google-analytics.com