Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (4.50 secunde)
Asa se face ca in prezent, in Galati, agentiile imobiliare ofera, pe langa consultanta in gasirea unei case, si sprijinul pentru contractarea unui imprumut. "Intr-adevar este o strategie de piata sau de marketing la care apeleaza agentiile imobiliare care isi respecta clientii.
CE a prezentat si noua pagina multilingva de internet pentru o agricultura ecologica www.organic-farming.europa.eu, care contine o "trusa electronica de unelte" prin care se ofera gratuit materiale de marketing in 22 de limbi, profesionistilor din intregul sector alimentar si agricol pentru a promova productia si agricultura ecologica.
Valoarea pietei a fost în 2007 de aproximativ zece milioane de euro“, a declarat Ana Toltis, directoare de marketing la Diverta.
Achizitionarea de servicii de instruire (numai taxele pentru cursuri);Participarea la expozitii si targuri nationale si internationale (numai taxa de participare) si servicii pentru marketing online (una dintre aceste categorii sau o combinatie a acestora);
Aceasta comanda reprezinta o oportunitate sa intram pe noi piete, precum Romania", a declarat directorul operational de marketing al Nordex, Carsten Pedersen.
"În topul domeniilor de interes pentru cei aflati în cautarea unui serviciu, primul loc este ocupat de vânzari, apoi serviciul clienti în banci, marketing, contabilitate, management, secretariat, ingineri, distributie si IT", informeaza www.egirl.ro.
"În topul domeniilor de interes pentru cei aflati în cautarea unui serviciu, primul loc este ocupat de vânzari, apoi serviciul clienti în banci, marketing, contabilitate, management, secretariat, ingineri, distributie si IT", informeaza www.egirl.ro.
Printre activitatile grupului regasesc rafinare, explorare, distributie, servicii industriale, logistica, marketing, dar si servicii de turism si transport aerian. KazMunaiGaz a preluat anul trecut 75% din actiunile grupului Rompetrol, pentru suma de 1,6 miliarde dolari.
In ceea ce priveste eliminarea anumitor taxe, in proiectul de Cod se mentioneaza ca distribuitorul nu poate fi obligat, in mod direct sau indirect, sa contribuie la costurile de marketing ale magazinului.
Principalul motiv pentru care turistii au început sa calatoreasca si în aceste locuri este puterea de cumparare din ce în ce mai mare a românilor“, a mentionat Tatiana Bulubica, directorul de marketing al unei agentii de turism.Potrivit agentiilor membre ANAT, cele mai solicitate destinatii exotice sunt insulele Maldive, Mauritius, Bora Bora, Bali, Mexic, Thailanda si Kenya.
Proiectele celor interesati mai pot viza finantari pentru participarea la expozitii si târguri nationale si internationale (numai taxa de participare), servicii pentru marketing on line si costuri pentru audit.  Finantari de pâna la 446.000 de lei Valoarea finantarilor difera în functie de solicitant.
"Comparand aceste cifre cu rezultatele la nivel national pe aceeasi perioada, identificam un interes comun intregii tari pentru creditele negarantate, dar si o tendinta care creste in mod constant, de la luna la luna, pe segmentul garantat (o crestere procentuala, la nivel national, de aproximativ 1%)", a explicat Roxana Gavrila, directorul Departamentului Comunicare si Marketing Credit Team.
Angajatii din companiile private beneficiaza de mai putine zile de concediu decât cei din institutiile de stat, potrivit unui studiu efectuat, în perioada 1-15 septembrie, de Mednet Marketing Research Center si revista Primm - Asigurari&Pensii.Sondajele efectuate în cadrul studiului arata ca angajatii companiilor private beneficiaza de mai putin de 21 de zile de concediu pe an, în timp ce persoanele care lucreaza în institutii de stat au vacante de pâna la 30 de zile pe an.
ExxonMobil reprezinta o companie cu reprezentare globala, avand un portofoliu de rezerve care insumeaza 72 miliarde de barili echivalent petrol si detine mai mult de 100 de noi proiecte majore de dezvoltare in acelasi timp cu activitati globale de marketing in domeniul gazelor si energiei aflate in derulare.
Obiectul principal de activitate consta în oferirea serviciilor postale de baza (corespondenta, pachete mici, mandate postale sau telegrafice) sau mesagerie, curier accelerat, publicitate si marketing prin posta, servicii financiar-postale, curierat în regim de asigurare, contractarea si distribuirea la domiciliu a abonamentelor de presa, declararea, depozitarea si vamuirea trimiterilor postale în calitate de comisionar în vama, ambalarea, conditionarea si depozitarea în vederea expedierii.În România, Rompetrol opereaza în peste 400 de benzinarii.
Exista competente invatate din experienta (cunostinte obtinute din educatie, din cursuri aditionale, seminarii la care ati participat sau orice alte practici pe care le-ati studiat pentru a obtine experienta din prezent), care presupun si abilitati practice in lucrul cu computerul, aptitudini de comunicare sau fler pentru marketing.
Ford Fiesta ramane cel mai cautat model, insa avem cereri si pentru Ford Focus, datorita raportului extraordinar pret- calitate“, a spus Loredana Gheorghe, coordonator marketing la Plusauto.
"În contextul in care produsele de creditare vor suferi o stagnare, ne asteptam ca populatia sa se orienteze catre economisire", a precizat Oana Nuta, PR & Marketing Manager al RBL.
Pe de alta parte, unele firme din domeniul confectiilor nu renunta la marketing si la promovarea directa a produselor la targuri si expozitii, in ciuda costurilor mai ridicate pe care le implica asemenea forme de expunere.
Temele seminariilor de pregatire sunt in domeniile educatiei antreprenoriatului si IT si presupun realizarea unui plan de afaceri si implementarea lui a unui plan de marketing asimilarea principiilor unui web design de calitate a tehnicilor de prezentare.
google-analytics.com