Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (7.07 secunde)
000 de euro a precizat la randul ei Oana Nuta PR & Marketing Manger in cadrul aceleiasi institutii bancare ce reprezinta o entitate distincta fata de cunoscuta banca Raiffeisen.
In urma unei analize, am recurs la anularea temporara cu aproximativ 5% a unor trenuri", a declarat Adrian Vlaicu, directorul de marketing al companiei.
In ceea ce priveste o potentiala diminuare a comisionului, potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare, aceasta va depinde foarte mult de strategiile de marketing adoptate de fiecare agentie.
Programul de franciza a fost construit pentru a creste eficienta retelei de distributie Orange in ceea ce priveste vanzarile, activitatea operationala si eforturile de marketing.
"Am incercat, prin diverse stategii de marketing, sa aducem mai multe firme in cadrul Parcului, insa este o situatie dificila din punct de vedere economic la nivelul intregii tari", a spus Marius Vlaicu.
Chiar daca s-ar crede ca politicile de marketing din aceasta perioada sunt cele care va ajuta cel mai mult, in realitate, potrivit specialistilor in resurse umane, relatia pe care ati reusit s-o claditi de-a lungul timpului cu colaboratorii este cea care face diferenta.
Presedintele Federatiei Nationale de Agricultura Ecologica (FNAE), Ion Toncea, a spus, luni, in cadrul seminarului "Produse ecologice - Productie, Certificare si Marketing", organizat in colaborare cu Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania, ca exista cerere mare de produse ecologice din partea SUA, insa productia mica din Romania nu permite un parteneriat solid cu aceasta tara.
Dalmia a spus ca va crea si un model de franciza, in care sa nu fie nevoie de capital prea mare pentru inceperea propriei afaceri. "Va fi nevoie de capital mai mult pentru construirea brandului pe piata locala si pentru marketing", a spus miliardarul.
Pentru a se evita scaderea vanzarilor, se apeleaza la diferite politici de marketing. "Nu am resimtit scaderi importante la vanzari, insa, avem grija sa oferim clientilor nostri oferte tentante, cum ar fi reduceri de maxim 15%, la toate produsele.
Ultima majorare de pret a fost facuta de companie in urma cu o saptamana, cand Petrom a scumpit benzina cu 7 bani/litru si motorina cu 6 bani/litru. Petrom are activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie.
Actiunile proiectului urmaresc cinci directii principale printre care pregatirea proiectelor de infrastructura de afaceri si pregatirea Autoritatilor Publice Locale partenere pentru actiuni care sa sustina dezvoltarea afacerilor la nivelul zonelor si actiuni de marketing direct al afacerilor din domeniul agro-alimentar.
Avand multe astfel de exemple, am inteles ca atat noi cat si bancile trebuie sa fim flexibili, ca noi trebuie sa ne adaptam nevoilor cumparatorilor, nu ei cerintelor noastre sau ale bancilor", a spus Nimrod Zvik, director de marketing al organizatiei de vanzari pentru Romania Invest, Be Igloo.
Desi am incercat sa aflam mai multe date despre problemele hipermarketului din Craiova in mod special, nu am primit nici un raspuns din partea directoarei de marketing, Claudia Rusu.
Folosind tichetele de masa, angajatorii au posibilitatea de a oferi salariatilor o crestere a puterii de cumparare, reusind in acelasi timp o reducere a costurilor pentru companie", a declarat Iulian Alexe, director de marketing la Accor Services.
Depozitul din Iasi va fi reorganizat si va functiona ca Centru de Distributie in cadrul infrastructurii existente, iar operatiunile noastre de vanzari, financiar, marketing si resurse umane isi vor continua activitatea in Iasi.
Mirela Radulescu, directorul de marketing al grupului, a declarat ca principalul obiect al colaborarii este Parcul Industrial Brasov - un proiect privat greenfield care ofera spre inchiriere spatii de productie sau depozitare si birouri.
"In ultima perioada am luat mai multe masuri pe partea de marketing si de relatii cu clientii. Am mutat casa de bilete la etajul pentru sosiri internationale si am montat mai multe inscriptionari si anunturi cu informatii despre cursa Gara de Nord-Otopeni", afirma Stoica.
Andreea Cretulescu a precizat, totusi, ca s-ar putea indrepta fie catre o alta televiziune, fie catre o firma de marketing politic.
alaturi de cumparaturile pe care le pot face in magazinele noastre, clientii nostri vor putea de acum sa incheie si asigurari, intr-o singura vizita in magazin", declara Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.
spatii verzi care trebuie intretinute, mai multe lifturi, mai multa energie electrica in spatiile comune, spatii de joaca pentru copii, curatenie, paza permanenta, sala de fitness, spa sau piscina" (Asher Lax, director marketing si vanzari Adama) Intr-un bloc destinat middle class, putem plati mai putin sau la fel ca intr-unul vechi "In general, daca vorbim doar despre un bloc sau doua, adica de un complex care beneficiaza doar de strictul necesar, fara piscina, sauna sau sala de fitness, locatarii acestuia vor plati lunar la intretinere sume foarte asemanatoare acelora dintr-un bloc vechi, insa fiecare familie care isi achizitioneaza un apartament trebuie sa se intereseze din timp de aceste costuri, pentru a evita aparitia unor probleme viitoare."(Asher Lax) "Nu trebuie sa uitam, insa, ca in cadrul unui bloc nou utilitatile sunt mai ieftine:
google-analytics.com