Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (2.64 secunde)
in cateva mari orase din Romania printre care si Constanta se desfasoara Caravana Iveco de promovare prin drive-testuri a modelului Stralis, a precizat Razvan Marinescu, directorul de marketing al Cefin Romania.
Eugen Pena - director general, Victoria Geormaneanu - directoare economica, George Lavinius - director comercial, Carmen Marin - directoare relatii internationale, privatizare, si Nicolae Opris - sef serviciu marketing furnizare.
Consumul de ciocolata din Romania a fost anul trecut de 1,9 kilograme pe cap de locuitor, cantitate care situeaza piata locala pe unul dintre ultimele patru locuri din Uniunea Europeana, potrivit Cristinei Mosteanu, Marketing Manager la o companie din domeniu, care citeaza datele firmei de cercetare Euromonitor.
Motivatia aparitiei acestui „artificiu“ deriva, pe de o parte, din restrictiile impuse de BNR de-a lungul timpului, iar pe de alta parte, din politicile de marketing ale bancilor care, din dorinta de a atrage cât mai multi clienti, practica dobânzi uimitoare.
Cu aceeasi ocazie au fost sarbatoriti Tatiana Stroescu, marketing si comunicare Skoda - Porsche România si Calin Goia, solistul trupei Voltaj.
Ultima tranzactie s-a realizat la 46 de lei, cu peste 6,3% mai putin decât joi. Piata de leasing, în crestere în 2007Valoarea bunurilor finantate de societatile de leasing din România ar putea urca de la 3,26 miliarde de euro în 2006 pâna la 3,5 - 4 miliarde de euro în acest an, ca urmare a cresterii economice si a puterii de cumparare, a declarat directorul de marketing al VB Leasing, Octav Dumitrescu, citat de NewsIn.
Strategia a identificat cinci directii principale care trebuie urmarite si imbunatatite, respectiv cercetarea pietei, pregatirea profesionala a angajatilor, asigurarea unor structuri institutionale functionale, planificare si o strategie de marketing focalizata pe pietele cu potential, documentul mentionand si masurile care trebuie luate si organizatiile publice si private responsabile.
Astfel, potrivit directorului de marketing din cadrul unei companii care se ocupa si cu comercializarea jucariilor, Ligia Zaharia, o familie de romani cheltuieste anual pe jucarii in medie doar 15 euro, in timp ce familii din tari precum Slovenia, Cehia sau Ungaria alocau in 2003 peste 50 de euro anual.
Companiile de pe segmentul pensiilor obligatorii administrate privat vor aloca cel putin 50 de milioane de euro pentru achitarea comisioanelor agentilor de marketing, estimeaza directorul general al Asitrans Asigurari, Bogdan Stan.
Destine Broker de Pensii Private, Aliat Broker de Pensii Private, Carpatica Life Broker de Pensii Private si Intercam Broker de Pensii Private au fost autorizate ca broker de pensii private pentru desfasurarea activitatii de marketing al fondului de pensii administrat privat.
Totodata, in sedinta de marti, autoritatea de reglementare a autorizat compania Eurobrokers Broker de Pensii Private ca broker de pensii private pentru desfasurarea activitatii de marketing al fondului de pensii administrat privat.
In plus, analistii imobiliari spun ca in perioada urmatoare nu se vor face constructii destinate persoanelor cu venituri mici, iar cei care au anuntat proiecte ieftine au facut-o mai degraba ca o strategie de marketing.
Atât din pricina concurentei din piata de profil (de la o luna la alta apar noi produse de creditare), cât si a perfectionarii strategiilor de marketing bancar si a evolutiei leului în raport cu principalele valute (euro si dolarul), unele credite devin neperformante, în sensul ca implica din partea beneficiarilor costuri mult mai mari.
La prima intrebare raspunsul trebuie "smuls" de la agentul de marketing cu care aveti prima discutie. El va va spune ca sunt multe elemente de luat in considerare, ca de exemplu:
"Colegiul director al AVAS a prelungit in sedinta din 6 septembrie oferta de privatizare a Electroputere Craiova, cu 30 de zile", au declarat marti agentiei Mediafax reprezentanti ai Directiei de Marketing si Relatii Publice din cadrul Autoritatii.
CSSPP a mai autorizat Premium Broker de Pensii Private ca broker de pensii private pentru desfasurarea activitatii de marketing al fondului de pensii administrat privat, se arata intr-un comunicat al CSSPP.
Cresteri semnificative au fost inregistrate, in zona de management, si de directorii de productie, de 18%, directorii financiari, de vanzari si resurse umane, cu cate 14%, directorii IT, cu 13%, si directorii de marketing ,12%.
Titlul primit de c’eed este poate cel mai râvnit din tara de catre importatorii auto, Kia având dreptul de a-l folosi timp de un an în toate materialele publicitare si de marketing.Concursul organizat pe UZEAR s-a desfasurat pe o perioada de aproximativ doua luni, fiind selectate 31 de automobile, dintre care opt au intrat în faza finala, în functie de punctajul acordat de juriul format din 18 jurnalisti auto.
Totodata serviciile de marketing si cele administrative aferente serviciilor de asigurare-reasigurare, precum si furnizarea de informatii si intocmirea rapoartelor pentru asigurati, nu vor mai fi scutite de plata TVA, incepand cu acest an.
Totusi, ieri la prânz, cumparatorii erau atrasi ca un magnet de majoritatea magazinelor care aveau postata în vitrina inscriptiile „reduceri“, „promotii“ sau „oferte speciale“, semn ca strategiile de marketing functioneaza.
google-analytics.com