Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (2.68 secunde)
Amenajarea celor 1.500 de metri patrati si dotarile necesare au costat SC MONDOPACK TRADING SRL Craiova aproximativ 130.000 de euro, a afirmat Sorin Petcu, directorul de marketing al societatii.
Consideram ca aceasta este o oportunitate foarte mare pentru imbinarea tehnologiei cu nevoile unei comunitati, consumatorii putand sa descopere impreuna muzica si divertismentul", a declarat Chris Stephenson, director general de marketing in cadrul Microsoft.
In schimb, "in agentiile Loteriei Romane, pretul lozurilor este afisat si in lei vechi, si in RON", a afirmat directorul executiv al Directiei Marketing din Loteria Romana, Adrian Albu, preluat de Mediafax.
Conform unui sondaj realizat de Future Marketing, 78,27 % dintre fermierii romani sunt increzatori in beneficiile pe care aderarea la Uniunea Europeana le va atrage dupa sine, in timp ce numai 11,99 % sunt de parere ca integrarea va avea efecte negative asupra activitatii pe care o desfasoara.
Circa 60% din aceste obiective de investitii au fost deja realizate si puse in functiune, astfel incat societatea estimeaza ca va depasi in luna august 2006 sumele planificate prin BVC in ceea ce priveste profitul, ceea ce indreptateste asteptarile societatii, de depasire substantiala a profitului anual programat", spune Livia Oprea, directorul de marketing al societatii.
Bugetele alocate de companiile din domeniu departamentului de marketing vor creste semnificativ pe fondul cererii tot mai mari de publicitate.
De precizat ca serviciile Centrului de Afaceri sunt oferite gratuit de Departametul de Marketing al ROMEXPO, intr-un spatiu special amenajat la dispeceratul TINIMTEX.
Slujbe pentru economisti se vor gasi in oferta multora, alaturi de altele ca: ingineri, manageri, experti in marketing si softisti.
inginer constructor, inginer constructii civile, operator devize, asistent medical, economist in contabilitate, gestiune si marketing, traducator, manager, fierar betonist, cofetar, brutar, frezor, asistent medicina generala, muncitor necalificat.
Clasificarea salariilor pe departamentele companiilor arata ca cel mai bine castiga angajatii din departamentele de marketing, unde media salariala este de 5.470 lei.
"E vorba de strategia de marketing a fiecarei banci si de onestitatea acesteia. In mod normal, dobanda ar trebui sa aiba ponderea cea mai mare din costurile cu creditul.
CV de reorientare profesionala Tipul functional de CV scoate in evidenta cunostintele candidatului in activitati specifice sau aptitudini cerute in diverse domenii de activitate (marketing, vanzari, management, finante, productie).
Banii, care pot fi folositi pentru sustinerea financiara a prioritatilor care vor fi stabilite de catre Guvern, ar putea viza sprijinirea acvaculturii, pregatirea profesionala a pescarilor, activitati de marketing si promovare a sectorului sau modernizarea vaselor de pescuit.
Romania ar putea deveni "un loc preferat de straini pentru achizitionarea caselor de vacanta, in locul Spaniei, care a devenit prea scumpa", declara recent directorul de marketing al Esop, Emilia Mielu, citat de NewsIn.
Potrivit site-ului stiriauto.ro, pentru a-si promova noul Smart ForTwo - lansat in urma cu o luna - angajatii companiei care se ocupa de marketing au facut din masinuta de doua locuri un "invitat al casei" pe platourile de filmare.
Astfel, "vanzarile din octombrie anul acesta au fost mai mari cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut", ne-a declarat Andreea Mihai, director de marketing la un cunoscut hypermarket.
"Mi se pare putin cam prea devreme pentru globuri si beteala" Strategia de marketing de a lansa sezonul de cumparaturi pentru sarbatorile de iarna la inceputul acestei luni (anul trecut a fost lansat in a doua jumatate a lui noiembrie) nu este insa inedita - la nivel international, toti comerciantii incearca sa creasca vanzarile prin crearea artificiala a atmosferei de sarbatoare cu mult inainte de inceperea sezonului.
La acestea se adauga capacitatea de adaptare la unele conditii variabile si aceea de a lucra in conditii de stres, capacitatea de a elabora stategii de marketing personalizat, rezistenta, atitudine indreptata catre solutii si rezultat, o limba straina si permis de conducere.
Potrivit directorului de marketing si comunicare la BRM, Razvan Tudor, Bursa ar putea incheia un parteneriat cu Bursa europeana Eurex si poarta discutii cu reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) privind utilizarea aceleiasi platforme de tranzactionare.
Cartea de vizita este, potrivit specialistilor site-ului www.121.ro, un instrument fundamental de marketing prin care vinzi cel mai de pret produs pe care il ai:
google-analytics.com