Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (6.22 secunde)
Acest lucru "va fi realizabil intr-un an si jumatate, tinand cont de relatiile bune dintre compania RomTelecom si grecii de la OTE si de faptul ca cei de la RCS-RDS au achizitonat recent o licenta 3G", ne-a declarat Iulian Costea, marketing manager al companiei Alcatel-Romania.
In ceea ce priveste domeniile in care va puteti instrui/specializa apeland la astfel de cursuri, acestea acopera un sector larg de domenii de activitate, de la marketing, management, managementul resurselor umane, la contabilitate, comunicare, vanzari, negocieri, limbi straine, programe de utilizare a computerelor etc.
In prezent, in magazine sunt putine produse de sezon, cum ar fi ciocolata si cateva jucarii specifice care acum au un pret foarte mic", a declarat Maria Borteanu, responsabil marketing, pentru un post de televiziune.
Creditele pentru studii oferite de bancile comerciale din Banie raman pentru moment doar o strategie de marketing pentru ca studentii nu se inghesuie sa ia de la banca bani pentru facultate.
O mare teapa si-au luat si reprezentantii Marketing Expert S.R.L. Balotesti, judetul Ilfov, in valoare de 191.909 lei, tot prin metoda emiterii unor file CEC si bilete de ordin fara acoperire in banca.
Noua identitate de marca va fi inclusa in toate materialele de marketing si va servi drept baza pentru activitatea promotionala in acest sector.
Merchandisingul, sau asa-numitul marketing la punctul de vanzare, influenteaza comportamentul de cumparare astfel incat sa creasca vanzarile si profitul tuturor celor implicati in lantul comercial.
In plus, "aceasta tendinta se va mentine si atunci cand nivelul veniturilor romanilor va creste pentru ca, odata cu ele, vor creste si aspiratiile lor catre marci de masini mai scumpe", ne-a declarat Virginia Oprisan, specialist marketing BCR Leasing.
Aceasta pentru ca taxa afecteaza importurile de masini vechi si poluante, limitand astfel numarul intermediarilor neautorizati, care importau acest tip de autoturisme, explica Miruna Smoleanu, director de marketing AAA AUTO Romania.
In opinia acestuia, vor ramane pe piata acele companii care si-au creat o marca proprie, care au reusit sa promoveze aceste marci, care au folosit finantarile nerambursabile in domeniul retehnologizarii, in domeniul introducerii masurilor moderne de marketing, in domeniul certificarii.
Vor ramane pe piata acele companii care si-au creat o marca proprie, care au reusit sa promoveze aceste marci, care au folosit finantarile nerambursabile in domeniul retehnologizarii, in domeniul introducerii masurilor moderne de marketing, in domeniul certificarii.
"Aceasta prezentare subliniaza perfect conceptul GTC ca fiind o noua interpretare a brandului Opel", a explicat Alain Visser, director de marketing executiv Opel Europa.
"Cresterea gradului de accesibilitate al creditelor va conduce si catre dorinta de crestere a confortului casnic, iar ca o consecinta directa vanzarile de electronice si electrocasnice pot fi impulsionate", sustine Simona Tartacuta, director departament Marketing Cetelem Romania, care ofera credite in magazinele Flanco.
Cel de-al doilea canal de distributie al creditului cu dobanda fixa de 6% pe an este prin consultanti care lucreaza in sistemul Multi Level Marketing.
Potrivit www.omfm.ro, functiile incluse pe aceste liste sunt de ingineri, invatatori, asistenti medicali, farmacisti, chimisti, biologi, informaticieni, diversi tehnicieni, instalatori, macelari, sudori, zidari, bucatari, lucratori agricoli si horticoli, soferi, responsabili de vanzari si marketing.
Asa se explica faptul ca in primul trimestru al anului vanzarile de produse ready-meal din magazinele unui mare retailer din tara au crescut cu 105% fata de aceeasi perioada din 2005, potrivit Andreei Mihai, director de marketing al companiei.
1001case.ro, conform metodelor de marketing deja testate in afara, banca trebuie sa migreze incet spre client - mai exact spre locul unde acesta isi desfasoara activitatea curenta.
Spre exemplu, Carrefour Romania se asteapta la cresteri cu aproximativ 50% a vanzarilor per ansamblu in aceasta perioada, dupa cum ne-a precizat Andreea Mihai, director de marketing al companiei de retail.
Programul isi propune sa sustina activitati ca instruirea personalului pe diverse tematici, consultanta pentru elaborarea strategiilor de marketing, a studiilor de piata si a studiilor de fezabilitate, inclusiv cele necesare pentru obtinerea fondurilor structurale.
Donald Graham, directorul de vinzari si marketing din cadrul Iveco, ne-a declarat ca vinzarile din Romania reprezinta 30% din vinzarile pentru aceasta zona a Europei.
google-analytics.com