Cautare

267 de rezultate pentru "leonard mateita" (5.30 secunde)
Meglena Kuneva, insarcinata cu Protectia consumatorilor, si Leonard Orban, comisar pentru Multilingvism, au fost deja aprobati de catre Parlamentul European.
Comisarul european Leonard Orban atentioneaza autoritatile de la Bucuresti ca acest scandal poate afecta reforma, iar clauza de salvgardare ar putea fi reactivata.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism.
Chat-ul si blog-ul sunt doua dintre mijloacele de comunicare la care va apela comisarul roman pentru multilingvism, Leonard Orban, pentru a determina tinerii sa invete mai multe limbi straine.
Sunt masuri care vizeaza, cu precadere, imigrantii din tarile non-UE, insa, sigur, avand in vedere ca la aceasta reuniune a participat si ministrul de Externe, va pot spune ca masurile adoptate de guvernul italian necesita o evaluare atenta pe care am cerut-o Ministerului de Externe, Ministerului de Interne si Departamentului de Afaceri Europene, pentru a ne putea formula un punct de vedere sa zicem asa foarte bine documentat si oficial", a afirmat seful Executivului, la finalul reuniunii avute cu Leonard Orban, comisarul european pentru multilingvism.
Romania se afla inca intr-o situatie economica favorabila, dar care nu va mai dura multi ani si de aceea trebuie luate masuri de urgenta pentru transformarea economiei nationale intr-una cu adevarat competitiva, a declarat vineri comisarul european Leonard Orban.
Sportivii romani Ilie Nastase (foto), Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei si George Ogararu au oferit obiecte personale pentru o licitatie, iar sumele de bani obtinute vor fi donate unei asociatii.
Leonard Orban a precizat pentru Realitatea FM ca a decis sa intre in slujba lui Basescu, acceptand postul de la Palatul Cotroceni pentru ca are o competenta in ceea ce priveste afecerile europene si il poate sprijini pe Basescu in integrarea europeana a Romaniei.
Numirea lui Leonard Orban in fruntea acestei structuri este si ea o mutare inteligenta si de efect la populatie.
Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a aprobat, marti, infiintarea Ministerului Afacerilor Europene, la conducerea căruia se va afla Leonard Orban.
La Ministerul Justitiei e dat mai mult ca sigur tot Catalin Predoiu. La fel si in cazul lui Cristian Diaconescu, Leonard Orban, Gabriel Oprea, Elena
El a mai spus ca echipa de negociere, condusa de Leonard Orban, va elabora studii detaliate referitoare la modalitatile de evitare si minimizare a impactului negativ dat de abaterile care pot fi facute de ministere sau agentii guvernamentale.
Ieri, la Bruxelles, o delegatie a Romaniei condusa de negociatorul-sef Leonard Orban a discutat cu expertii Comisiei Europene detalii tehnice privind libera circulatie a capitalurilor.
Romania ar putea fi afectata daca adoptarea bugetului UE 2007-2013 ar fi mult intarziata, pentru ca s-ar crea astfel un "mediu politic negativ pentru aderare" si pentru ca bugetele comunitare anterioare ar fi extrapolate, a declarat ieri secretarul de stat in MIE, Leonard Orban.
La randul sau, oficialul de la Integrare, Leonard Orban, a apreciat ca "Romania de azi nu va mai fi la fel peste cativa ani.
Asa a declarat recent Leonard Orban (foto), secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE).
ßi secretarul de stat din cadrul Ministerului Integrarii, Leonard Orban, este optimist.
Se pare ca singura solutie de iesire din situatia actuala este privatizarea, iar statul roman intentioneaza sa puna conditia unui plan de investitii bine pus la punct si pe termen lung", a precizat Leonard Sonei, reprezentantul filialei locale a Societatii de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) INTERCAPITAL INVEST SA.
Spectacolul de deschidere a Festivalului International de Muzica "Nae Leonard" a oferit prilejul pentru decernarea distinctiilor. ... Dupa acordarea premiilor a urmat un spectacol oferit in cadrul Festivalului "Nae Leonard".
Electroputere Craiova a realizat un nou record în istoria BVB, apreciindu-se timp de 13 zile cu maximul admis de bursa (15%).„În saptamâna urmatoare, daca vor continua aprecierile sectiunilor este posibil sa asistam si la marcari serioase de profit, mai ales ca indicii ajung la valori rotunde, gen 10.000 de puncte pentru BET sau 90.000 de puncte pentru BET-FI, unele fiind considerate niveluri psihologice pentru investitori“, este de parere Leonard Sonei, responsabil al agentiei Intercapital Invest Craiova.
google-analytics.com