Cautare

267 de rezultate pentru "leonard mateita" (3.90 secunde)
Electroputere Craiova a realizat un nou record în istoria BVB, apreciindu-se timp de 13 zile cu maximul admis de bursa (15%).„În saptamâna urmatoare, daca vor continua aprecierile sectiunilor este posibil sa asistam si la marcari serioase de profit, mai ales ca indicii ajung la valori rotunde, gen 10.000 de puncte pentru BET sau 90.000 de puncte pentru BET-FI, unele fiind considerate niveluri psihologice pentru investitori“, este de parere Leonard Sonei, responsabil al agentiei Intercapital Invest Craiova.
Responsabilul Agentiei Craiova a Intercapital Invest, Leonard Sonei, sustine ca SSIF-ul are clienti care achizitioneaza actiuni de 300.000 de euro. ... Privesc investitiile la BVB ca alternativa la piata imobiliara pentru ca pot vinde mai usor actiunile decât casele sau terenurile“, a precizat Leonard Sonei. 
"Este foarte important sa observam ce actiuni au scazut cel mai mult în ultima perioada, pentru a le identifica pe cele mai sensibile la scaderi, dar si sa realizam un top al actiunilor care au înregistrat scaderi de mai mica amploare, au stagnat sau au crescut, ca sa identificam cele mai rezistente titluri", a precizat Leonard Sonei, responsabilul agentiei Intercapital Invest Craiova.
"Este foarte important sa observam ce actiuni au scazut cel mai mult în ultima perioada, pentru a le identifica pe cele mai sensibile la scaderi, dar si sa realizam un top al actiunilor care au înregistrat scaderi de mai mica amploare, au stagnat sau au crescut, ca sa identificam cele mai rezistente titluri", a precizat Leonard Sonei, responsabilul agentiei Intercapital Invest Craiova.
„Structura actuala a emitentilor listati nu este foarte solida si nu permite foarte multe oportunitati, chiar daca exista categorii de actiuni ce ar putea fi recomandate în conditiile actuale“, a precizat Leonard Sonei, responsabilul agentiei Intercapital Invest Craiova.
Daca pana in aceasta perioada s-au incercat diferite masuri si nu s-a considerat ca acest blocaj este chiar atat de grav, iata ca tot mai multe voci, inclusiv la nivel local, admit ca agentiile imobiliare practica un "management de subzistenta", inca de la inceputul anului, dupa cum ne-a declarat si Leonard Budescanu, administratorul "Actual Imobiliare".
Ei si-au revenit, dar este posibil ca mâine (astazi - n.r.) sa nu mai avem vânzatori", a mentionat alt broker, Leonard Sonei, de la SSIF Intercapital Invest.
Potrivit purtatorului de cuvant al Complexului Energetic de la Rovinari, Leonard Filip, conducerea unitatii s-a sesizat in legatura cu acuzatiile de coruptie, lansate impotriva unor salariati ai societatii:
Potrivit lui Leonard Filip, purtatorul de cuvant al Complexului Energetic Rovinari, agentii Federal Bureau of Investigations (FBI) sunt asteptati in Gorj ca sa verifice contractele incheiate intre reprezentantii complexului energetic si firme americane.
In data de 10 septembrie 2009 a avut loc la Bucuresti prima reuniune internationala a Board-ului Institutului Aspen la care au participat membri din conducerea Institutului Aspen din Statele Unite, in frunte cu Leonard Lauder, presedintele emerit al Institutului Aspen, precum si reprezentanti ai Institutului din Italia, Franta, Germania si India.
Prezent si el la intalnire, ministrul fondurilor europene, Leonard Orban, a spus ca masura realocarii este una generala si se adreseaza tuturor programelor, nu numai POS Mediu.
Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Dolj, comisar-sef Leonard Bandoi, a declarat, pentru GdS, ca nu este o practica judiciara in Romania sa fie condamnati patronii (administratorii sau asociatii) pentru stopaj la sursa neplatit la termen.
Anuntul ii apartine ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban. ... De aceea, sunt de acord cu ministrul Leonard Orban care solicita transmiterea cererilor de rambursare cat mai urgent, pentru ca astfel, nu vom putea primii banii anul acesta, ci abia anul viitor.
EU, o reeditare a albumului La o adica din 1981, LP lansat la T.F.M., cu muzica de Dan Stoian, pe versuri de Marin Sorescu si Poeme soresciene, in interpretarea lui Sergiu Cioiu, pe un decor muzical de Leonard Constant.
LEONARD de 34 de ani, din Bucuresti, aflat la volanul unui autoturism marca RENAULT care, fiind testat cu aparatul etilotest s-a constatat ca avea o concentratie de 0,61 mg/litru alcool in aerul expirat.
128 - cu propunere de trimitere in judecata, 22 de cazuri - cu propunere de declinare a competentei in favoarea altor unitati de parchet (DNA, DIICOT), 308 cazuri - cu propunere de scoatere de sub urmarire penala sau scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea articolului 18 (1) din Codul Penal, 306 cazuri au primit neinceperea urmaririi penale (NUP), iar restul au fost indrumate catre alte servicii, cum ar fi conexarea la alte dosare etc.", a precizat comisar-sef Leonard Bandoi, sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Leonard Cazan, la Departamentul pentru management, Dan Mihalache - Departamentul pentru analiza politica, Vasile Dancu - Departamentul pentru imagine, sondaje si marketing politic, Titus Corlatean - Departamentul de relatii cu mass-media, Victor Bostinaru - Departamentul pentru relatii internationale, Tudor Mohora - Departamentul pentru resurse umane, Ion Moraru - Departamentul pentru logistica si bunuri materiale, Aristide Roibu - Trezoreria partidului.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
La sedinta parlamentarilor a fost prezent si Leonard Orban (foto), negociatorul-sef cu UE si secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene.
Au fost prezenti, printre altii, Markó Béla (UDMR), Miron Mitrea, Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Ion Solcanu, Vasile Puscas (PSD), Lucian Bolcas, Gheorghe Funar (PPRM), Eugen Nicolaescu, Puiu Hasotti (PNL), Sabin Cutas, Bogdan Pascu (PC), Varujan Pambuccian, Varujan Vosganian (grupul minoritatilor), ministrii Razvan Ungureanu, Bogdan Olteanu si Cristian David, precum si negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban.
google-analytics.com