Cautare

267 de rezultate pentru "leonard mateita" (7.87 secunde)
Guvernul solicita sprijin pentru integrare Negociatorul-sef cu UE, Leonard Orban, a facut ieri la reuniunea PPE de la Bucuresti un apel catre grupul popularilor europeni de a sprijini ratificarea tratatului de aderare a tarii noastre la UE in statele membre ale Uniunii.
O serie de experti ai Comisiei Europene (CE) recomanda Romaniei sa majoreze, incepand de anul viitor, una dintre cele doua principale taxe, respectiv TVA sau cota unica de impozitare, a declarat ieri Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene.
"Peste cel mult sapte ani, romanii vor face cumparaturi numai in moneda europeana", a declarat comisarul Leonard Orban. Pana atunci, Uniunea Europeana va interveni in programul de trecere a Romaniei la euro.
Primele reactii critice puternice au venit din cauza limitarii subventiilor, indiferent de suprafata, la suma de 300.000 de euro. V-ati atras critici si din tara, am vazut reactia ministrului Leonard Orban, dar si de afara.
Petrisor Obae, Elisabeta Lipa, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu, Calin Goia, Oana Ionita (bebelusa Oana), Leonard Doroftei si Dezbracatu.
Magicianul Leonard Iosefini este unul dintre invitatii speciali diseara, la emisiunea "O data-n viata" de la TVR 1, a carei gazda este Iuliana Tudor.
Mihai David, Petre Ninosu, Ion Predescu, Iulian Dumitru Popescu, Roxana Bichel, Gheorghe Leonard Cazan, Romica Tomescu, Cristian Colteanu, Andrei Popescu, Dan Jurcan etc.
Totodata, vicelider al PIN Mangalia a fost desemnat Leonard Tanase, iar secretar Radu Craciunescu. Noul lider al Partidului Initiativa Nationala, Valentin Nastase, de profesie inginer constructor, afirma ca in prezent, PIN este singura formatiune politica ce da dovada de profesionalism:
Negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban, a declarat ieri ca principala problema a tarii noastre ramane agricultura.
- Dupa ce luati medicamentele, mai ales la inceput, aveti senzatii neplacute. Acestea sunt rezultatul unor reactii adverse si uneori trebuie ajustata doza. Autor: Conf. Univ. Dr. LEONARD AZAMFIREI
Lyn Buchanan Una dintre personalitatile implicate in utilizarile militare ale vederii la distanta a fost si Leonard Lyn Buchanan. La fel ca mai toti clarvazatorii militari, in cursul exercitiilor de instruire a fost trimis si el sa vada OZN-uri, extraterestri, planeta Marte etc.
Alaturi de vicepresedintele PNL au mai venit la dezbatere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene, deputatul PNL George Dragomir, Doina Dascalu, secretar de stat la Ministerul Finantelor, Nicolae Buzdun, subsecretar de stat al Ministerului Economiei si Comertului, Bogdan Hutuca, vicepresedintele ANAF, Victor Manea, consilier judetean PNL, Adrian Stan, directorul general adjunct al Administratiei Domeniiilor Statului.
Pe de alta parte, secretarul de Stat in MIE, Leonard Orban, a declarat ca "raportul comisiei se afla intr-un stadiu foarte avansat.
Deocamdata, potrivit unor surse guvernamentale, lista din care va fi ales viitorul comisar european roman este destul de lunga. Aceasta ii cuprinde pe Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde, Cristian David si Lazar Comanescu.
Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban si Sorin Frunzaverde.
Se pare ca acela care va fi propus de PNL este secretarul de stat din Ministerul Integrarii, Leonard Orban. PD oscileaza inca intre Anca Boagiu, Monica Macovei si Sorin Frunzaverde.
dejucate Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Vicepresedintele grupului social democrat din Bundestag, Angelica Schwall Duren, a anuntat, in cursul unei intalniri cu secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene, liberalul Leonard Orban, ca Tratatul de Aderare a Romaniei si Bulgariei la UE va fi ratificat la sfarsitul acestei luni.
Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Pe lista nominalizatilor pentru acest post se afla Leonard Orban, Mihai Razvan Ungureanu, Varujan Vosganian si Cristian David din partea PNL si Anca Boagiu si Monica Macovei de la PD.
google-analytics.com