Cautare

267 de rezultate pentru "leonard mateita" (8.67 secunde)
Noul consilier prezidential pe probleme de afaceri europene, Leonard Orban, a precizat pentru Realitatea FM ca a decis sa accepte postul de la Palatul Cotroceni pentru ca are competenta in ceea ce priveste afacerile europene si il poate sprijini pe seful statului in integrarea europeana a Romaniei.
Inculpatul, care nu a vrut sa dea nici un fel de declaratii in fata procurorilor, a acceptat dupa ce s-a sfatuit cu cei doi avocati sa spuna in fata judecatorilor cum a ajuns sa ia 10.000 de euro de la fratii Leonard si Catalin Gagiu, administratorii SC Agroanpocultura SRL.
Pentru Romania si Bulgaria, Uniunea nu a luat inca o hotarare de deschidere a pietelor muncii, este de parere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE). ... Deja in Romania exista un deficit de forta de munca, in special in sectoarele de varf, a spus Leonard Orban.
Romania risca sa plateasca 30.000 de euro pe zi, daca nu adopta Legea privind retentia datelor, a avertizat azi ministrul desemnat al afacerilor europene, Leonard Orban, in cadrul audierilor in comisiile de specialitate, informeaza NewsIn."In momentul de fata se afla in curs de derulare 47 de proceduri de incalcare a Tratatului - infringement -declansate de Comisia Europeana impotriva Romaniei, dintre care 27 pentru incompatibilitatea normelor nationale cu legislatia UE sau pentru aplicare incorecta, iar 20 pentru necomunicarea masurilor nationale de transpunere a unor directive", a declarat Leonard Orban.Din cele 47 de cazuri, 6 reclama "luarea unor masuri urgente de remediere", printre care si Legea pentru transpunerea Directivei privind retentia datelor."Urmare a intrarii in vigoare a Tratatului de la Lisabona s-au produs modificari inclusiv in ceea ce priveste gestiunea cazurilor de incalcare a Tratatului si in cazul netranspunerilor functioneaza sistemul sanctiunii financiare.
Pe Facebook circula o fotografie a marelui campion roman Leonard Doroftei, cu urmatorul text: ... Leonard Dorin Doroftei (n. ... Nascut la Ploiesti, Leonard a inceput sa practice boxul la varsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiesti.
Pictorul Leonard Antonescu participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... Intrebat ce il inspira in tablourile sale, Leonard, care lucreaza la IMGB, spune ca il inspira viata.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Ma refer la rafturile din lemn, pe care le-am amenajat aici", ne-a spus Leonard Velea.
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie. ... Pentru spatiul inchiriat la arena Ilie Oana, Leonard Doroftei plateste o taxa de 15.000 de lei pe luna.
Meglena Kuneva si Leonard Orban sunt intr-adevar la ei acasa in capitala Europei. ... Leonard Orban, functionarul cu manecute, cu seriozitate de ardelean, nu putea decat sa placa europenilor.
In urma unei vizite la Bruxelles, in care s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, el si-a depus mandatul, fiind desemnat in loc Leonard Orban, fost negociator sef al Romaniei in relatia cu Uniunea Europeana.
Leonard Orban, baiatul ala care e ministru si care se ocupa cu dracu stie ce, nu a primit avizul necesar, in PE, pentru a deveni membru in comisia de audit.
Una dintre aceste personalitati a fost si Leonard "Lyn" Buchanan. El si-a descris participarea la experimentele de vedere la distanta in cartea "Al saptelea simt", publicata in 2003 si - in versiune romaneasca - in 2008.
De pilda, George Leonard, un om de stiinta si analist foto al NASA, care a realizat numeroase fotografii oficiale ale suprafetei lunare, dintre care pe multe le-a inclus in cartea sa (Este altcineva pe Luna), publicata in 1976.
De aceeasi parere este si secretarul de stat in cadrul Ministerului Integrarii Europene, negociatorul sef pentru integrare Leonard Orban, care a afirmat ca nu mai exista riscurile amanarii aderarii.
Organizarea alegerilor pentru europarlamentari ar fi trebuit organizate inaintea aderarii, dar amanarea anuntarii datei integrarii Romaniei in UE a impiedicat o astfel de masura, a declarat Leonard Orban, intr-un interviu pentru NewsIn.
Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Potrivit unor surse oficiale de incredere, noua nominalizare a Romaniei pentru inalta functie este Leonard Orban, fostul negociator sef cu Uniunea Europeana.
Leonard Orban, comisarul desemnat din partea Romaniei, asteapta astazi confirmarea pentru ocuparea postului din Executivul european, pe care i-l va da plenul Parlamentului de la Strasbourg prin votul - mai mult decat sigur pozitiv - al membrilor sai.
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia. ... Comisarul european Leonard Orban este convins ca domeniul multilingvismului nu este de mana a doua si doreste sa demonstreze importanta portofoliului printr-o activitate intensa si multiple proiecte.
Comisarul european pentru Multilingvism, romanul Leonard Orban, i-a avertizat ieri pe politicienii de la Bucuresti sa adopte strategia postaderare a Romaniei la UE si i-a sfatuit sa renunte la disputele politice interne.
google-analytics.com