Cautare

70951 de rezultate pentru "la" (2.87 secunde)
Premierul Adrian Nastase, prezent la plecarea convoiului in teritoriu, a apreciat ca aceste echipamente vor folosi pentru informatizarea mai rapida a unitatilor de invatamant romanesti.
APD, al carei presedinte este Cristian Parvulescu, a anuntat ieri ca a depus la Biroul Electoral Central (BEC) o sesizare referitoare la incalcarea legii si Constitutiei de catre presedintele Iliescu si UN PSD+PUR.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
“Ne frapeaza faptul ca ei (UDMR - n.r.) doresc sa monteze panouri la fostele granite hortyste. ... In replica, presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a precizat ca primul indicator inscriptionat cu “Tinutul Secuiesc“ va fi amplasat la 22 noiembrie, urmand localitatile Oituz si Ilieni.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, considera ca Romania are ca obiectiv finalizarea negocierilor de aderare la UE la Consiliul European din 17 decembrie, data pana la care trebuie parcurse etapele tehnice, iar Conferinta de aderare programata pentru 23 noiembrie este una dintre etape.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
Functionarii publici au obtinut o crestere salariala de 20% incepind cu 1 noiembrie, plus inca 17,6% de la 1 ianuarie.
Mai sunt doar cateva zile pana la data alegerilor si fiecare politician, in afara de preocuparile din campanie, trebuie sa-si convinga apropiatii, dar si electoratul in general, ca formatiunea pe care el o reprezinta este cea mai eficienta si va reusi sa-si implementeze programele pe care acum le sustine.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat. Asta, bineinteles, dupa ce dis-de-dimineata lustruia clanta la Prefectura judetului Constanta, in asteptarea prefectului.
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
Purtatorul de cuvant al BEC, judecatorul Victor Pasca-Camenita, a declarat ieri ca birourile de circumscriptie trebuie sa vegheze la respectarea legii in cursul campaniei si ca partidele care au de facut plangeri trebuie sa argumenteze cu situatii concrete si cu articolele de lege care au fost incalcate.
Basescu a suparat Occidentul Varianta unui Guvern minoritar Alianta-UDMR este considerata de Severin mai mult teoretica, iar Guvernul rezultat ar fi unul instabil, ca urmare a luptei pentru putere intre PNL si PD, care ar putea conduce la alegeri anticipate.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Din adept inflacarat al comunismului, Ion Iliescu a ajuns fin analist al globalismului In timp ce PSD a cotit-o la timp in spinoasa problema a informarii cetatenilor - mai ales a celor din mediul rural, ramasi prada productiilor pro-guvernamentale emise zilnic de TVR si "Radio-Seuleanu”, Ion Iliescu a dat-o din nou in bara.
Tudor, a afirmat sambata la Focsani ca partidul pe care il conduce nu va face aliante post-electorale cu formatiunile care nu-si vor elimina coruptii.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
çn cadrul turneului sau electoral prin Ardeal, incheiat ieri la Sibiu, Traian Basescu a exploatat la maximum decizia guvernarii Nastase in cazul RAFO.
Nu stim ce are in cap umanistul - poate pura fictiune - insa ne-a declarat ca unul dintre cei doi principali candidati la presedintie nu vrea de fapt sa fie sef de stat, ci in continuare prim-ministru.
google-analytics.com