Cautare

70951 de rezultate pentru "la" (2.78 secunde)
Adrian Paunescu a dorit sa puncteze, din sala, ca, potrivit lui Lucian Blaga, vesnicia s-a nascut la sat. ... Inspirat de discursul lui Pacuraru, Mihai Ungheanu a tinut sa felicite, la randul sau, castigatorii alegerilor parlamentare, carora le-a dorit sa guverneze respectand legile.
La putin timp dupa declaratia lui Tariceanu (foto), liderul PSD Adrian Nastase a declarat ca fuziunea PD cu PNL este “inevitabila“, deoarece “nu exista drum de intoarcere“ pentru PD, dupa ce a migrat puternic spre dreapta si a pierdut sprijinul Internationalei Socialiste.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista.
"Aritmetica” de campanie a determinat de altfel si PRM - al treilea partid parlamentar ca pondere - sa ceara la randul sau Curtii Constitutionale anularea alegerilor de duminica si reluarea scrutinului deoarece "detine dovezi de notorietate privind vicierea intregului proces electoral”.
Totodata, Mircea Iustian considera ca scaderea dramatica a numarului de voturi nule pe parcursul a patru ore, de la ora 12.00 la ora 16.00, este practic imposibila.
PSD poate fi considerat marele cistigator al alegerilor la Satu Mare. Fata de 2000 cind a obtinut doar un mandat de deputat, acum PSD si-a completat echipa cu un senator si un deputat.
Mircea Geoana a preconizat ca pana la sfarsitul lunii decembrie Guvernul la conducerea caruia se va afla sa fie format si aprobat de noul Parlament.
Marza a spus ca este pregatit sa sacrifice sefii institutiilor descentralizate ale statului care in ultimul timp au jucat “la doua capete“, cu gandul ca Alianta D.A.
La Presedintie, pe primele doua locuri s-au clasat Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, cu 40,94% din voturi valabil exprimate, si Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A., cu 33,92%, cei doi urmand sa se intalneasca in turul doi.
PNL-PD a surclasat in Capitala Uniunea Nationala PSD+PUR la alegerile parlamentare si prezidentiale. ... Si la Camera Deputatilor, cele mai multe voturi au revenit Aliantei D.A. ... Una, apartinand Aliantei D.A., ai carei reprezentanti solicitau renumararea voturilor nule la nivelul Capitalei, a fost trimisa Biroului Electoral Central.
In opinia lui Stefan, in judetul Neamt, din cauza voturilor multiple de pe listele suplimentare rezultatul alegerilor a fost fraudat cu 10,7 la suta, iar din cauza anularii voturilor cu 7,3 la suta.
APD solicita aceste precizari in virtutea dreptului la informatii publice si luand in considerare responsabilitatea BEC in asigurarea corectitudinii procesului electoral.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Referitor la existenta fraudelor la alegeri, presedintele statului a raspuns: ... La randul sau, Adrian Nastase, prezent ieri la Alba Iulia, a declarat ca Traian Basescu a actionat “incorect si iresponsabil fata de interesul national“ al Romaniei, acuzand fraudarea alegerilor si solicitand repetarea scrutinului electoral.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. ... Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
“Acuze pe baza de minciuni“ “Daca Traian Basescu considera ca au fost nereguli in alegeri, trebuia sa depuna mai intai o contestatie la Biroul Electoral Central, sa astepte raspunsul si, daca nu il considera corect, sa prezinte public aceste lucruri“, a mai afirmat Nastase.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a finalizat ieri centralizarea datelor primite de la toate cele 403 sectii de votare din judet si, conform calculelor efectuate atit la nivel national cit si local, Uniunea PSD^PUR a obtinut, fara sa se apeleze la redistribuire, un senator si patru deputati, Alianta D.A.
Domnule Augustin Bolcas, conform scorurilor electorale obtinute la aceste alegeri, nu vom avea parte nici in acest mandat de o guvernare monocolora ci de o noua alianta. ... PRM se declara insa net impotriva cooptarii UDMR la putere.
google-analytics.com