Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul: a€žPaziti-va portofelele si gradinile de iepurasii in portocaliu!a€œ.

Sambata, in fata Salii Sporturilor din Targoviste, la un miting electoral, presedintele PSD, care si-a facut aparitia pe ritmurile slagarului a€žEsti tot ce am eua€œ al trupei Directia 5, a fost prezentat de gazde drept a€žfiul Damboviteia€œ. çntr-un discurs de aproximativ un sfert de ora, Nastase a vorbit despre nevoia de drumuri, de investitii, de un program de guvernare solid si a spus ca Romania a inregistrat in acest an un ritm de dezvoltare de 8%, cel mai ridicat din Europa. El a afirmat despre Alianta PNL-PD ca este a€žAlianta Dezastru si Anarhiea€œ. a€žÃŸtiu ca se plimba prin tara tot felul de iepurasi imbracati in portocaliu. Paziti-va portofelele si gradinile!a€œ, a spus Nastase.

Demers electoral pentru continuitate

a€žSa nu lasam Alianta PNL-PD sa ne opreasca din drumul nostru, sa ne intoarca din drumul nostrua€œ, a spus Adrian Nastase, in conditiile in care in perioada in care cele doua formatiuni, membre al Aliantei, s-au aflat la guvernare, Romania s-a confruntat cu cea mai mare recesiune economica din istorie, de 8% , in timp ce acum se vorbeste de cea mai mare crestere economica, tot 8%. Candidatul Uniunii la Presedintie a pledat pentru a€žcontinuitatea€œ si a€žresponsabilitatea lucrului bine facuta€œ. El a spus ca Romania are nevoie de o echipa de guvernare PSD + PUR, de oameni cu frica de Dumnezeu, care cred in valorile crestine, si nu de alesi a€žpusi permanent pe galceava si pe ceartaa€œ. La randul sau, candidatul PSD+PUR la functia de prim-ministru, Mircea Geoana, a criticat pozitia candidatului Aliantei D.A. la Presedintie, Traian Basescu, referitoare la legalizarea casatoriilor homosexuale si la pro-movarea unei legislatii care sa permita cuplurilor formate din persoane de acelasi sex sa infieze copii.
La mitingul electoral de la Targoviste au concertat trupele Directia 5, Hi-Q, Voltaj, Ansamblul Folcloric Profesionist Chindia si grupul folcloric de copii din Runcu.
Adrian Nastase impreuna cu candidatii Uniunii Nationale PSD + PUR au inceput de sambata un turneu electoral in mai multe judete. El viziteaza in aceste zile judetele Alba, Cluj, Suceava, Botosani, Iasi si Bacau.