Cautare

70936 de rezultate pentru "la" (2.62 secunde)
Vioi ca un tanar UTC-ist proaspat insarcinat de partid cu o functie de raspundere, presedintele Ion Iliescu opinteste din greu la campania electorala a partidului de guvernamant.
Conform legii anticoruptie din 2003 si a modificarilor ulterioare, orice ales trebuie sa isi declare averea la 15 zile dupa validarea mandatului, iar cei mai multi dintre demnitarii de rang judetean nu au facut acest lucru.
Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Banii vor fi alocati pentru instruirea unui numar de 35 de viitori senatori care vor fi desemnati sa participe la activitatile Parlamentului European, ca observatori, pana la obtinerea de catre Romania a statutului de membru cu drepturi depline, respectiv ianuarie 2007.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie. ... Ordinea stabilita de tragerea la sorti va fi respectata la tiparirea buletinelor de vot din toata tara.
"Rol activ in numirea sefilor serviciilor" Proiectul propus de Ion Stan prevede, printre altele, ca membrii comisiilor parlamentare de control au acces la informatii secrete de stat si exercita un rol activ in numirea sefilor serviciilor de informatii.
Urmatoarea intalnire in Parlament va avea loc la 29 noiembrie, prima zi dupa alegeri. ... Astfel, incepand de astazi si pana la alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie, senatorii intra in vacanta electorala.
Este foarte putin probabil ca acest lucru sa se petreaca - si anume ca electoratul sa puna botu' la abureala ieftina a pseudo-politicienilor de conjunctura - dar pana la urma, au si ei dreptul sa incerce marea cu degetul.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
Presedintele Ion Iliescu a primit, cu apropiata ocazie a incheierii ultimului sau mandat la Cotroceni, o scrisoare din partea fostului presedinte american William Jefferson Clinton, in care acesta isi exprima satisfactia ca a putut ajuta la dezvoltarea relatiilor dintre cele doua state.
Desi initial Valer Dorneanu anuntase prezenta in sala a 242 de deputati, pana la finalul dezbaterilor numarul acestora se imputinase simtitor.
Potrivit presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita, Uniunea PSD+PUR a decis sa renunte la bannerele din Piata Sfatului. ... La randul lor, liderii Aliantei D.A.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
Peste tot pe unde se aflau pomi pe soseaua ce leaga Bucurestiul de Oltenita, pe acestia erau lipite afisele electorale ale UN PSD+PUR si ale candidatului acesteia la Presedintie, Adrian Nastase. ... Ajuns la Oltenita inainte de vreme, Iliescu a fost intampinat doar de putini dintre locuitorii de aici.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, nu vrea sa aiba de-a face cu partidul lui C.V. ... In opinia liderului democrat, PRM nu reprezinta o solutie "viabila pentru Romania" in acest moment, motiv pentru care PNL-PD nu se gandeste la o eventuala colaborare cu aceasta formatiune.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exprimat ieri, intr-un comunicat de presa, surprinderea fata de unele acuzatii aduse de liderul PD, Traian Basescu, referitoare la parlamentarii romani. ... la Presedintia Romaniei a facut, in turneele sale electorale, afirmatii potrivit carora actualii parlamentari pot fi impartiti in puturosi si hoti.
google-analytics.com