Cautare

70951 de rezultate pentru "la" (2.21 secunde)
Datele cu privire la costurile cu publicitatea scrisa si cea stradala au fost obtinute prin monitorizarea facuta la nivelul Capitalei si a judetelor Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Valcea, aceasta reprezentand unul dintre motivele pentru care costurile sustinute de UDMR sunt subevaluate.
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
Dupa 48 de ore de la publicarea lor in presa, Octav Cozmanca sustine ca stenogramele sedintelor conducerii PSD sunt simple "facaturi”.
In mod surprinzator pentru politicianul obisnuit cu adularile in mediile muncitoresti, angajatii intreprinderilor in cauza l-au intampinat pe mesagerul social-democratiei cu parfum de roze cu o evidenta lipsa de entuziasm, fapt remarcat cu ochiul liber pana si la Apaca, considerata pe vremuri fief al FSN.
In cursa pentru Parlament s-au inscris 52 de partide, aliante si organizatii ale cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, dar, ca si la precedentul scrutin, doar sase formatiuni - PSD, PUR, PNL, PD, PRM si UDMR - au sanse sa treaca pragul electoral.
Monica Macovei, presedintele APADOR-CH, a facut ieri o sesizare, in numele sau si al organizatiei, adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la falsificarea unor fluturasi ai Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care candidatii la Parlament considerati incompatibili au fost inlocuiti.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
UDMR si-a incheiat campania electorala miercuri seara, la Targu Mures. ... Inca de la bun inceput, Markó Béla a lansat de la tribuna un mesaj de unitate catre toti maghiarii.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A.
la Senat), Octavian-Claudiu Radu (candidat din partea Aliantei D.A. la Camera Deputatilor) si stefan Tcaciuc (candidat din partea Uniunii Ucrainienilor din Romania la Camera Deputatilor), despre care CNSAS sustine ca ar fi colaborat cu fosta Securitate.
Mai mult, influenteaza justitia, foloseste institutiile statului impotriva adversarilor politici, blocheaza activitatea Curtii de Conturi, ascunde sau scoate la iveala - dupa chef si interese - dosare penale si se da de ceasul mortii sa anihileze presa independenta.
Si aici nu ne referim neaparat la denigrarea imaginii unui partid de catre altul. ... Inainte cu doua zile de incheierea campaniei electorale, reprezentantii PRM au pornit la o plimbare prin oras cu o caruta cu doi magari, unul acoperit de o mantie albastra, iar celalalt, de una portocalie.
Suspiciunile la adresa corectitudinii PSD nu se limiteaza insa numai la arealul democrato-liberal ci domina si PRM, a treia forta politica in conformitate cu sondajele de opinie.
UN PSD+PUR preferata de 33,3% din electorat Sondajul comandat de PSD a fost realizat la sfirsitul saptaminii trecute dupa ce Alianta PNL-PD a lansat pe piata zvonul ca ar conduce in topul preferintelor electoratului din judet potrivit unui sondaj realizat la cererea UDMR, sondaj infirmat insa a doua zi de aceasta formatiune.
Avind in vedere ca mai sint trei zile pina la alegeri, lupta partidelor pentru voturile satmarenilor a devenit cit se poate de acerba. Fiecare formatiune politica incearca sa atraga atentia cetatenilor asupra propriilor candidati, atit la presedintie cit si la Parlament.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”. ... Probabil ca oamenii de acolo, de la sector, cunoscindu-i...
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
google-analytics.com