Cautare

70951 de rezultate pentru "la" (1.84 secunde)
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
Astfel, pentru fiecare zi de absenta, parlamentarului chiulangiu i se retine o suma de bani ce reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara, la care se adauga diurna de deplasare.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Confruntarile televizate stupide nu au contribuit nici ele la clarificarile necesare, nici in domeniul ofertelor si nici in cel al doctrinelor. ... La randul sau, Basescu a respins inca o data ideea formarii unui guvern de uniune nationala si, explicit, orice varianta de colaborare postelectorala cu PSD:
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
Bolcas a anuntat ca PRM va ataca actul la Curtea Constitutionala. Conform noilor prevederi, un partid care intra in Parlament intr-o alianta va putea sa denunte alianta dupa alegeri si sa-si formeze un grup parlamentar propriu daca are zece deputati la momentul constituirii.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu. La eveniment au fost prezente mai putin de 200 de persoane, dintre care cei mai multi au fost elevi adusi de la scoala de profesori.
El a dat apa la moara adversarilor politici, iar tema - o data devenita publica - reuseste sa tulbure apele in multe segmente ale societatii civile.
“Economist Intelligence Unit“, unitatea de cercetare a saptamanalului britanic “The Economist“, a publicat zilele acestea un nou raport estimativ in care se afirma ca, desi sondajele de opinie sugereaza o cursa prea stransa pentru a se face o prognoza, “un castig la limita pentru PSD este mai probabil“.
Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) s-a dovedit o formatiune de centru, iar acest lucru s-a vazut cel mai bine la alegerile locale din anul 2004, cind dupa ce au cistigat administratia Sibiului cu un procent zdrobitor de 90% la primar, 70% la Consiliul Municipal, Primaria Medias, Primaria Cisnadie si o reprezentativitate impresionanta la Consiliul Judetean, a gestionat rational relatia cu celelaltee formatiuni politice.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
In ceea ce-i priveste pe principalii candidati la functia de Presedinte al Romaniei, AFP face aprecieri transante. Adrian Nastase este un politician autoritar, care incearca sa isi creeze o imagine mai populara pentru un electorat obisnuit, incepand din 1990, cu paternalismul presedintelui in exercitiu, Ion Iliescu, comenteaza AFP.
Cristian Parvulescu, presedintele APD, sustine ca s-a ajuns la aceasta suma calculand distanta parcursa de Iliescu in tara in cele zece vizite din ultima luna, pe care le-a numit electorale, cu patru masini necesare coloanei prezidentiale.
Datele cu privire la costurile cu publicitatea scrisa si cea stradala au fost obtinute prin monitorizarea facuta la nivelul Capitalei si a judetelor Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Valcea, aceasta reprezentand unul dintre motivele pentru care costurile sustinute de UDMR sunt subevaluate.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
google-analytics.com