Cautare

548 de rezultate pentru "ionescu" (3.85 secunde)
Apoi, sustine Dorel Labo, in interiorul PNL au existat cateva lupte interne de partid, carora atat presedintele liberalilor salajeni, Corin Penciuc, cat si vicepresedintele partidului, Cristian Ionescu, nu le-a putut face fata.
Propunerea a fost contestata de deputatul independent Daniel Ionescu (ex-PRM), care a precizat ca, potrivit regulamentului, o sedinta trebuie sa aiba doi secretari, ce nu pot fi inlocuiti de un vicepresedinte al Camerei Deputatilor, in speta de Miron Mitrea.
- Saptamanalul Romania Mare este lansat in mai 1990, la conducereapublicatiei fiind Eugen Barbu, Corneliu Vadim Tudor era redactor-sef, iar printre colaboratori se numarau Ion Dragomir, Aglaia Ilie, Nicolae Craciun si Adolf Ionescu.
Georgeta Ionescu, 2. Luminita Vitan, 3. Daniela Udrea; la trofeul Champion: 1. Dragos Diaconescu, 2. Gillbert Panait, 3. Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti);
Deputatii Alexandru Ciocalteu, Costel Ovidenie, Dan Mocanescu, Ion Stoica, Olguta Cocrea, Bogdan Cantaragiu, Dan Grigore, Daniel Ionescu si Mircia Giurgiu au depus la Camera o propunere legislativa de completare a Legii nr.
Pro si contra Liberalii ar prefera ca noua formatiune sa aiba o structura federativa, asa cum propunea Valeriu Stoica, insa cei cu vechime in partid - precum Mircea Ionescu Quintus sau Radu Campeanu - au protestat fata de aceasta idee si au amenintat cu demisia.
O data cu Ciontu, din PRM au mai plecat deputatii Bogdan Cantaragiu, Daniel Ionescu, Gabriel William Branza, Alexandru Ciocalteu, Dan Grigore, Dumitru Puzdrea si Liviu Almasan.
vicepresedinti - Corin Penciuc, Cristian Ionescu, Dorel Oros, Alin Ungur; secretar coordonator - Adrian Sabaceag; membri - Dorel Labo, Dan Marian, Viorel Hanu, Costel Duca;
Din grupul masiv de parlamentari care l-au urmat pe Corneliu Ciontu dupa plecarea acestuia din PRM, in urma scandalului cu Vadim Tudor, a mai ramas doar deputatul Daniel Ionescu, ceilalti cinci deputati proveniti din randurile Blocului National Sindical anuntand ca vor intra in PPCD.
Presedintele de onoare al partidului, Mircea Ionescu Quintus, a amintit ca in partid sunt oameni care nu si-au parasit apartenenta liberala de peste 60 de ani.
Mai mult, seful statului i-a enumerat pe cei care au semnat celelalte doua documente la formarea Aliantei - Theodor Stolojan, Paul Pacuraru, Varujan Vosganian, Valentin Ionescu, Ionut Popescu, Adrian Ciocanea si Alexandru Boeru, spunand despre acestia ca "niciunul nu mai are influenta consistenta in raport cu actuala conducere a partidului".
Evenimentul a fost prezentat de incantatoarea Sonia Argint Ionescu, iar invitata speciala a serii, Adina Nanu - profesor, critic, istoric de arta, detinatoare a unor impresionante colectii de costume din secolele XIX - XXI si autoare a peste 35 de volume de arta, studii si articole, a captival publicul cu o scurta incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata, prezentand invitatilor femeile role-models pe care le-a avut de-a lungul timpului.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
In piesa Survivor, de Dorin Eugen Ionescu, acesta joaca rolul Justin Bieber. "Cat am fost eu de reticent cu chestia asta, cu teatrul, spun cu tarie ca Nicholas joaca bine de tot.
Din punct de vedere politic spun nu acestor pensii, dar, de exemplu Mircea Ionescu Quintus are aproape 5 milioane pensia...
Intr-o cuvantare tinuta la Varsovia in noiembrie 1920, Take Ionescu spunea ca 600.000 de romani traiesc dincolo de frontiera estica” (55).
Moldovenii ce locuiesc in Moldova, Basarabia si pana in guberniile invecinate, Podolia, Herson, iar intr-un numar mai mic in gubernia Ecaterinoslav sunt romani”, iar Take Ionescu privitor la Rusia este dusmanul nostru natural (39).
Acestea vor contine informatii de interes, numele participantilor la sedinte, ordinea de zi, discutiile asupra fiecaruia dintre punctele inscrise pe ordinea de zi, dar si rezultatele voturilor", a declarat Georgeta Ionescu, secretar general al Camerei Deputatilor.
Ionescu, cu adanca durere in suflet, anunta incetarea din viata a scumpului lui cumnat, Popescu. Nu-l voi uita niciodata. Si daca ar fi trait, Cristian Popescu s-ar fi distrat de minune sa scrie chiar el acest articol, la 20 de ani de la propria-i moarte.
marele liberal Dan Amadeo Lazarescu, tatal premierului Calin Popescu Tariceanu si Mircea Ionescu Quintus, o alta figura liberala marcanta au fost turnatori de rand, recunoscuti, ai Securitatii, motiv pentru care iesirile PNL sunt cat se poate de deplasate.
google-analytics.com