Atat de mult discutatele privilegii ale parlamentarilor, pensiile acestora revoltator de mari in comparatie cu salariile minime pe economie, nu par sa-l afecteze pe senatorul PNL Puiu Hasotti. Motivul? "Ceea ce nimeni nu a spus, si nici presa nu a intrebat, este faptul ca este vorba despre o pensie optionala. Sunt oameni de afaceri care, de exemplu, la sfarsitul mandatului nu vor prefera pensia de parlamentar", a precizat Hasotti.
"Eu nu spun ca e bine sau rau, dar in toate tarile Europei exista asemenea privilegii. Apoi, magistratii, politistii, cei de la Curtea de Conturi si asa mai departe, beneficiaza de chestii inca mai cu mot decat parlamentarii. Din punct de vedere politic spun nu acestor pensii, dar, de exemplu Mircea Ionescu Quintus are aproape 5 milioane pensia... si nu mi se pare normal asa ceva", a fost de parere senatorul liberal. In alta ordine de idei, in ceea ce-i priveste pe colegii democrati, Puiu Hasotti a declarat ca nu au mai existat discutii referitoare la soarta PC. In conditiile in care PD a solicitat ca si PNL sa fie de acord cu scoaterea conservatorilor de la guvernare, senatorul a afirmat ca vor exista consfatuiri in acest sens si ca "PC se joaca cu focul si s-ar putea sa se friga". "Eu stiu ca ei nu isi doresc sa plece de la guvernare, asa cum nici cainele nu pleaca de la macelarie. Daca mai joaca alba-neagra...", a continuat Puiu Hasotti.

"Ii urez Elenei Udrea mult succes in mahalagismele ei"

La fel de neobosita in a juca alba-neagra pare si fosta liberala actuala democrata, ex-consiliera prezidentiala Elena Udrea. Si cum senatorul PNL Puiu Hasotti nu scapa nici o ocazie din a o taxa, acesta ne-a declarat: "Educatia mea nu imi permite sa ma cobor la o polemica cu excesiv de blonda Elena Udrea, care este un stralucit jurist, cu impresionante studii pe care nu stiu unde le-a facut. Ii urez, oricum, mult succes in mahalagismele ei, pe care eu le ignor in totalitate. Este regretabil insa ca PD o foloseste intr-o maniera total neeleganta pe aceasta cucoana care se pricepe mai bine la invartit clatite decat la politica", a comentat senatorul.