Cautare

548 de rezultate pentru "ionescu" (2.95 secunde)
Exceptie fac cele retrocedate Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu Sisesti", forul suprem in materie de cercetare-dezvoltare. De asemenea, terenurile administrate de statiuni nu pot face obiectul nici unei compensari ca rezultat al solicitarilor de reconstituire a drepturilor de proprietate, dupa cum se arata in Legea nr.
Intalnirea se va desfasura in prezenta domnului Silvian Ionescu, Comisarul General al Garzii Nationale de Mediu", a afirmat Petro.
Nu vorbim de functie, vorbim de om, indiferent ca il cheama Ionescu, Popescu, e trecut acolo nominal", a declarat Magla.
Acuma totul se invarte in jurul lui Popescu, lui Ionescu, care sa fie sef. Asta e vax, asta e o chestiune absolut secundara", a spus Iliescu.
In opinia sa, dezbaterea despre cine sa fie sef - Popescu, Ionescu sau Dumitrescu - este "vax", fiind o chestiune care il "lasa rece".
El a afirmat ca nu s-au discutat inca propunerile pentru modificarea statului, acestea urmand sa fie analizate de comisia de statut a PNL care va fi condusa de presedintele de onoare al formatiunii, Mircea Ionescu Quintus.
L-am sunat inapoi si ramasese sa ne vedem luni dimineata, la ora 9, la sediul din Ion Ionescu de la Brad.
fostii presedinti Radu Campeanu si Mircea Ionescu-Quintus sustin proiectul meu. Domnul Mircea Diaconu e pe lista mea, domnul Relu Fenechiu, doamna Norica Nicolai, doamna Mariana Campeanu, Cristian Adomnitei este posibil sa fie unul dintre supleanti, domnul Stavarache.
Presedintele Comisiei de statut, venerabilul Mircea Ionescu-Quintus, presedintele de onoare al PNL, a explicat ca membrii Delegatiei au avut de ales una din trei variante:
Cristian Adomnitei, Cristian Buican, Ioan Ciugulea, Cristina Pocora, Nini Sapunaru si Ovidiu Silaghi Din BPC mai fac parte presedintele re-fondator Radu Campeanu si presedintele de onoare Mircea Ionescu-Quintus.
Eu nu ma refer aici la schimbarea lui Ionescu cu Popescu", a conchis deputatul PDL.
Din punctul meu de vedere, schimbarea unui ministru nu inseamna schimbarea unui nume, schimbarea unui om, ci schimbarea unor politici, aducerea unei viziuni noi, a unei forte administrative noi, a unui capital de incredere nou. Eu nu ma refer aici la schimbarea lui Ionescu cu Popescu", a spus Voinescu.
Vreau sa intru la guvernare, si rog inca o data puterea actuala si mass-media sa-i demaste pe securistii de care vorbiti dvs, si nu sa-i promoveze in functii, vezi cazul domnului Silvian Ionescu.
Dupa ce omoram ursul, vedem ce facem cu blana lui", a spus Ponta, dupa ce a participat la sedinta Departamentelor PSD, desfasurata la sediul partidului din strada Ion Ionescu de la Brad.
De altfel, inca de acum citiva ani, smecheria a fost data in vileag de fostul presedinte al Comisiei de Aparare, deputatul Razvan Ionescu, cel care spunea ca in fiecare solicitare de mandat de interceptare pentru un potential infractor, SRI mai strecoara alte cateva numere de telefon spre a fi ascultate legal, pentru ca ar avea, chipurile, legatura cu respectivul caz.
Reforma in PSD nu inseamna sa merg pe lista neagra ca trebuie sa-l dau afara pe Ionescu sau Popescu si Georgescu, ci inseamna sa schimbi foarte mult la partea de mesaj si de standarde.
Evenimentul va avea loc intre orele 11,00 - 16,00, la sediul din str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 1, sector 1 Bucuresti.
Filialele de sector nu s-au aliniat insa directiei de la varf, Bogdan Cantaragiu (sectorul 1), Silvian Ionescu (sectorul 3), Romeo Raicu (sectorul 4) si Cristian Poteras (sectorul 6) votand pentru sustinerea secretarului general al PDL, Vasile Blaga.
Ionescu-Sisesti, Al. Lapedatu (fost presedinte al Senatului), Grigore Antipa, C. Argetoianu, Dimitrie Gusti, Mihai Moruzof, Octav Onicescu, C. Radulescu-Motru, Mihail Sadoveanu, Ernest Urdareanu, Alex.
Vine si face interpretari gen Eugen Ionescu, vede absurdul din lucruri. Opozitia trebuie sa taxeze dur fanteziile presedintelui. USL trebuie sa clarifice intreaga problema public, prin concursul unor juristi de renume, pentru a realiza tot romanul ce se intampla", comenteaza Stelian Tanase.
google-analytics.com