Cautare

548 de rezultate pentru "ionescu" (5.82 secunde)
Simtindu-si sfarsitul aproape, l-a chemat la el pe arhiepiscopul Teofil Ionescu, slujitor la biserica ortodoxa din Paris, caruia, dupa ce s-a spovedit si a primit Sfanta Impartasanie, i-a marturisit:
Romania ar trebui sa aiba o institutie de credit agricol, asa cum a propus Take Ionescu in documentul "Romania in anul 3000", inca din 1920.
Cazimir Ionescu, la randul sau membru al Colegiului CNSAS, dar si revolutionar, nu a exclus posibilitatea ca ar putea exista "o anumita categorie" de revolutionari sau de luptatori anticomunisti care sa nu merite sa beneficieze de drepturile aferente titlurilor pe care si le aroga.
Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al PNL, a declarat ca, in cazul in care Stolojan nu ramane "un membru linistit al PNL, poate fi linistit prin diverse metode statutare, de la avertisment pana la excludere", precizand insa ca nimeni nu se gandeste inca la excluderea acestuia din partid.
Printre acestia se numara oameni de afaceri precum Dorin Cocos, Fahti Taher, viitorul cuscru Gheorghe "Bebe" Ionescu, prietenul si partenerul de afaceri al lui Adriean Videanu.
Sunt si extrem de obraznici cu sefa lor, Iolanda Ionescu, si pur si simplu nu vor sa munceasca. Atunci cand au vazut ca s-au pus pe tanjeala, sefii lor au incercat sa identifice motivele.
Vor fi prezenti pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" Maria Dragomiroiu, Niculina Stoican, Angelica Stoican, Vasilica Dinu, Mariana Ionescu Capitanescu, Gheorghe Rosca si Petrica Matu Stoian.
Costin Ionescu, C. Pantazi) Victoria socialistului Igor Dodon in prezidentialele din Republica Moldova si cea a candidatului sustinut de stanga in prezidentialele din Bulgaria, Rumen Radev, intaresc influenta rusa la nivelul puterii politice in tarile din jurul Romaniei, tara ce gazduieste elemente ale scutului antiracheta american.
Celui din sectorul 2, Neculai Ontanu, i-a fost acordata diploma "Pentru cresterea necontrolata a averii", iar primarul sectorului 3, Liviu Negoita, a primit diploma si trofeul "Colonel Silvian Ionescu", despre care Lavinia ßandru a spus ca semnificatia se va vedea in viitor.
Salvarea si asa ajunge uneori tarziu", a sustinut Mihai Ionescu. "Aici au loc accidente de mina, pentru ca suntem intr-un oras mineresc.
Cine nu-i ortodox, nu-i roman(!), spunea Nae Ionescu, ideologul Legiunii Arhangelului Mihail. Ortodoxo-comunistii au fost consecventi, au lichidat Biserica unita si au reorientat cu baioneta 2.000 de biserici spre Moscova si Constantinopol.
Georgeta Ionescu, secretarul general al Camerei, si-a motivat solicitarea prin faptul ca la 21 septembrie intra in vigoare noul Cod Rutier, potrivit caruia "abaterile se evidentiaza prin amenda si prin completarea acestora cu puncte de penalizare, iar la acumularea a 15 puncte se suspenda permisul de conducere".
Aici, langa cladirea fostului Hotel Arcadia, din Libraria de carte a lui Nea Nicu Rogozea, un pic-up Supraphon, cu difuzorul deasupra usii, ii desfata pe plimbaretii de pe Corso cu melodiile lui Constantin Draghici, Aida Moga sau Luigi Ionescu.
Elena Ionescu. - In timpul ocupatiei straine din 1916-1918, spitalul este transformat in spital militar pentru trupele germane de ocupatie. Pentru populatia civila se improvizase un fel de spital intr-un imobil aflat pe str.
Ardean Ionel CA - Ionescu Ion, Avram Trandafir, Dumitru Ionela, Apetrachioaiei Daniel, Cucu Octavian, Panaitescu Laura, Hincu Vasile, Ifrim Vanghele, Gorgiu Aurelian Zona libera Nu are AGA.
Cristian Ionescu a fost numit in functia de sef al Departamentului Legislativ, ßtefan Marza - in functia de director general al Directiei Generale de Dezvoltare, iar Madalina Ududoiu a fost numita in functia de director general al Centrului International de Conferinte.
Nicolai Eugen il roaga pe edilul sef al urbei sa canalizeze strada Ion Ionescu de la Brad si daca se poate sa puna si gaz metan.
Astfel, Cazimir Ionescu (PSD), unul din cei trei membri care s-au abtinut in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu, a declarat ca votul este ilegal.
38, pe Alexandru Brezniceanu, profesor pensionar, Liana Popa, tehnician la Regia de Apa, iar la Regia de Termoficare - pe Octavia Tabacu, subinginer nu se stie in ce domeniu si angajata la o societate comerciala, Alina Ionescu, consilier juridic la Centrul de reabilitare sociala, Mircea Deculescu, director comercial la Dumagaz, Nicolae Nicolaescu, inginer pensionar etc.
Referitor la acesta, comisia a primit patru sesizari de la Anca Boagiu, Anca Constantinescu, Silvian Ionescu si Ana Maria Cristina.
google-analytics.com