Cautare

548 de rezultate pentru "ionescu" (3.18 secunde)
La rindul sau directorul societatii Ecosal, Ion Ionescu, ne-a declarat ca "acum toti necunoscatorii isi dau cu parerea. In acea zona va fi construita o fabrica de sortare a gunoiului vegetal.
De la sedinta au lipsit Cazimir Ionescu (PSD) si Corneliu Turianu (PD). Cei ramasi in sala de sedinte au constatat ca nu mai au cvorum de vot, astfel ca alegerea presedintelui a fost amanata pana marti.
Daniel Apetrachioaie, Daniel Artimof, Nicusor Ciumacenco, George Cubasa, Sorin Enache, Zanfir Ilie, Ion Ionescu, Florin Popa si Lucretia Rosca. Lucrarile Conferintei Organizatiei Municipale PSD au fost conduse de vicepresedintele social-democrat Dan Nica.
Presedintele TCD-PNTCD, Victor Ionescu, a mentionat ca formatiunea pe care o reprezinta face acest apel deoarece exista nenumarate cazuri in care s-a constatat ca, inca din timpul liceului si apoi in facultate, au fost recrutati o serie de tineri care au semnat angajamente cu securitatea.
Totodata Mihaela Nedelcu este nemultumita de conditiile in care sunt tratati cainii si de faptul ca personalul Ecosal care-i strange de pe strazi nu este avizat si pregatit pentru a desfasura o astfel de activitate, motiv pentru care cere demisia sefului Ecosal, Ion Ionescu, si a celor care conduc impreuna cu acesta societatea, pentru ca nu se ocupa asa cum trebuie de soarta cainilor comunitari din Galati.
La evenimentul de la Cotroceni, organizat pentru Ziua Holocaustului, au participat reprezentanti ai comunitatii evreiesti din Romania, iar presedintele Basescu a conferit distinctia Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler lui Liviu Beris, Oliver Lustig, Lezer Finchelstein, Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler pentru Lia Bercovici, Benone Constantin si Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler lui Friedrich Antschel, Radu Comsa, Octavian Fulop, Sarina Ionescu, Iancu Tucarman si Leonard Zaicescu.
Cum sa creada cineva ca vreti reforma clasei politice, ca luptati impotriva coruptiei si a sechelelor 'comunismului securist' cand in primul rand al conducerii PD-L se afla exponenti ai coruptiei - primarul Falca Gheorghe sau ai securismului - Ionescu Silvian", se arata in scrisoare.
Intrebat de Madalin Ionescu daca scandalurile prin care a trecut (gen "termopane" sau "matusa Tamara") i-au afectat relatia cu sotia sa, Adrian Nastase a sustinut ca, dimpotriva, cele intamplate i-a apropiat si mai mult.
"Prin adresa oficiala nr.235/17.03.2008 trimisa domnului Cozmin Gusa, directorul Camerei de Conturi Bucuresti, domnul Constantin Ionescu, confirma ca aspectele sesizate impreuna cu documentele remise care dovedesc implicarea firmei Titan Mar SA, apartinand familiei Videanu, vor fi analizate si consemnate in actul de control potrivit prevederilor Legii nr.
"Mai mult decat atat, dar directorii de la Asistenta Sociala (Schmutzer Gabriela), de la Adiministratia Scolilor (Ionescu Cristian), Administratia Domeniului Public (Zidaru Constanta, Tulugea Daniel, Cristea Mugur) sunt membri de frunte si agitatori PDL Sector 6", a mai spus Vadim Tudor, referindu-se la unii dintre presedintii de sectii de votare din Sectorul 6 al Capitalei.
Decizia a fost luata in unanimitate, inclusiv eu am votat pentru aceasta formula propusa de Mircea Ionescu-Quintus. In aceasta formula se poate spune ca am si eu de pierdut, dar are de castigat PNL.
Dumitrache a mai precizat ca, pentru Senat, si-a depus dosarul de candidatura actualul senator Ion Mihai Dumitrescu, fostul presedinte al PNL Dambovita pana anul trecut cand dupa alegerile europarlamentare si-a dat demisia din functie din cauza rezultatelor slabe obtinute de filiala judeteana, iar pentru Camera Deputatilor, si-au depus dosarele de candidatura actualul deputat Gabriel Plaiasu, precum si Marian Ionescu, Gheorghe Amuzan, Maria Cristea, Gabriel Grozavu, Ion Balas, Teodor Bate si Victor Nae.
Presedintele PD-L de la sectorul 2, Anca Boagiu va candida impreuna cu Mircea Cinteza, Catalin Militaru (fost presedinte al PLD sector 2), Romeo Pop si Dan Cezar Ionescu (candidat al partidului la Primaria de sector).
'Vrem sa facem cu PNL, dar nu Tariceanu sau Ionescu sau Popescu din structura de conducere'. Asemenea conditii sunt inacceptabile.
Printre candidatii din Capitala ai formatiunii se regasesc liderul partidului, George Becali, actorul Ion Dichiseanu, viceprimarul general al Capitalei, Robert Ionescu si luptatorul Catalin Zmarandescu.
Presedintele Comisiei pentru analiza propunerilor de modificare a Statutului PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, vineri, ca propunerea de infiintare a functiei de presedinte executiv a fost respinsa, iar Bucurestiul va avea un singur vot, si nu 6 - ale sectoarelor.
Conform legii, Comisia Judeteana trebuia sa se adreseze Academiei de Stiinte Agricole si Silvice 'Gheorghe Ionescu-Sisesti', ceea ce a si facut, dupa cum am inteles de la juristii prefecturii.
seful de la centru al Garzii de Mediu Silvian Ionescu nu o agreeaza spun surse democrat-liberale. Motivul este simplu: Nicoleta Griguta nu are studiile necesare ocuparii postului dupa cum a confirmat si liderul PD-L Constanta senatorul Mircea Banias.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Mogor, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Adrian Ciocanea, Eduard Hellvic, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Eduard Kmen, Alexandru Mortun, Adrian Nichita Oros, Titus Poenaru, Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ioan Timis, Horia Toma, Tiberiu Barbuletiu, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Lucian Ionescu, Ludovic Orban, Varujan Vosganian.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben-Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Magor Imre, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Nechita Eduard Hellvig, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Paul Eduard Kmen, Alexandru Ioan Mortun, Nichita Adrian Oros, Liviu Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ludovic Orban, Horia Victor Toma, Radu Roatis, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Victor Lucian Ionescu, Dan Purghel, Florin Ciurariu, Iulian Georgevici, Arin Avramescu, Romeo Stavarache, Ingrid Zaarour, Doina Eufrosina Carp, Hubert Petru Stefan Thuma, Calin Viorel, Aura Pohoata, Relu Fenechiu, Mircia Muntean, Andreea Lambru, Claudia Benchescu.
google-analytics.com