Cautare

548 de rezultate pentru "ionescu" (3.36 secunde)
Cat despre colegii de partid cu probleme de trecut, democratul a spus ca nu cunoaste alte cazuri in afara de cele doua cazuri faimoase ale secretarilor de stat ai PD Silvian Ionescu si Alexandru Teodorescu, dar a adaugat ca ii este foarte greu sa creada ca sunt doar 29 de politicieni cu dosare.
Ipocrizia apare in momentul in care doi colaboratori declarati ai Securitatii, Mircea Ionescu Quintus si Titus Gheorghiof sunt in continuare bine- mersi membri ai PNL, fara ca partidul sa reactioneze in nici un fel in cazul lor, a aratat Udrea.
Stoica a imitat-o pe Elena Udrea si a dat exemplul unor politicieni aflati in exact aceeasi situatie- Dan Amedeo Lazarescu si Mircea Ionescu Quintus- dar a caror excludere nici macar nu a fost luata in discutie.
La randul lor, Titu Gheorghiof si Mircea Ionescu Quintus s-au retras singuri din demnitatile din partid tot pentru colaborare cu Securitatea.
Totodata, de precizat ca presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a declarat, joi seara, ca la institutie nu a fost vreodata vreun dosar de-al lui Varujan Vosganian, varianta confirmata si de alti doi colegi de-ai sai, Mircea Dinescu si Cazimir Ionescu.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca schimbarea celor doi din functii a fost facuta la propunerea secretarului general al Camerei, Georgeta Ionescu, si a fost aprobata de Biroul Permanent cu 5 voturi "pentru", 2 abtineri si un vot "impotriva".
Scrisoarea este semnata de senatorii PNL Mircea Ionescu-Quintus, Radu Campeanu, Sanda Negroponte Tatarascu, Neagu Djuvara si Dinu Zamfirescu. Semnatarii precizeaza ca fac parte "nu dintr-o generatie de sacrificiu, ci dintr-una sacrificata".
Va jigniti interlocutorul inca inainte de a-l saluta si vreti ca asa sa reconstruiti PNL" - asa a sunat mesajul seniorilor Mircea Ionescu Quintus, Radu Campeanu, Neagu Djuvara, Sanda Negroponte si Dinu Zamfirescu catre Theodor Stolojan.
Am stabilit, de asemenea, sa ne intalnim in momentul solicitarii bugetului pentru anul viitor", a mentionat Ileana Ionescu, presedinta Sanitas Dolj.
Fotoliul a fost ocupat pana nu de mult de un alt membru marcant al vietii culturale si politice romanesti, Mircea Ionescu Quintus, dar liberalul s-a retras de la conducerea partidului in urma acuzatiilor de colaborare cu Securitatea.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a sustinut ca vicepresedintii ar trebui sa provina din regiunile pentru care candideaza, in timp ce Ludovic Orban, sustinut de Crin Antonescu, Norica Nicolai si Mircea Ionescu Quintus, a militat pentru alegerea "la liber", oricine putand candida pentru aceste functii de vicepresedinti pe regiuni.
Scuzele astea cu lipsa scaunelor, a spatiului, sunt baliverne", a declarat dupa vizita familiei regale la CNSAS Cazimir Ionescu, membru al Colegiului.
(Georgiana IONESCU)Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, a dat ca sigura inaugurarea Unitatii 2 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda pe 25 aprilie 2007, respectand o marja de eroare de doua saptamani, cauzata de intarzierile inregistrate pana acum, in absenta carora reactorul ar fi putut fi pus in functiune inca de pe 10 aprilie.
Carol I s‘au terminat lucrarile de alimentare cu apa al orasului Craiova, ministru de interne fiind Tache Ionescu. Primar al orasului - N.P.
Conform proiectului de act normativ, statiunile de cercetare aflate in prezent in administrarea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu Sisesti" ar urma sa fie transferate catre Agentia Domeniilor Statului, care va oferi autoritatilor locale suprafetele de teren revendicate si validate in baza legilor funciare.
necunoscut Ca atare, s-a infiintat o comisie tehnica pentru analizarea situatiei, impreuna cu proiectantul cladirii, comisie care sa stabileasca ce lucrari au ramas nefinalizate, ce lucrari de intretinere ar trebui urgentate si ce masuri de remediere ar trebui luate, a precizat secretarul general al Camerei, Georgeta Ionescu.
Liderul PIN sustine ca a mai vazut in Piata Universitatii si persoane din anturajul lui Silvian Ionescu, liderul PD din sectorul 3 al Capi-talei.
Acestea au informat ca voturile pentru admiterea contestatiei au fost exprimate de Laurentiu Tanase, Corneliu Turianu, Constantin Buchet, Florin Chiritescu si Cazimir Ionescu.
Dupa ei, au urcat pe scena Mariana Ionescu, Nineta Popa, Laura Lavric, Maria Ciobanu, Ro-Mania, Nicola si Cream, spectacolul incheindu-se in jurul orele 23.
Am venit în centru din curiozitate sa vad cum arata un miting al unui presedinte de tara“, a spus Marcel Ionescu, un domn între doua vârste care privea detasat de pe margine multimea în fierbere.
google-analytics.com