Cautare

548 de rezultate pentru "ionescu" (3.24 secunde)
Spune cineva, sa citesc intrebarea, Adina Ionescu: "Sa-l intrebati pe presedinte la emisiunea de diseara daca se gandeste sa retrimita legea pensiilor la parlament inainte de promulgare pentru a fi revotata, din cauza suspiciunilor de frauda care planeaza asupra ei".
Fostul ministrul de Interne Constantin Dudu Ionescu a demisionat de la umanisti. In schimb, tot ieri deputatul Dan Liga a anuntat ca s-a inscris in PUR, parasind astfel PPRM.
Marghiloman la departamentul dreptatei, Manelas Ghermani la departamentul financelor, Tache Ionescu la Departamentul scoalelor si al bisericilor, C. Olanescu la departamentul lucrarilor publice si General C.
Corneliu Ciontu, Anghel Stanciu, Dan Mocanescu, Liviu Almasan, Gabriel William Branza, Bogdan Cantaragiu, Alexandru Ciocalteu, Olguta Cocrea, Dan Grigore, Daniel Ionescu, Mircea Giurgiu, Costel Ovidenie, Dumitru Puzdrea si Ion Stoica.
Dupa Corneliu Ciontu si-au mai dat demisia deputatii Bogdan Cantaragiu, Daniel Ionescu, Wiliam Branza si Anghel Stanciu, care s-au inscris in Grupul popular independent.
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
Ionescu, "respinge, ca inadmisibila, plangerea formulata de partea vatamata Leontin Salajan impotriva inculpatului Botos Ilie, pentru comiterea infractiunii de insulta" si-l obliga pe Leontin Salajan la plata cheltuielilor de judecata, in suma de 600.000 de lei.
Unul dintre contestatari a fost Mircea Ionescu Quintus, care a incercat sa-i determine pe cei prezenti sa nu se abata de la prevederile statutului si s-a opus votului consultativ dintre cele doua tururi de scrutin.
Stolojan pe Valeriu Stoica iar Tariceanu pe Mircea Ionescu Quintus. In timp ce Stoica poarta de mai multe saptamani culorile lui Stolojan, Quintus de abia acum a intrat in arena.
ßeful statului a semnat Decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de politie comisarului-sef Luca Constantin si incetarea raporturilor de serviciu ale acestuia cu Ministerul Administratiei si Internelor, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada colonelului Piscociu Constantin din MApN si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea colonelului Ionescu Aurelian-Gheorghe si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat la 24 august din PNL, motivand ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
El a demisionat din PNL Prahova la 24 august impreuna cu vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, Radu Ionescu, 10 consilieri judeteni, un primar si alti doi membri apartinand organizatiei Ploiesti a PNL.
El a precizat ca va fi urmat in randul democratilor si de vicepresedintele CJ Prahova, Radu Ionescu, precum si de alti noua consilieri judeteni, care au demisionat din PNL la 24 august.
Presedintele CJ Prahova, Florin Anghel, vicepresedintele CJ Prahova Radu Ionescu si alti noua consilieri judeteni care au demisionat din PNL la 24 august si-au anuntat intentia de a se inscrie in PD.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca liberalii au propus-o in urma cu cateva luni pentru aceasta functie pe Georgeta Ionescu, secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.
Pana in acest moment, la Biroul Permanent nu au fost depuse si alte candidaturi, desi conducerea PNL a propus-o recent pentru functia respectiva pe Georgeta Ionescu, secretar de stat la Departamentul pentru relatia cu Parlamentul.
Ionescu si conf. univ. dr. Marian Petcu. Cei mentionati au remarcat calitatea deosebita a tezei si adecvarea tematicii la fenomenele contemporane, recomandand adnotarea sa cu punctaj maxim.
Cotidianul Romania Mare este lansat in mai 1990, la conducerea publicatiei fiind Eugen Barbu, Corneliu Vadim Tudor era redactor-sef, iar printre colaboratori se numarau Ion Dragomir, Aglaia Ilie, Nicolae Craciun si Adolf Ionescu.
Conform declaratiilor deputatului Laurentiu Mironescu, cei care vor sosi duminica la Constanta sunt vicepresedintii la nivel national ai PD Cezar Preda si Silvian Ionescu, respectiv secretarul executiv al PD Ghita Falca.
google-analytics.com