Cautare

1725 de rezultate pentru "grigore jean cartier militari" (3.31 secunde)
Consilierii militari americani analizeaza ipotezele de marire a efectivelor din Irak, prin trimiterea altor militari sau amanarea plecarii puscasilor marini aflati deja in zona de conflict, au declarat, in cursul acestei saptamani, o serie de oficiali din cadrul apararii.
Presedintele Traian Basescu (foto) a anuntat, ieri, la finalul sedintei CSAT, ca numarul militarilor romani dislocati in strainatate scade, in 2010, la 1667, fata de 2067 in acest an, si ca Romania nu va mai avea, de la 1 iulie 2009, militari in cadrul fortei multinationale din Irak.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca pensionarii militari care nu vor depune solicitari de recalculare a pensiei la centrele militare zonale vor fi dezavantajati, deoarece pensiile lor oricum se vor recalcula, dar doar in functie de salariul mediu brut pe economie.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca pensionarii militari care nu vor depune solicitari de recalculare a pensiei la centrele militare zonale vor fi dezavantajati, deoarece pensiile lor oricum se vor recalcula, dar doar in functie de salariul mediu brut pe economie.
Pasajul Basarab scumpeste apartamentele din Militari Preturile medii solicitate pentru apartamen¬tele cu trei camere din cartierul bucurestean Militari au crescut de la 65.000 de euro la 70.000 de euro (plus 7,6%) pe parcursul lunii iulie, potrivit indexului imobiliar realizat de Ziarul Financiar in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker.
Aproximativ 3.500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, dintre care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa de 1 decembrie, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, conform Ministerului Apararii.
Dupa anuntul presedintelui american de sporire cu 21.500 de militari a efectivelor, calculele simple spun ca aceasta sporire trebuie sa acopere o retragere masiva din coalitie. ... Aproape 3.000 de militari vor pleca acasa in urmatoarele cinci luni.
La 78 de ani, Mitica Popescu a ajuns sa-si faca veacul intr-o carciuma de cartier.
• Linia de tramvaie 24 va functiona intre "Cartier Damaroaia" si "Vasile Parvan", pe traseul: ... Grigore Cobalcescu, Str. ... • Liniade tramvaie 44 se reinfiinteaza si va functiona intre "Cartier 16 Februarie" si,,Vasile Parvan", pe traseul: ... Grigore Cobalcescu, Str.
Euroobservatorul democrat Marian-Jean Marinescu (foto) a declarat ieri ca alegerile anticipate nu vor afecta activitatea Guvernului daca acestea sunt pregatite repede si, potrivit legii, cu o campanie electorala de doua ori mai scurta.
Deputatul Marian Jean Marinescu si edilul Craiovei, Antonie Solomon, au intrat din nou in conflict. ... Deputatul de Dolj, Marian Jean Marinescu, a declarat ca, dupa aderare, responsabilitatea guvernamentala in absorbtia fondurilor va fi foarte scazuta, aceasta revenind in sarcina autoritatilor locale.
doi membri ai Parlamentului Europei (Renate Weber si Cristian Busoi, virtuali europarlamentari, gratie pozitiilor pe care le ocupa pe lista PNL- 1, respectiv 4), alti doi candidati, Marius Enescu si Mariana Mircea, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, secretarul de stat Gheorghe Albu, consilierul judetean Victor Manea, liderul PNL Navodari, Florin Chelaru si Jean Paul Tucan, cel care si-a lansat cu aceasta ocazie, in mod oficial, candidatura pentru Primaria Navodari.
Marian Jean Marinescu, Adina Valean si Renate Weber sunt cei mai influenti eurodeputati romani.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Presa a titrat despre exceptionala prestatie a omului de afaceri Jean Valvis, la "100%":
Romanii au cultura cafelei, insa nu sunt obisnuiti cu mai multe specialitati de cafea Reteaua de cafenele Gloria Jean’s, prima retea internationala de cafenele intrata pe piata locala, in urma cu mai bine de cinci ani, se va extinde in acest an cu trei unitati, urmand a ajunge la 10 cafenele, in pofida faptului ca estimarile atat pentru acest an cat si pentru urmatorul sunt pesimiste.
Intrebat cum comenteaza declaratia uneia dintre persoanele condamnate la inchisoare, Jean Padureanu - care sustine ca e nevinovat - jurnalistul a spus ironic faptul ca "ar trebui sa plangem" in fata unei asemenea nedreptati.
Mihai Bendeac - Jean Perkins: ... Personajul Jean Perkins, sotia uluita ca sotul Henry se intoarce acasa cu o geanta plina de bani, este excelent interpretat de Mihaela Teleoaca.
Psiholoaga Jean Twenge, de la San Diego State University, sustine insa ca nu exista aproape nicio diferenta de fertilitate intre femeile aflate in apropierea varstei de 30 de ani si cele aflate aproape de 40 de ani, informeaza cotidianul britanic Daily Mail.
CORINA CRETU, confirmata de Juncker pentru PORTOFOLIUL POLITICII REGIONALE Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian Ciolos.
google-analytics.com