Cautare

1725 de rezultate pentru "grigore jean cartier militari" (3.46 secunde)
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Potrivit acestora, procurorii militari ar putea emite pe numele lui Ion Iliescu un mandat de aducere, avind in vedere ca, desi a fost asteptat mai bine de doua ore, nu s-a prezentat ieri la audieri.
Asociatia 21 decembrie 1989 organizeaza astazi un miting de protest - sustinut si de alte organizatii neguvernamentale - fata de decizia prin care, saptamana trecuta, Curtea Constitutionala a stabilit ca procurorii militari nu mai pot ancheta dosare in care sunt cercetati si civili.
Astfel, fortele pe care Ministerul Apararii Nationale le poate pune la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in anul 2013, cuprind 3.390 de militari, comparativ cu anul 2012, cand valoarea fortelor a fost dimensionata la 3.636 de militari, ceea ce reprezinta o reducere a fortelor cu 246 de militari.
Militari Shopping organizeaza un eveniment special la incheierea campaniei TU esti Militari Shopping, care va culmina cu un concert sustinut de Corina si Proconsul.
Un cartier obisnuit, al unui oras obisnuit, dintr-o tara neobisnuita. Un cartier cu blocuri cenusii, ca si existenta celor care locuiesc in ele; ... Un cartier peste care timpul curge domol, mioritic si balcanic;
Cert este ca gradinile de cartier nu mai rasuna chiar ca inainte de manele, iar romanii par a se fi cizelat putin in ceea ce priveste gusturile lor muzicale.
Mircea Grosaru, deputat al Asociatiei Italienilor din Romania - administrator judiciar la OLOINITA SRL si la SALUBRIS CONSTRUCT SA, si Marian Jean Marinescu, deputat PD de Dolj, vicepresedinte al PD Dolj, administrator la SC ALTUR SA Slatina si la MAGAL CRAIOVA SA.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
"Probabil ca au aflat ca stau prea bine in intentia de vot a locuitorilor din Navodari si de aceea sunt atat de inversunati impotriva mea si imi taie fondurile, iar mai nou Jean Tucan comploteaza si el impotriva mea", a spus Tudorel Calapod.
Cum arata Jean-Paul Belmondo la 82 de ani! Jean-Paul Belmondo, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei europene, a implinit recent 82 de ani. ... Imbracat elegant, dar cu baston, Jean-Paul Belmondo a fost insotit de prietenul sau Charles Gerard.
Printre ei se afla Simtion si Chibici, presedintii Societatii Carpatii, Ocaseanu si Siderescu, membri in conducerea aceleasi societati, Grigore Ventura, ziarist la L'Independance Roumaine, acelasi pe care Caragiale il ridiculizase in personajul Rica Venturiano.
Vicepresedintele grupului parlamentar al PC din Camera, Dragos Dumitriu, a anuntat, marti, in plen, ca din 19 iunie deputatul PDL Dan Grigore activeaza in cadrul grupului parlamentar al conservatorilor.
56, prin Tarik Elyounoussi, care a reluat in plasa mingea deviata de Grigore la sutul lui Oedegaard, dupa o eroare a lui Anton.
Vor expune Victor Grigore, Jimmy Stanescu si Florian Valsan.
Magda Marincovici) Prima Clinica de neurochirurgie si chirurgie cardiovasculara pediatrica din tara noastra, destinata salvarii copiilor cu malformatii craniene si cardiace, a fost inaugurata, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu.
Cele mai mici chirii sunt percepute de proprietarii apartamentelor din cartierele Sectorului 6 - Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti. ... De la 200 de euro pentru o garsoniera in Militari si Drumul Taberei pana la 840 de euro pentru un apartament in zona de nord.
Domnule ministru, in data de 22 februarie, v-am adresat prima interpelare parlamentara pe tema pensiilor militare, prin care v-am solicitat sa-mi comunicati care este pozitia oficiala a Ministerului Apararii Nationale si a Marelui Stat Major General in problema pensiilor militare, precum si care este numarul pensionarilor militari ce vor fi afectati de Legea privind sistemul unitar de pensii publice si ce suma se economiseste la bugetul national prin reducerea pensiilor militarilor.
Robert Hastings a petrecut mai mult de 40 de ani identificand si intervievand peste 150 de veterani militari, ofiteri de rachete si personal de securitate, care au lucrat in diferite parti ale programului vizand armele atomice, inclusiv multi care au lucrat la poligonul de testare din Nevada.
Clarvazatorii militari si extraterestrii (Autor: ... Asistau o serie de militari, inclusiv un general cu 2 sau 3 stele. ... Dar in acel an 1983, se pare ca obiectivul dorit de militari fusese atins. ... Mai multi dintre fostii clarvazatori militari si-au deschis companii private, prin care continua utilizarea tehnicilor deprinse.
google-analytics.com