Cautare

1725 de rezultate pentru "grigore jean cartier militari" (4.14 secunde)
Jean Paler a afirmat de curand ca starea sa de sanatate este foarte precara. ... In urma cu doua zile, Jean Paler si-a intrerupt spectacolele deoarece a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni, din Bucuresti, cu diagnosticul de fibrilatie continua.
Yvonne de Bray in Parintii teribili de Jean Cocteau (regia Andreea Vulpe, 1993); ... Ardele in Egoistul de Jean Anouilh (regia Radu Beligan, 2004).
Recent, la pizzeria Bya din Calarasi, a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura si grafica intitulata Once upon a time in Calarasi - portrete si roluri, la care au expus Jimmy Stanescu si Victor Grigore.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a depus, joi, o coroana de flori, din partea MAE roman, la mormantul poetului Grigore Vieru si a vizitat Consulatul Romaniei la Chisinau. In cadrul ceremoniei de la mormantul poetului Grigore Vieru, Diaconescu a tinut un moment de reculegere.
Golurile invingatorilor au fost marcate de Teixeira ‘8, Grigore ‘40 si Pancu ‘45. ... Roman executa o lovitura libera de pe patea dreapta, iar Grigore inscrie cu capul, de la aproximativ 10 metri;
Conferinta de presa va fi sustinuta de academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, presedintele CIADO Romania, si de profesorul universitar Grigore Lese. ... Turneul se numeste Hori de primavara” si este sustinut de maestrul Grigore Lese, doctor in muzica.
In perioada 1 iulie - 17 septembrie 2017, va invitam la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa sa vizitati expozitia de fluturi tropicali vii - Culorile prin aripi.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi.
Magda Marincovici) Academicianul Dan Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu In numele celor peste 30.000 de copii cu varste intre o zi si 18 ani din toata tara, ingrijiti cu profund profesionalism de medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti anunta deschiderea expozitiei ”OCEANE LA MICROSCOP.
Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta programul special de vizitare in perioada 28 aprilie - 2 mai 2017.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa participati la conferinta Palatele familiei regale - istorie, eleganta si fast, care va avea loc sambata, 24 februarie 2018 de la ora 18:00 si va fi sustinuta de catre Dr. ... Grigore Antipa si Regii Romaniei 1892-1944.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Belladona Art va invita sa-i aduceti pe cei mici la o intalnire cu Arta in cadrul atelierelor de vacanta Art Antipa.
• Linia N110 va functiona intre ,,Cartier 16 Februarie" si "Piata Unirii", pe traseul: ... Timisoara - Cartier 16 Februarie". ... • Linia N120 va functiona intre ,,Depoul Militari" si ,,Turnu Magurele", pe traseul: ... Depoul Militari-Cal.
In 1991 ultimul esalon cu militari sovietici a parasit Cehoslovacia, incheind astfel actiunea de repatriere a trupelor URSS stationate din 1968 pe teritoriul acestei tari. ... romancierul, dramaturgul si filosoful francez Jean-Paul Sartre, laureat Nobel (1905); ... psihanalistul francez Jean Laplanche (1924); ... pictorul post-impresionist si desenatorul francez Jean Vuillard (1940);
Romania, la o saptamana-doua, are cel putin un pacient ars, grav, pe care-l aducem de undeva din tara fie la Spitalul de Arsi, fie, daca este copil, la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Dupa receptionarea lucrarilor, la Centrul Militar din Satu Mare a fost oferita o masa la care au participat circa 400 de invitati (militarii adusi de la divizia din Cluj-Napoca, militari din batalionul din Satu Mare, militari in rezerva, oficiali locali, la care s-au adaugat si circa 50 de membri ai UNPR).
La sosirea Trenului Regal, militarii Brigazii 30 Garda, din vagonul mortuar, vor preda altor militari, de pe peron, sicriul si crucea. ... Acesta este purtat de opt militari, urmat de Majestatea Sa Custodele Coroanei si Alteta sa Regala Principele Radu.
Genistii militari si vanatorii de munte au fost chemati de presedintele Traian Basescu pentru a ajuta la lucrarile de deblocare a Vaii Oltului.
Alti militari au inceput sa arunce cu pietre spre silueta care intre timp se deplasase pe ridicatura de pamant. ... In acest timp, alti 5 militari au vazut, deasupra solului, pe locul in care fusese umbra, o coronita de lumini cu diametrul de circa o jumatate de metru.
google-analytics.com