Cautare

1725 de rezultate pentru "grigore jean cartier militari" (3.16 secunde)
Germania are aproximativ 3.000 de militari dislocati in nordul Afganistanului. ... Aproximativ 140 de militari straini, in majoritate americani, britanici si canadieni, au fost ucisi incepand cu luna ianuarie.
In baza angajementelor asumate, Romania va avea pe teatrele de operatiuni din strainatate maximum 3.200 de militari. In momentul de fata, tara noastra are 1900 de militari in misiuni in strainatate, dar numarul acestora este unul variabil, in functie de tipul de misiune care trebuie indeplinita.
"Am discutat cu mai multi localnici care sustin ca in 1979 un grup de militari a venit si a ridicat cele doua sicrie.
Traian Basescu a vrut sa dialogheze cu pensionarii militari, dar acestia l-au huiduit in permanenta si au refuzat dialogul.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Asezata in acea parte a Europei numita si strainatatea apropiata pe care Federatia Rusa o considera drept sfera de interese exclusiva, Romania a devenit flancul de est al Uniunii Europene si al NATO, ea avand acum, de fapt, potrivit opiniei unor analisti militari, granita de facto cu Rusia, dupa anexarea Crimeii de catre aceasta Pentru a-si consolida apararea in contextul amenintarilor reprezentate de conflictul din Ucraina si de actiunile agresive ale Rusiei, Romania va trebui sa deruleze un complex de masuri, pe mai multe planuri.
SUA vor trimite in Romania 1.000 de militari in 2017 Statele Unite ale Americii vor trimite pe teritoriul Romaniei un contingent de pana la 1.000 de militari inarmati cu tehnica grea de lupta, tancuri si blindate.
Insa, intrucat se urmareste profesionalizarea armatei, numerosi tineri au acum posibilitatea sa se angajeze ca militari profesionisti. ... Numai jandarmii, pompierii si politistii militari doljeni au scos la concurs in acest an in jur de o mie de locuri.
Carrefour Militari, primul hypermarket deschis in Romania, in partea de vest a capitalei, isi rasplateste clientii in cupoane de benzina cadou.
Romania a dislocat, in iulie 2002, in Afganistan, primul batalion de infanterie format din 405 militari, sub comanda Fortei Internationale de Asistenta pentru Securitate.
Militari din Fortele terestre ale SUA dislocate in Europa au plecat luni, 6 februarie, impreuna cu tehnica militara din dotare, din Polonia catre Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, ca parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii in asigurarea securitatii flancului estic al NATO, in cadrul Operatiunii Atlantic Resolve.
Datele de pe New York Times arata ca intre 5.500 si 11.000 de militari ucrainei au fost ucisi, si alti 18.000 au fost raniti.
Pompierii militari sositi la fata locului cu doua autospeciale au intervenit si stins incendiul, care nu s-a extins la alte imobile sau bunuri din apropiere si nici nu s-au inregistrat victime omenesti.
politica lui Mazare a fost aceea de a falimenta pietele si magazinele de cartier in folosul hipermarketurilor gen Brick, care ii apartine, crescand nejustificat preturile tuturor produselor de larg consum prin centralizarea distributiei acestor produse la detailistii de cartier.
Orasul Eforie beneficiaza de un nou cartier de locuinte adresat tinerilor din localitate. ... "Retelele de apa, canalizare si statia de pompare a apelor uzate pentru cele 500 de gospodarii din noul cartier au fost realizate, deja, de Primaria Eforie, in ultimii trei ani.
ßi totusi, in aceste conditii, unii dintre proprietarii magazinelor de cartier, asa-zisele buticuri, raman in continuare optimisti. ... Buticurile a€“ magazine de criza In jurul lor, pe o raza de cateva sute de metri, aceste magazine-gigant inghit cea mai mare parte a buticurilor, acele magazinase de cartier.
S-a afirmat de multe ori ca anumite grupuri de interese ar vrea sa dezmembreze Electroputere pentru a o inlocui cu un cartier rezidential. ... Se pare insa ca terenul este dorit si de investitori privati, pentru a fi transformat in cartier de locuinte.
Daca vreti sa va cumparati un apartament intr-un ansamblu rezidential nou construit, atunci va trebui sa platiti si intretinerea propriului cartier, costuri suportate in cazul unui apartament vechi, de primarie.
Comuna Agigea va avea in perioada urmatoare un nou cartier, unde vor fi date in folosinta 400 de loturi de casa pentru tineri si persoane defavorizate.
Pe vremuri era etichetat, in "Scanteia" ca fiind "modernul si cochetul cartier Giulesti-Crangasi". ... Ei bine, in acest cartier au fost amplasate niste cutii mari, in care cetatenii erau invitati sa arunce deseurile pe categorii, respectiv sticla, hartia si cele din mase plastice.
google-analytics.com