Cautare

1782 de rezultate pentru "cod fiscal" (3.19 secunde)
Ministrul Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat, sambata, la Timisoara, ca Romania va avea un registru fiscal in care sa fie cuprinse toate actele ce prevad taxarea si impozitarea, in asa fel incat abuzul fiscal sa fie mai greu de facut de unele autoritati sau societati.
Aceasta anomalie este posibila pentru ca legislatia prevede ca nu sunt deductibile fiscal cheltuielile cu dobânda daca gradul de îndatorare al firmei este mare. Companiile doljene care au contractat credite bancare pe o perioada mai mare de un an si s-au ales cu dobânzi uriase în ultimul timp risca sa plateasca si impozitul pe venit mai mare decât de obicei.
571/2003 privind Codul fiscal, perioada fiscala in cazul taxei pe valoarea adaugata (TVA) este luna calendaristica.
Cei 5 membri ai Consiliului Fiscal vor fi nominalizati de Academia Romana, Banca Nationala a Romaniei, Academia de Studii Economice, Institutul Bancar Roman si de Asociatia Romana a Bancilor, mandatul lor fiind de 5 ani.
627/1995 privind imbunatatirea disciplinei depunerii bilanturilor contabile ti a altor documente cu caracter financiar-contabil ti fiscal, de catre agentii economici ti alti contribuabili. ... situatia activelor, datoriilor ti capitalurilor proprii (cod 10); contul de profit ti pierdere (cod 20); date informative (cod 30).
La umbra Codului Fiscal, statul baga mana adanc in buzunarul tuturor romanilor. ... ßi alte sisteme de creditare, cum ar fi cele in leasing, nu au fost ocolite de noul Cod. ... ßi astea sunt numai cateva "beneficii" ale noului Cod Fiscal.
(3) din Codul fiscal .
Aceasta modificare a Codului Fiscal va face ca veniturile din dobinzi sa fie diminuate in mod semnificativ astfel incit acest lucru va duce la cautarea unor plasamente alternative. ... Ministerul Finantelor a adus unele propuneri de modificare a Codului Fiscal in ceea ce priveste impozitele pe locuinte.
Ministerul Finantelor intentioneaza sa introduca in noul Cod Fiscal un plafon minim pentru impozitul pe profit platit de firme si pentru impozitul pe cifra de afaceri achitat de microintreprinderi, precizeaza NewsIn, citand surse guvernamentale. ... Dar sa vedem forma finala a Codului Fiscal".
Am impresia, si aici este doar impresia mea, ca acest Cod Fiscal s-a facut astfel: ... "Mai, baieti, haideti sa facem un nou Cod Fiscal", iar "baietii" s-au apucat sa il scrie. ... Si aceasta este doar o chestiune a Codului Fiscal. ... Ori acum, prin modificarile Codului Fiscal, performanta este inhibata.
Pe masa ministrului Finantelor Publice se afla la avizare a cincea varianta a Codului Fiscal, ne-au declarat surse din Ministerul Finantelor Publice (MFP).
Romanii care obtin venituri din inchiriere de imobile, din alte activitati independente sau din cultivarea florilor si a ciupercilor trebuie sa fie atenti la calendarul fiscal.
Noul Cod Fiscal introduce de la 1 ianuarie 2007 taxe de inmatriculare cuprinse intre 50 si 4.000 de euro. ... Potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal insa, aceste taxe vor fi aplicabile oricarei masini inmatriculate pentru prima data.
Masuri dure prin noul Cod Fiscal Ultimele modificari ale Codului Fiscal introduc noi reglementari privind societatile comerciale care nu au depus in ultimele 12 luni nici un fel de declaratii fiscale, bilanturi sau nu au efectuat nici un fel de plati de obligatii bugetare.
Mai exact, intregul trust de presa al mogulului va incepe, in zilele urmatoare, o mare campanie mediatica in favoarea noului Cod al Muncii, pentru care cabinetul Boc isi va asuma raspunderea pe 8 martie 2011, in fata Parlamentului.
Google a introdus in sistemul lor de operare Android linii de cod prin care putem fi urmariti mai usor de catre...Agentia de Securitate Americana, scrie arenait.net.
Noul Cod Silvic - intre exigentele europene si interesul national, pe care o puteti citi in continuare.
COD PORTOCALIU de ninsori abundente si viscol in 10 judete si in Capitala. Avertizarea este valabila pana duminica seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 10 judete, plus Capitala .
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Necesitatea unui Cod al Integritatii", pe care o puteti citi in continuare.
Cele mai multe cazuri, cod rosu Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SAB-IF), Alis Grasu, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.
google-analytics.com