Cautare

1782 de rezultate pentru "cod fiscal" (3.68 secunde)
El si-a motivat decizia prin faptul ca initiativele conservatorilor nu au fost cuprinse in proiectul noului Cod Fiscal aprobat miercuri de guvern.
Potrivit unor surse guvernamentale, Ministerul Finantelor vrea sa introduca in noul Cod Fiscal un plafon minim pentru impozitul pe profit platit de firme si pentru impozitul pe cifra de afaceri a microintreprinderilor, in valoare de 1.
- Ce ne puteti spune despre proiectul unui nou Cod Fiscal pe care il pregateste PSD. ... - Sa ne asteptam in aceasta legislatura la prezentarea acestui proiect de Cod fiscal?
- Astfel, in DOMENIUL ECONOMIC SI FISCAL prin implementarea unui nou Cod Fiscal si nou Cod de Procedura Fiscala sa obtinem o legislatie mult mai clara si predictibila, implementarea de masuri acticve in combaterea evaziunii fiscale, reducerea birocratiei si crearea conditiilor pentru ca de la 1 ianuarie 2016 sa putem reduce TVA la un nivel care sa se apropie de momentul 2010.
Potrivit proiectului de Cod Fiscal care va intra in vigoare incepand de anul viitor, statul va impozita pretul de vanzare a imobilelor si nu castigul, ca pana acum.
Odata cu publicarea in Monitorul Oficial a noului Cod Fiscal s-au clarificat unele aspecte legate de taxele pentru autoturisme.
Taxele, specificate in noul Cod Fiscal, care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2007, sunt considerate de UE ca o ingradire a comertului liber, in timp ce reprezentantii Finantelor de la Bucuresti sustin contrariul.
"Parerea mea e ca va fi inregistrata o crestere de pret si din cauza modului de impozitare conform noului Cod Fiscal.
Conform vechiului Cod Fiscal, firmele de leasing mergeau la circa financiara, plateau in numele utilizatorului si apoi ii trimiteau acestuia factura cu impozitul (refacturau, pentru a-si recupera banii), explica reprezentantul Motoractive.
Firmele trebuie sa completeze de mana sau prin stampilare noul cod de TVA valabil de la data aderarii (RO in loc de R). Deducerea TVA este posibila numai daca factura contine informatiile cerute de noul Cod Fiscal, care prevede inscrierea unui numar mai mare de informatii decat pana acum.
Potrivit celor precizate de Mihai Antonescu, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, noul Cod Fiscal, intrat în vigoare la 1 ianuarie 2007, are prevederi în acest sens. „Potrivit noului Cod Fiscal, primele de Craciun se impoziteaza daca depasesc o anumita valoare.
Avem in discutii doar impozitul forfetar", a spus ministrul, precizand ca noul Cod Fiscal urmeaza sa fie aplicat de la 1 ianuarie 2010. Ministerul Finantelor Publice va avea astazi o prima intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri in vederea elaborarii noului Cod Fiscal.
De curand, Guvernul a lansat in dezbatere publica un nou proiect de cod fiscal ce include o reducere semnificativa de taxe si impozite.
7-18, Sector 1, 013702, Bucuresti Cod Fiscal: ... 319G, SEMA Parc, Cladirea Atrium House, etajele 1 si 2, Sector 6, 060044, Bucuresti Cod Fiscal:
Cele mai importante modificari in sectorul economic sunt aduse de noul Cod fiscal, care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2007. ... Noile norme ale BNR si prevederile Codului fiscal lovesc si piata leasingului.
Codul fiscal da frisoane premierilor din umbra!
Autoritatile au reusit inca o data sa bulverseze intreg mediul de afaceri romanesc (si nu numai) prin modificarile aduse Codului Fiscal. ... Reamintim ca oamenii de afaceri au contestat vehement aparitia ordonantei (care modifica noul Cod Fiscal) amenintand chiar cu darea in judecata a Ministerului Finantelor Publice.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) propune introducerea in noua varianta a Codului Fiscal a unor prevederi care sa permita diminuarea sarcinii fiscale si evitarea unor anteimpozitari a profitului, asa cum se intampla in prezent.
Introducerea de catre Guvern a noi taxe, cum ar fi accizele pentru alcool si tutun, prin alte acte normative decat Codul Fiscal, este contestata cu vehementa de catre Uniunea Generala a Industriasilor din Romania-1903 (UGIR-1903).
Printre modificarile mai importante aduse codului fiscal se afla majorarea impozitului pentru locuintele de peste 150 de metri patrati si dublarea impozitelor pentru autovehiculele cu o capacitate cilindrica sub 1.600 centimetri cubi. ... Noul cod fiscal urmeaza sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2007.
google-analytics.com