Cautare

1782 de rezultate pentru "cod fiscal" (3.78 secunde)
Cod galben in 32 de judete de ploi abundente, ninsori si vant puternic incepand din aceasta dimineata (Autor:
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
Ministerul Economiei si Finantelor va alcatui registrul fiscal, care va cuprinde toate impozitele si taxele din Romania si nivelurile acestora, site-ul pe care va fi publicat urmand sa fie lansat la sfarsitul lui mai."Primul lucru pe care vrem sa-l facem este sa alcatuim registrul fiscal roman.
Plenul Senatului a aprobat ieri proiectul de lege privind modificarea si completarea Codului Fiscal, care se refera la unificarea cotei de impozitare a profiturilor persoanelor juridice, extinderea bazei de impozitare si alte aspecte legate de TVA, impozitul pe venit si accize.
Potrivit unui proiect al Ministerului Finantelor Publice (MFP) pentru completarea Codului Fiscal, emiterea autorizatiei si avizarea anuala a acesteia vor presupune achitarea de catre societatile cu activitati de antrepozitare fiscala a unei taxe cuprinse intre 100 si un milion de euro, diferentiata pe grupe de produse.
Cu aceeasi ocazie a fost stabilita si procedura de modificare a domiciliului fiscal pentru asocierile si alte entitati fara personalitate juridica, precum si a modelului unor formulare, fiind deja publicate in "Monitorul Oficial" 744 din 31 august.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Cazierul fiscal eliberat de Fisc este necesar la inscrierea asociatiilor si fundatiilor in Registrul asociatiilor si fundatiilor si la autorizarea unei activitati independente.Reglementarea este prevazuta in Legea numarul 72 din 2008 care modifica Ordonanta numarul 75 din 2001 privind organizarea si functionarea cazierului fiscal.Certificatul de cazier fiscal este obligatoriu la:
Reglementarile prevad ca pentru autovehiculele care fac obiectul contractelor de leasing, in locul cartii de identitate a vehiculului, va fi prezentat un document care sa contina elementele necesare calculului taxei de catre organul fiscal.
Desi nu pot fi decat multumiti de afluenta de contribuabili, specialistii municipalitatii spun insa ca este imposibil ca impozitul pe cladiri si taxa pe teren sa creasca in anul fiscal 2009.
Conform normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal, impozitul forfetar nu se aplica societatilor comerciale care se afla in inactivitate temporara.
Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) acuza Guvernul de lipsa de transparenta si nerespectarea Constitutiei Romaniei cu privire la procedurile legislative, in special cele care modifica normele de aplicare ale Codului Fiscal.
Evazionistul clasic este descris ca un om simplu, pe cand cel care trebuie sa-l prinda pe acesta, inspectorul fiscal, are o vasta pregatire in domeniu si experienta pe masura.
Astfel, incepand de la 1 martie 2005, noul Cod Fiscal prevede ca producatorii de alcool sa supravegheze contorul cu care se masoara cantitatea de alcool produsa, cu ajutorul camerelor de filmat care vor fi insa supravegheate, la randul lor, de catre patronii fabricilor.
Impozitul pe terenul agricol le-a amintit reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice (MFP) ca trebuie sa umble din nou la atat de disputatul Cod Fiscal recent aprobat.
Microintreprinderile vor fi impozitate cu 2% pe venit, din 2007, urmind ca in urmatorii doi ani nivelul sa creasca gradual la 2,5% in 2008 si 3% in 2009, potrivit noului Cod Fiscal, publicat in Monitorul Oficial.
Codul Fiscal a ajuns la Monitorul Oficial intr-o forma gresita.
Aceasta masura este inclusa in Codul Fiscal care va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2007, potrivit Mediafax. Reprezentantul unei banci de locuinte sustine ca prin noul Cod Fiscal statul sustine sistemul de economisire si creditare.
google-analytics.com