Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (2.38 secunde)
Sâmbata, în 110 localitati din România s-a desfasurat Campania nationala de colectare a deseurilor electrocasnice. Locuitorii Craiovei s-au debarasat cu greu de lucrurile care nu le mai sunt de folos.
Operatiunile intracomunitare au devenit bataia de cap a inspectorilor fiscali bihoreni si a clor din Ungaria. Foarte multe firme fictive si "fantoma" se dezlantuie in acest sector de activitate fentand statul nostru si cel vecin cu sume imense de bani.
Piept de pui expirat din 27 decembrie, cozonaci tratati cu alcool etilic sau care contin... coji de nuca, precum si produse rancede au fost gasite in galantarele comerciantilor.
Potrivit unui studiu realizat de CLIMM Craiova, din punct de vedere turistic, Oltenia si regiunea similara din Bulgaria (zonele nord-vestica si central-nordica) se confrunta cu aceleasi probleme.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a facut cateva recomandari in vederea protejarii cetatenilor de produsele expirate sau intretinute in conditii defavorabile.La cumpararea alimentelor din magazine:
Pe Muntele Gaina din Apuseni se organizeaza in fiecare an, in cea mai apropiata duminica de 20 iulie (Sfantul Ilie), o mare sarbatoare traditionala romaneasca in aer liber, "Targul de fete".
Consiliul Judetean Gorj va participa la un târg de turism care se va desfasura la Teatrul National din Craiova. La el vor participa reprezentanti ai judetelor din zona Olteniei, precum si invitati din strainatate.
Cresterea economica reala din primul semestru s-a accelerat semnficativ comparativ cu perioada similara din 2007, la 8,8%, iar cea din trimestrul doi la 9,3%, ambele valori reprezentand niveluri record pentru Romania, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Autoritatile locale au obtinut finantare in valoare de un milion de euro de la UE prin programul Phare pentru refacerea si extinderea retelei de canalizare din localitate.
Numarul atacurilor de tip phishing asupra bancilor din Romania a crescut de trei ori in primele opt luni, la aproape 30 de cazuri, din care jumatate la o singura institutie de credit, potrivit producatorului de solutii antivirus BitDefender.
Aproximativ 40 de angajati de la Serviciul SEIRA, care lucreaza ca soferi pe platforma siderurgica, s-au adunat ieri dimineata in fata sediului serviciului pentru a-si exprima nemultumirea fata de faptul ca au fost informati ca nu li se mai platesc orele suplimentare muncite peste programul normal de lucru.
Raiffeisen si-a castigat, treptat, un nume aparte pe piata bancara din Romania.
ABS-ul (Anti-lock Braking System), sistemul de siguranta devenit standard pe majoritatea automobilelor produse acum in lume, a fost dezvoltat pentru prima data in 1929 pentru avioane.
Tefal lanseaza pe piata romaneasca Ultimate Autoclean - fierul de calcat echipat cu o noua tehnologie de varf patentata la nivel mondial:
Lawrence Livermore National Laboratory a inaugurat, la sfarsitul saptamanii trecute, National Ignition Facility, o instalatie de 192 de lasere suficient de mari incat sa ocupe in intregime o cladire cu zece etaje in Livermore, la aproximativ 45 de mile la est de orasul american San Francisco.
google-analytics.com