Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (2.54 secunde)
Celebra replica "pare un Pom de Craciun" devine mai mult decat o simpla comparatie. Din Japonia soseste prima motocicleta fosforescenta, care lumineaza precum un licurici.
Desi legea obliga societatile comerciale sa-si asigure paza obiectivelor, a bunurilor si a valorilor, multi agenti economici din Craiova nu au bani suficienti pentru a instala sisteme de protectie impotriva efractiei.
Compania Advanced Micro Devices (AMD) a prezentat recent noile procesoare mobile Turion 64 X2, care combina tehnologia pe 64 de biti cu cea dual core.
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
Pretul barilului de petrol ar putea depasi 100 de dolari si chiar atinge 125 de dolari, speculeaza analistii de pe pietele bursiere.
Moda aniversarii cat mai pompoase a zilei de nastere a copiilor a inceput sa se dezvolte si pe la noi.
La cea de a X-a editie a Expozitiei Internationale de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi - INVENTIKA 2006 care se va desfasura in perioada 3-7 octombrie a.c.
Exporturile de mercur din Uniunea Europeana vor fi interzise incepand cu 1 iulie 2011, ca urmare a propunerii Comisiei Europene.
Anul acesta, in perioada sarbatorilor de iarna, Romsilva va vinde peste 130.000 de brazi si molizi. Potrivit declaratiilor date presei centrale de directorul institutiei, costul acestora va fi cuprins intre noua si 25 de lei.
Primaria craioveana a economisit cel putin 14,7 miliarde de lei vechi datorita iernii lipsite de precipitatii. In conditii normale, administratia cheltuia cel putin patru miliarde de lei vechi pe luna cu deszapezirea.
Ieri s-a deschis Tirgul de evenimente private si catering, manifestare traditionala a SC Dunarea SA, aflata la a treia editie.
Mai sunt sase saptamani pana la deschiderea oficiala a sezonului estival 2007.
Douazeci de oameni de afaceri vor fi premiati astazi cu ocazia "Zilei Intreprinzatorului". Cea de-a treia manifestare de acest gen va avea loc la Teatrul Muzical "Nae Leonard".
Agentia de turism Mistral Voyages a lansat ieri cel mai nou produs turistic pentru vizitatorii statiunilor de pe litoralul romanesc.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? Nu ai sau nu vrei sa dai 8.000 de euro pentru un Logan cu dotari minime?
In perioada 29 iunie - 1 iulie Centrul Cultural "Dunarea de Jos" va organiza, in parteneriat cu Primaria Municipiului, cea de-a VII-a editie a "Tirgului mesterilor populari", care se va desfasura in zona P-urilor (prelungirea strazii Domneasca).
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c.
Compania Fujitsu-Siemens Computers intentioneaza sa mute productia de PC-uri, din Germania, în tari cu mâna de lucru mai ieftina din estul Europei, cum ar fi România sau Ucraina, însa nu mai devreme de 2010, au declarat reprezentantii concernului, pentru cotidianul Sueddeutsche Zeitung, citat de NewsIn.„Nu ne-am decis înca.
Expozitie gastronomica cu vanzare de produse din branza si pastrama, spectacol folcloric si expozitie de animale. Toate acestea le veti putea vedea la Festivalul Branzei si Pastramei, Ravasitul Oilor, care se va tine in acest week-end la Bran.
google-analytics.com