Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (8.23 secunde)
OCZ, companie cu renume pe piata memoriilor SDRAM si nu numai, a anuntat ca va lansa cele mai rapide module DDR2.
Pentru cei care nu stiu Wikipedia este o enciclopedie on-line foarte cuprinzatoare, pe care se pot gasi aproape orice informatii despre orice domeniu, tehnologie, personalitate etc.
Dell pregateste de ceva timp terenul pentru o serie de PC-uri foarte performante adresate in special segmentului gaming. Sub denumirile XPS 720 si XPS 720 H2C se vor ascunde cele mai performante sisteme de jocuri lansate vreodata de Dell.
Este bine cunoscuta lupta dintre AMD si Intel pe toate cele trei segmente de procesoare: desktop, mobile si server; lupta care incepe cu mult inaintea lansarii efective a unor familii concurente de produse.
Domeniul overclocking-ului este unul la care toti putem avea acces cu investitii relativ reduse, spre deosebire de cel al tuning-ului automobilelor.
In urma cu aproximativ un an Intel renunta la denumirea Pentium odata cu lansarea gamei de procesoare bazate pe arhitectura Core 2.
In urma cu mai bine de 20 de ani PC-urie, ale caror procesoare nu depaseau viteza de 33 MHz, dispuneau de un buton Turbo de accelerare a frecventei interne.
Nu de putine ori numele ASUS a fost pus alaturi de performanta, de initiative si de solutii inedite. Inginerii de la ASUS pare ca nu se odihnesc niciodata si ne servesc o placa de baza deosebita, chiar ciudata ar spune unii.
Intel a dezvaluit procesorul Core 2 Extreme X7800, primul CPU destinat laptopurilor sub marca Extreme Edition. Procesorul dual-core ruleaza la 2.6Ghz, are 4MB L2 cache si un FSB de 800 Mhz fiind cel mai puternic procesor pentru platforme mobile de la Intel.
OCZ detine de saptamana aceasta recordul de viteza pentru modulele de memorii DDR3, 1.800 MHz. Acestea mai pot fi regasite si sub denumirea PC3-14400, indicandu-se astfel latimea de banda maxima teoretica a unui singur modul, 14.4 GB/s.
Compania Dell a lansat notebook-ul XPS M1730, cunoscut sub numele de „The Beast“ de catre jucatorii care îsi doresc performante maxime de joc.
Ultima modificare a gamei Celeron dateaza de anul trecut, când Intel a adus aceasta gama low-end în lumea Core 2.
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: 'BIBLIOTECA DESCOPERA: Castiga cartea "Istoria ilustrata a Romaniei"'. Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
HotNews informeaza: Wikipedia a implinit 10 ani. Enciclopedia online Wikipedia, o enciclopedie libera multilingva creata de voluntari, a implinit sambata 10 ani de la infiintare.
Ziare.com informeaza : Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
EVZ.ro informeaza: Steve Jobs a demisionat de la conducerea Apple. VEZI ce spune in scrisoarea de adio si află
EVZ.ro informeaza: Steve Jobs a demisionat de la conducerea Apple. VEZI ce spune in scrisoarea de adio si afla cine ii ia locul (Autor:
HotNews.ro informeaza :
HotNews informeaza : Un fenomen Wi-Fi in Romania?
google-analytics.com